Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetEuro2008 - Milli takım ve Biz :)
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Euro2008 - Milli takım ve Biz :)  (Okunma Sayısı 24294 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Diabolic_Wizard
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Haziran 23, 2008, 16:05:04 ÖS »

Kutlu milletiz vesselam. Akıl sır ermez Türk'e.

"The user is an important input hardware of a computer system"
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Haziran 24, 2008, 10:50:58 ÖÖ »

İşallah en iyi başarıyı milli taskımımız Ulusumuza yaşatacak
DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Haziran 25, 2008, 21:43:45 ÖS »

Veee Yarı Final Maçı Başlıyorrrrr Kahkaha

coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Haziran 25, 2008, 22:37:19 ÖS »

vay be ... ilk golü attık, kesin kaybedicez demektir bu.

Retro Hincal Uluc
DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Haziran 25, 2008, 22:39:46 ÖS »

İlk yarı Sonucu : Almanya 1 : 1 Turkiye

tabu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Haziran 25, 2008, 22:48:57 ÖS »

Bencede yenilme ihtimali war Ama bu top almanları tutuyo o. çocuğu hakem,
 bizimkiler top alınca faul onlar alınca bişi yok nasıl kural bu anlamadım a.g.
« Son Düzenleme: Haziran 25, 2008, 23:07:33 ÖS Gönderen: tabu » Logged

Halen commodore ve amiga servisi...4000 cyberstormppc 604e\233mhz\060\66mhz\cybervision3D+A2000 gvp 040 combo\egs spectrum24+A3000 030\IV24\Retina z3+A1000+CD32+A600 2mb ram\4 gb hdd+CDTV+\pegasos2\spectrum heatsink\much more.
tabu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Haziran 25, 2008, 23:30:41 ÖS »

Futboldan 1 bok anlamam ama hiç iyi oynamadı bizimkiler, kazım pas veriyo tenezül edip topa vurmuyo öküz...
« Son Düzenleme: Haziran 25, 2008, 23:42:37 ÖS Gönderen: tabu » Logged

Halen commodore ve amiga servisi...4000 cyberstormppc 604e\233mhz\060\66mhz\cybervision3D+A2000 gvp 040 combo\egs spectrum24+A3000 030\IV24\Retina z3+A1000+CD32+A600 2mb ram\4 gb hdd+CDTV+\pegasos2\spectrum heatsink\much more.
Haplo
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Haziran 25, 2008, 23:46:07 ÖS »

Son dakika golü çok kötü oldu. Abim son senesini almanyada okuyacak. Tembiyleyecem dönmeden önce yapabildiği kadar kızı hamile bıraksın diye..
tolga abaci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Haziran 25, 2008, 23:50:23 ÖS »

Kesinlikle süper oynadığımız (özellikle ilk yarı) ve Almanya'yı sürklase ettiğimiz bir maçı böylesine kaybetmek çok acı koydu  

Rüştü ben sana ne diyim bilmiyorum. Bir çuval inciri berbat ettin yine. Bu sefer Semih de yetmedi.

Neyse, artık önümüzdeki projelere bakacagız... Ney

"Finished products are for decadent minds." -- attributed to Hari Seldon, in Isaac Asimov's Second Foundation.
konyalı
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Haziran 26, 2008, 00:14:56 ÖÖ »

futbolla pek alakam yok ama genede bizim takım elindeki oyuncularla iyi oynadı son dakikada gene maçı çevirdik ama almanlar kolay lokma değilmiş bu arada haplo sanada katılıyorum abinin yerinde olmak isterdim 

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Haziran 26, 2008, 01:11:29 ÖÖ »

Üzüntüden ne yapacağımı bilemedim. Gerçekten almanların berbat oynadığı bir maçtı. Mucizeyi bekledim ama olmadı. Şimdi de sinirden Zx Spectrum *TAP* provider'ı standalone olarak koyuyorum, neye yarar ki bu saatten sonra? Aslında tzx/tap/sna/z80/scr olarak paket halinde toparlayıp koyacaktım ama sinirlendim, tek tek çıksınlar:

http://ardarda.googlepages.com/files

DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Haziran 26, 2008, 02:09:51 ÖÖ »

İlk yarı bence çok iyi oynadık.Ama ikinci yarının büyük bir bölümünde vasattık.Hatta bir kaç oyuncu hariç topa koşan saldıran bile yoktu.Almanlar bence korkak oynadılar.Kötü demek haksızlık gibi geliyor bana.Attığımız ikinci gol yetmedi yetmezdi de. Koşmaktan yorulmuş futbolcular o golü yemeseler uzatmalarda yerlerdi.Mucize de bi yere kadar be kardeşim.

İlginçtir ki bu turnuvada ilk defa biz öne geçtik.Sonra rakip beraberliği sağladı.Sonra öne geçti ve biz beraberliği sağladık.Derken son geldi.Belkide ilk golü almanlar atmalıydı Kahkaha

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Haziran 26, 2008, 10:35:06 ÖÖ »

Alıntı
Rüştü ben sana ne diyim bilmiyorum. Kızgın Bir çuval inciri berbat ettin yine.

