Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Merhaba  (Okunma Sayısı 1534 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fsinan
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 23, 2026, 18:21:04 ÖS »

Merhaba ben Fahri Sinan, 50 yaşındayım.

İstanbul'da ikamet ediyorum, IT sektöründe çalışıyorum, retro pclere ilgim var.

Saygılar.
freedom
Uzman

Retro allowed me to be free.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 23, 2026, 20:24:00 ÖS »

Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim.

Kendinizle iligili biraz daha açıklama istesem olur mu? Mesleğiniz, istanbulda hangi semt, sahip olduğunuz retro pc veya diğerleri nelerdir. Forumu nasıl buldunuz? biraz daha açabilirseniz sizi daha iyi anlayabiliriz. Forumda neler bulacağınızı düşünüyorsunuz? v.s....

fort_apocalypse
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ocak 23, 2026, 20:57:27 ÖS »

Hoş geldiniz.

ercanersoy
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 23, 2026, 21:23:06 ÖS »

Hoş geldiniz.
onair234
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 24, 2026, 01:18:05 ÖÖ »

Hoş geldiniz
murtek
Deneyimli

DO-IT-YOURSELF (AMIGA FOREVER)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 24, 2026, 07:21:15 ÖÖ »

Merhaba, hoş geldiniz.

DO-IT-YOURSELF
AmigaMan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 24, 2026, 08:59:05 ÖÖ »

Hoşgeldiniz aramıza

Amiga ölmedi, efsane uyuyor
Najaz
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ocak 24, 2026, 09:03:40 ÖÖ »

@fsinan hoş geldiniz...

@Gouki imzanızdaki linke tıkladık, ablaların hepsi 10 numara ama linkler kurbağa olmuş; siteyle biraz ilgilenelim lütfen Kahkaha
siber06
Uzman

8 bit is enough for me ;)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ocak 24, 2026, 09:14:22 ÖÖ »

Fahri Bey foruma hoş geldiniz. Aradan geçen 34 yıldan sonra bu forumda buluşacağımızı hiç tahmin etmezdim. Eskişehir Fen Lisesi'nden sonra benim bağlar tamamen koptu. Bu sanırım birazda benden kaynaklı. Üniversite zamanlarında da Eskişehir buluşmalarına hiç gelmedim. Bu da benim vefasızlığım olsa gerek. Bir de meslekten dolayı şehir dışında çok çalıştım. Hatta 25 yıl kadar önce yurt dışında bile çalıştım. Belki de genelde şehir dışında çalışmaktan kaynaklı facebook üzerinden bulduğum Serkan Genç ile görüşmek istediğimde görüşmememin sebebi de budur. Bir ara Ankara'ya yolun düşerse mutlaka görüşelim.
Unutmadan forumun eski üyelerindenim. Forum içinde çok faal sayılmam. Herhangi bir proje, restorasyon yada bilgisayar toplama yazısı bile yazmadım. Yani forum için bir proje üretmedim. Anlayacağın tüketici sayılırım. Ama neredeyse her gün ne var ne yok, sevdiğimiz eski bilgisayarlarda ne gibi gelişmeler var gibi sorulara yanıt bulmak için buralara takılıyorum. Burası çeşitli meslekten arkadaşların olduğu, bana göre gayet seviyeli bir forum sayfası. Bana iyi gelen bir yer. Eminim sana da iyi gelecektir.

Bu kadar öz eleştiri ve yazıdan sonra sana yardımcı olabileceğim bir şey olursa bana buradan ulaşabilirsin. Yada özelden telefon numaralarımızı paylaşabiliriz.

Tekrar hoş geldin. Sefalar getirdin.

Saygılar bizden.

Exu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ocak 24, 2026, 15:35:35 ÖS »

Hoş geldiniz. Bir retro sevgilisi daha aramıza katıldı. Yakında parti kursak meclise de gireriz.

Bir kadının tepesini attıracak kadar çok RETRO EŞYA barındırabiliyorsan ve hala evliysen, O zaman kralsın...
freedom
Uzman

Retro allowed me to be free.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Ocak 24, 2026, 16:37:03 ÖS »

Hoş geldiniz. Bir retro sevgilisi daha aramıza katıldı. Yakında parti kursak meclise de gireriz.

Biz daha kendi RETRO PARTİ mizi yapamıyoruz.

fsinan
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ocak 25, 2026, 20:42:34 ÖS »

Hoşgeldiniz. İyi forumlar dilerim.

Kendinizle iligili biraz daha açıklama istesem olur mu? Mesleğiniz, istanbulda hangi semt, sahip olduğunuz retro pc veya diğerleri nelerdir. Forumu nasıl buldunuz? biraz daha açabilirseniz sizi daha iyi anlayabiliriz. Forumda neler bulacağınızı düşünüyorsunuz? v.s....

Elektronik ve Haberleşme Yüksek Mühendisiyim, İstanbul anadolu yakasında oturuyorum.

2 tane kurulu Retro PC'm var ama konfigürasyonları çok değişiyor 386-486-Pentium1 dönemi favorim. Koleksiyonerim, ayrıca oyun oynamayı da severim.
fsinan
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ocak 25, 2026, 20:43:12 ÖS »

Fahri Bey foruma hoş geldiniz. Aradan geçen 34 yıldan sonra bu forumda buluşacağımızı hiç tahmin etmezdim. Eskişehir Fen Lisesi'nden sonra benim bağlar tamamen koptu. Bu sanırım birazda benden kaynaklı. Üniversite zamanlarında da Eskişehir buluşmalarına hiç gelmedim. Bu da benim vefasızlığım olsa gerek. Bir de meslekten dolayı şehir dışında çok çalıştım. Hatta 25 yıl kadar önce yurt dışında bile çalıştım. Belki de genelde şehir dışında çalışmaktan kaynaklı facebook üzerinden bulduğum Serkan Genç ile görüşmek istediğimde görüşmememin sebebi de budur. Bir ara Ankara'ya yolun düşerse mutlaka görüşelim.
Unutmadan forumun eski üyelerindenim. Forum içinde çok faal sayılmam. Herhangi bir proje, restorasyon yada bilgisayar toplama yazısı bile yazmadım. Yani forum için bir proje üretmedim. Anlayacağın tüketici sayılırım. Ama neredeyse her gün ne var ne yok, sevdiğimiz eski bilgisayarlarda ne gibi gelişmeler var gibi sorulara yanıt bulmak için buralara takılıyorum. Burası çeşitli meslekten arkadaşların olduğu, bana göre gayet seviyeli bir forum sayfası. Bana iyi gelen bir yer. Eminim sana da iyi gelecektir.

Bu kadar öz eleştiri ve yazıdan sonra sana yardımcı olabileceğim bir şey olursa bana buradan ulaşabilirsin. Yada özelden telefon numaralarımızı paylaşabiliriz.

Saygılar bizden.

İsim? Görüşmek üzere.
siber06
Uzman

8 bit is enough for me ;)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ocak 26, 2026, 04:07:48 ÖÖ »

Saygılar bizden.

İsim? Görüşmek üzere.
Erdal.

cidocego
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ocak 27, 2026, 22:13:29 ÖS »

Hoş geldiniz.

RoborG
-Commodore PC10-III, 12" Monochrome Monitör,5.25 360 KB FDD
-P3 450 CPU, 128MB SD-Ram,80GB HDD, 32X Creative infra, 5,25" Audicom-727 PC Kasetçalar
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: