|
WildLord
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 15, 2025, 16:59:19 ÖS » |
|
Ayrıntılar da güzel olmazsa olmazlar sigara, çay, küllük  Ellerinize emeklerinize sağlık. Bitmiş hali de merakla bekleniyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fort_apocalypse
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 15, 2025, 17:36:45 ÖS » |
|
Şahane bir paylaşım, teşekkür ederim. Kuzine soba da çok güzel. Mobilya ve ahşap işlerinden ben pek anlamam. Bir arkadaşım geçmişte arcade makina üretimi yapıp satıyordu. Sanırım imalatta çok katmanlı kalın kontrplak levhalar kullanıyordu. Siz sanırım MDF kullanmışsınız. Hangisi daha iyi ve hesaplı bilmiyorum. Bitmiş halini görmeyi de merakla bekliyorum Elinize sağlık.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 15, 2025, 17:39:22 ÖS Gönderen: fort_apocalypse »
|
|
|
|
|
|
c_mon
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 16, 2025, 01:35:23 ÖÖ » |
|
Süper bir çalışma olmuş. İlk başta hatırlayamadım kime ne zaman Neo Geo çizimlerimi göndermiştim diye ama sonra yazışmalardan 2023 senesi olduğunu buldum  CNC tezgahın limitasyonu sebebiyle de olsa küçük parça kesimi aslında oldukça da pratik bir imalat yöntemi olmuş. Büyük paneller kullanmadan da arcade kabin yapılabiliyormuş. Eğer bir pikap kamyonetiniz yoksa o parçaları kestirmek taşımak bir dert oluyordu... Bu şekilde aslında parçaları küçük bir pakete koyup meraklısına kargolanabilir. IKEA mobilyası gibi.  Tabi alıcısını daha bir sürü iş bekler ama olsun, kesim derdi olmaz en azından... Tebrikler, tamamen bitmiş halinin de fotoları varsa onları da görmek güzel olur... elinize sağlık Teşekkürler Yavuz abi. Belki daha sonra talep durumunda bir kit gibi hazırlanabilir. Emeğinize sağlık. Özlediğimiz içerik.
Teşekkür ederim. Devamı da olacak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
c_mon
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 16, 2025, 01:38:57 ÖÖ » |
|
Ayrıntılar da güzel olmazsa olmazlar sigara, çay, küllük  Ellerinize emeklerinize sağlık. Bitmiş hali de merakla bekleniyor. Teşekkürler. Evet çalışma esnasında motivasyon unsurları da lazım tabi... Şahane bir paylaşım, teşekkür ederim. Kuzine soba da çok güzel. Mobilya ve ahşap işlerinden ben pek anlamam. Bir arkadaşım geçmişte arcade makina üretimi yapıp satıyordu. Sanırım imalatta çok katmanlı kalın kontrplak levhalar kullanıyordu. Siz sanırım MDF kullanmışsınız. Hangisi daha iyi ve hesaplı bilmiyorum. Bitmiş halini görmeyi de merakla bekliyorum Elinize sağlık.
Teşekkürler. Sobam harika gerçekten, çok iyi iş görüyor kış aylarında atölyemde. Devamında boya yapacağımız için mdf malzeme en iyi seçenekti bu kabinde pürüzsüz zemin açısından.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
c_mon
|