DC-600 üretimi konusunda @murtek ve @haydarabi 'ye teşekkür ettikten sonra konuya giriyorum.
Öncelikle bununla ilgili webde yeterli bilgi yok, yoktan kastım sıfır bilgili insanın yapacağı şekilde bir kaynak yok maalesef.
DC-600(floppy controller) ve Spider Flash(kartuş) dışında ekte yüklemiş olduğum WSTRRT.COM dosyası ve yine ekte yüklediğim Disk Manager uygulaması gerekiyor.
Öncelikle Disk Manager uygulaması ile bir MSX DOS disketi ya da imajı hazırlıyoruz (MSX DOS da gerekiyor yazmayı unuttum).
Ben MSX DOS imajı hazırladım ve gotek ile tek disket üzerinden tüm işi halledebilmek adına bu disketin içine hem WRTSST.COM dosyasını hem de Spider Flash karta yüklemek istediğim rom dosyalarını ekledim. Bu imajı da ekliyorum, Disk Manager ile imajı açıp içindeki rom dosyalarının yerine başka rom dosyalar yükleyerek zahmetsizce kullanabilirsiniz.

Sonrasında hem DC-600'ü hem Spider Flash'ı MSX cihazımıza takıyoruz (evet çift kartuş yuvası gerekli). Bu aşamada DC-600'e goteki bağlayıp hazırladığımız MSX DOS imajını gotek üzerinde seçmiş olmamız gerekiyor.
Spider Flash karta rom yazmak için kart üzerindeki switch'in on konumunda olması gerekiyor ama açılışta kartın devreye girmemesi için off konumuna alıyoruz. Ve cihazı açıyoruz.
Herşey yolunda ise bizi aşağıdaki gibi bir MSX DOS ekranının karşılıyor olması gerek.

Sonrasında "DIR" komutu ile disk imajının içeriğini kontrol ediyoruz ve WRTSST.COM uygulaması ve romlar görünüyor ise Flash kartın switchini on konumuna alıp aşağıdaki komutu giriyoruz ve birkaç saniyede yazıyor.
WRTSST dosyaism.rom

Ben 16-32-48-64kb çeşitli romlar denedim, bir kısmı çalışmadı. 128kb rom denediğimde ise direkt hata verdi.
Normalde projenin sayfasında 48kb a kadar olan romların çalıştığı yazıyordu ama 64kb romları da çalıştırabildim.
Kart üzerinde kullanılan çip 39SF010 kodlu bir çip, bu çipin 39SF020 ve 39SF040 olarak daha yüksek kapasiteli olanları da mevcut.
Bu çipleri kullanarak daha yüksek kapasiteli romları yüklemek mümkün olabilir.
Bir sonraki adım, 39SF040 alıp 128kb ve 256kb rom denemek olacak.
64kb romlu oyundan bir iki görsel;

Edit: DC 600 ve Spider Flash kart görseli ekledim.