Burda eğer kızılacak biri varsa sorumlu, sorumsuz Volkandır... Rüştü yaşlandı artık. Bir önceki maçta yapacağını yaptı... Volkan'ın yediği kırmızı kart dün akşam yeniden aklıma geldi...Almanlar çok az geldi, ama dolu döndü yazık...

tolga abaci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Haziran 26, 2008, 10:41:04 ÖÖ »

Asıl kızılacak adam Volkan orası doğru. Ama Rüştü'nün hatası yaşlılığından değildi. 7'sinde neyse bu adam 70'inde de o. Ki bence bir kaleci için de çok da yaşlı sayılmaz...

"Finished products are for decadent minds." -- attributed to Hari Seldon, in Isaac Asimov's Second Foundation.
Leon
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Haziran 26, 2008, 10:58:25 ÖÖ »

Ben mac uzatmalara kalsaydi da Almanya gene golü atardi diye düsünüyorum.

Muazzam bir mücadele vardi. Kazim cok heyecanliydi, cok da güzel isler yapti, ama son golde sakatlanip adami kacirmasa idi, defans o kadar hazirliksiz yakalanmazdi.

Rustu, milli takimi birakmis. Bu 2. gol hep pesinden gelecektir. Ama Hirvatistan macinda penaltiyi kurtaran da oydu...

Rustu hatali cikti ve elendik, ama Peter Cech'de elinden kacirmisti ve elemistik.

Biz nasil son dakikalarda goller atip diger takimlari üzdüysek, bu sefer de biz üzüldük.

Ve ilginctir, en eksik takimla en iyi futbolu oynadik...

Turnuvadan millet olarak cikardigimiz dersler ve sonuclar var herhalde:

- Futbolcular mümkünse alistiklari yerlerinde oynasin.

- Kendi takiminda aktif olarak oynayan futbolcular oynasin. Teknik direktör sirf guvendigi icin kendi takiminda oynamayan formsuz "kendi adamlarini" takima alip kayirmasin (Terim'in bu kadar elestirilmesinin kökünde bu sorun yatmiyor mu?). Formda futbolcular kendi yerlerinde oynayinca maclarda berabere kalabiliyor ya da galip gelebiliyoruz en azindan.

- Futbol bir spormus ve yenilmek de varmis.

- Istekli, hirsli ve yüregiyle oynayan bir takim yenilse de, elense de havalimaninda ciceklerle karsilasirmis.

- Genc bir takim, yaslilarla pek ala harmanlanabiliyormus.

- Türkiye Ligi'nin gol krali da pekala Hakan Sükür kadar gorev yapabiliyormus.

- Biz de patlayan silahlar ve abuk subuk kavgalar haricinde medeni seviyelerde sevinip uzulebiliyormusuz.

- Turnuvayi yayinlayan kanal iktidar partisinin borazaniymis, bakanindan federasyon baskanina, cumhurbaskanindan basbakana herkesi mikrofon onune alip saatlerce konusturup siyasi sov yapmayi becerebiliyorlarmis.

- Futbolcularimiz haksiz da olsa hala fazla kart goruyorlarmis.

- ABD'li kondisyonerler takima uzatma dakikalarinda guc katacak bir program uygulamis ve basarili olmuslar, ama bu programin bedeli takimin dortte birinin sakatlanmasi olmus.

- Fatih Terim her milli mac organizasyonunda oldugu gibi bu sene de basinla yuzgoz olmayi basarmis, bunu her zamanki gibi futbolcular uzerinde motivasyon unsuru olarak kullanmis, ancak son maclarda buna gerek kalmamis.

- Futbol sut, pozisyon ve hücum demekmis. Bir onceki turnuvanin galibi Yunanistan'in futbolu icine soktugu "kendin oynama - rakibi de oynatma" mantigina dayanan negatif futbolun yasattigi travmayi, bu turnuvaya kadar dünya futbolu uzerinden atamamismis, ama bu turnuvanin galibi hücum futbolu olmus, Türkiye'nin de bu gercege katkisi olmus.

- Son olarak, futbol bir spormus ve hayatin anlami degilmis. Sorun yasayan ülkelerin halklari uzerinde uygulanabilecek en kuvvetli uyusturuculardan, morfinlerden biriymis. Insanlarin hayatinin sadece bir parcasi olursa hayat daha anlam kazanirmis.

Efika | Amiga CD32 | 3 x C64, 2 x 1530, 1 x 1531 | Amstrad CPC64 | Amstrad CPC6128 | C64-DTV | Atari 2600 | Atari 2600 Jr. | Atari 800XL | Atari Paddle | Vestel MSX  | Sony Hitbit MSX | A500 | A500 Plus | A590 | A1200 Blizzard 1230-IV | CASIO VL-1 TONE | CASIO VL-10 | Mac Mini G4 @1,42Ggz
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: