Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetDolandırıcılık had safhada
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Dolandırıcılık had safhada  (Okunma Sayısı 947 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CaiSSoN
Uzman

C64 Fan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Ocak 30, 2026, 08:49:14 ÖÖ »

Evet maalesef bazı muhtarlar kendilerine bırakılan tebligatlar için bildirimde bulunmuyor; keza böyle bir yasal yükümlülükleri yok.

Burada iş biraz karşılıklı ilişkiye bakıyor. Mahalle muhtarınızla tanışıp biraz muhabbet kurmanız, telefon numaranızı bırakmanız, bu tür tebligat işlerinde adamın-kadının aklına gelmenizi sağlayacaktır. Ben şahsen her seçimden sonra tebrik etme bahanesiyle muhtara uğrarım; yeni biri seçilmişse kendimi tanıtırım, üstüne bir de selfie çekerim Kahkaha

o zaman o koltukta oturmayacaklar ve her seçim arifesinde telefon açıp, normalden 2-3 kat daha sevecen konuşarak oy dilenmeyecekler. Ben sırf işim görülsün diye elin adamıyla/kadınıyla neden muhattap olup muhabbet kurmak zorundayım? Adam gibi görevini yapacak maaşını alacak.

devlet daireleri ve bunun gibi kamusal yerlerde böyle saçma sapan nuh-u nebiden kalma feodal adetler anasını belledi zaten bütün iş yapma sisteminin. belediyeler de sgk da böyle... yok nerelisin, aa toprağım yaprağım, yok benim köylüm, senin hemşerin, gel el sıkışalım ama aynı zamanda kafaları da tokuşturalım.

düşük seviye insanlar, çok düşük hem de...

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: