Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetgeliyoooor Geliyooor Giga dev arşiv
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: geliyoooor Geliyooor Giga dev arşiv  (Okunma Sayısı 2315 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
muhendis
Ziyaretçi
« : Temmuz 15, 2025, 14:36:57 ÖS »

Merhaba

Yıllar sonra gerçek commodore 64 lerimi 1000 lerce disket) ve bütün donanımı tekrar kurdum ufak tefek eksiklikler aksamalar olasada kurdum ve 1985 ten bu yana neler yapmışım neler biriktirmişşim ben bile gözlerime inanamadım dünden beri hadi lan demekten kendimi alamıyorum (çok affedersiniz) şaşkınlıktan alt çenem yere vurup duruyor bir sürü kolinin içinbdeki 5.25 ve 3.5 disketlerimi kütüphane dolabımın üstünden idnridirdim seneler sonra  ve tek tek bakmaya başladım bazen çok hüzünlendim bazen çok neşelendim ama yüzümden asla gülümseme eksik olmadı şu ana kadar haretler ve dehşetler içerisindeyim belki csdb de olmayan demo utility program ve oyunlan dentrolar vs vs müzikkler daha neler neler buldum sizde görünce aklınız durur haaa hatta birde polonyadan kendime 1990 larda manita bile yapmışım ben bile görünce şok oldum cobra of fraction (katherina kendi kendime hadi lan budamı oldu dedim kendime kıza aşk ve romantizm notlar yazmış disketler paylaşmışım (ne döşenmişim yazıyı bir görseniz) aşk romantizm şiirler tekmili birden tek dosyada yazıp yazıp durmuşum ve göndermişim yetinmemiş kızla telefonda saatlerce de konuşmuşum (unutmuştum) (lAN ben neymişimde haberim yok çok hızlıymışım o zamanlar) şimdi gelelim esas konuya elimdeki giga arşivi gene bu giga disket arşivi ile birlikte (disketleri d.64 yada prg formatına atarak sizxlerle yakında (şu işlerimi halledeyim odamı temizleyeyim) convert edip google drive a yada başka bir yere atacağım ve sizlerle paylaşacağım (söz!) bu başlık altına haber bekleyin benden sevgiler saygılar Darkangel/tempest/unreal (muhendis)  
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2025, 14:44:54 ÖS Gönderen: muhendis » Logged
ekenciz
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2025, 22:43:53 ÖS »

Merakla bekliyor olacağım.
siber06
Uzman

8 bit is enough for me ;)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 16, 2025, 09:16:56 ÖÖ »

Hadi hayırlısı diyelim Ufuk Hocam. Dört gözle bekliyoruz

malik
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 16, 2025, 21:31:58 ÖS »

Valla şu an büyük bir merak içerisine girdim.
Normalde sabırlı biriyimdir ama bu sürprizi görünce içimde bir sabırsıslık hissi oluştu.
Evet kolay bir is değil, sabır ister, emek ister. Bu fedakarlığı yaparak, zaman harcayarak bizlere iyilik etmiş ve mutlu etmiş olacaksın.
Simdiden emeğine sağlık.
gaktan
Üye

5439547372

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 19, 2025, 10:57:00 ÖÖ »

Merhaba konuyu canlı t utup burada paylaşmanızı sabırsızlıkla bekleyenlerdenim bende emeğinize ve çabanıza sağlık
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Temmuz 19, 2025, 13:30:55 ÖS »

Teşekkürler
muhendis
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Temmuz 27, 2025, 17:34:29 ÖS »

tekrar merhaba yoğun çalışmalara başlamak üzereyim sanal sürücü fiyatlarının çok çok aşırı yüksek olması nedeni ile bütün dosyaların evde odamda çalışan kişisel sunucuma atmayı planlıyorum bu hafta içinde eğer işlemleri bitrebilirsem TURKnet fiber ile anlaşıp 1000 megabit bağlantı ve statik ip alacağım (inşallah) ve bütün dosyaları kendi odamda /24 uptime olan linux sunucum altında ftp server aracılığı ile paylaşacağım ha bunun içinde birde domain aldım http://www.ultimatezone.net tabi sohbet için olmassa olmaz irc.ultimatezone.net'i de (6667-7000 +ssh 6697) Unreal 6.0 ve ircservices Final release (version 5.1.24) hayata geçireceğim sohbet etmek isteyen herkesi mutlka beklerim umarım herkese hayırlı olur herşey için çok teşekkür ederim saygı ve sevgiler (Muhendis/cgtr)
« Son Düzenleme: Temmuz 27, 2025, 17:39:50 ÖS Gönderen: muhendis » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: