Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetEuro2008 - Milli takım ve Biz :)
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Euro2008 - Milli takım ve Biz :)  (Okunma Sayısı 24337 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tolga abaci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Haziran 26, 2008, 11:07:41 ÖÖ »

Leon, mükemmel bir özet

"Finished products are for decadent minds." -- attributed to Hari Seldon, in Isaac Asimov's Second Foundation.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Haziran 26, 2008, 11:14:37 ÖÖ »

Alıntı
- Turnuvayi yayinlayan kanal iktidar partisinin borazaniymis, bakanindan federasyon baskanina, cumhurbaskanindan basbakana herkesi mikrofon onune alip saatlerce konusturup siyasi sov yapmayi becerebiliyorlarmis.

Siyasi olmakla eleştirirken, buda siyasi bir yaklaşım olmadı mı ? Türkiyedeki siyasilere kamera hiç uzatılmadı mı? Gitseler onlar konuşturulmazmıydı ? Bence bunlara girmemek gerek...Milli maç gibi bir konuda, siyasete kaçılmasını hoş karşılamıyorum...

konyalı
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Haziran 26, 2008, 11:16:32 ÖÖ »

sanki başkalarının borazanı yok işlerine gelince onlarda kendi borazanlarını öttürmesini de gayet iyi biliyorlar

Leon
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Haziran 26, 2008, 13:30:10 ÖS »

Alıntı
- Turnuvayi yayinlayan kanal iktidar partisinin borazaniymis, bakanindan federasyon baskanina, cumhurbaskanindan basbakana herkesi mikrofon onune alip saatlerce konusturup siyasi sov yapmayi becerebiliyorlarmis.

Siyasi olmakla eleştirirken, buda siyasi bir yaklaşım olmadı mı ? Türkiyedeki siyasilere kamera hiç uzatılmadı mı? Gitseler onlar konuşturulmazmıydı ? Bence bunlara girmemek gerek...Milli maç gibi bir konuda, siyasete kaçılmasını hoş karşılamıyorum...

Milli mac gibi bir konuda siyasete kacan ben degilim. Mikrofonu bana uzattilar da ben mi konustum?

Milli mac gibi bir musabakadan sonra ATV muhabirleri devlet protokolünde kim varsa sirayla apar topar ekrana cikarmadilar mi? Bir Fatih Terim ile, bir futbolcu ile 30 sn. konusulurken, siyasiler onlarca dakika konusmadilar mi?

Mac sonrasi yorum yapanlarin sozleri "bir saniye Sn. Bakan Selcuk Manav'in yanindaymis" diye defalarca kesilmedi mi?

Bunlar olmadi mi, ben hayal mi gordum?

Ayni komedi, Haluk Ulusoy baskanken gruplardan cikis macimizda da yasandi. Bosna macinin bitis düdügüyle Ulusoy kameralara agladi, ona buna verdi veristirdi... Dakikalarca tribunden maci izleyen Fatih Terim'in kizlarini aglarken izledik...

Mac sonrasi futbol oyunu hakkindaki güzelliklerden bahsedilmesi beklentimi baltalayan siyasete tepki verdigim icin mi yanlis yapmis oldum?

Beni bu gercegi dile getirdigim icin elestirecegine, siyaseti futbola karistiran siyasilerin kendisini elestirmelisin.

« Son Düzenleme: Haziran 26, 2008, 13:33:51 ÖS Gönderen: Leon » Logged

Efika | Amiga CD32 | 3 x C64, 2 x 1530, 1 x 1531 | Amstrad CPC64 | Amstrad CPC6128 | C64-DTV | Atari 2600 | Atari 2600 Jr. | Atari 800XL | Atari Paddle | Vestel MSX  | Sony Hitbit MSX | A500 | A500 Plus | A590 | A1200 Blizzard 1230-IV | CASIO VL-1 TONE | CASIO VL-10 | Mac Mini G4 @1,42Ggz
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Haziran 26, 2008, 13:42:22 ÖS »

yazdığım şey yukarda duruyor... herkes yazdığımı ve eleştirimi kendine göre yorumlayabilir... Anlaşılır olduğunu sanıyorum.

Siyasiler, forumda yazarlarsa onlarada tepkimi gösteririm...

Leon
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : Haziran 26, 2008, 13:57:27 ÖS »

- Eger bu forumda goruslerimi yazma hakkim varsa,

- milli takim konulu bir baslik aciliyorsa

- ben bu iki haftalik turnuvadan cikardiklarimi isimden gücümden zaman ayirip listeleyip buraya yazabiliyorsam ve mac izleme keyfimi berbat eden siyasiler de bunun bir parcasi ise,

ben bunu burada dile getiririm.

Görüslerimin baskalari tarafindan begenilip begenilmemesini de düsünmem.

Türkiye'de her sey siyasettir. Yasadigimiz sokaktan ictigimiz suya, isten donerken cektigimiz cileden tuttugumuz takimin forma reklamina kadar, her sey siyasettir.

Bu böyle olmasin isteniyorsa, tepki verilmekle baslanir.

Bir siyasi görüs belirtmedim ben.

Spora siyaset karismasin! dedim ozetle.

"Baskalarina uzatilinca konusmayacaklar mi?" diye sorarsan, birak siyaset karissin demis olursun.

Neyse, burasi bir Commodore forum, bitlerimize, baytlarimiza geri donelim.

Efika | Amiga CD32 | 3 x C64, 2 x 1530, 1 x 1531 | Amstrad CPC64 | Amstrad CPC6128 | C64-DTV | Atari 2600 | Atari 2600 Jr. | Atari 800XL | Atari Paddle | Vestel MSX  | Sony Hitbit MSX | A500 | A500 Plus | A590 | A1200 Blizzard 1230-IV | CASIO VL-1 TONE | CASIO VL-10 | Mac Mini G4 @1,42Ggz
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #36 : Haziran 26, 2008, 14:05:41 ÖS »

fatih terim çok ilginç bir teknik adam. takımı motive etme, futbolculardan %100 performans alma konusunda heralde dünyada üzerine yoktur. ama çok yanlış oyuncu seçimleri yapıyor. prensleri, emre, tümer filan sakat sakat turnuvaya getirildiler ve yük oldular. rubin kazanda uefa kupasını kaldıran bir fatih tekke bu kadroda nasıl yok anlamıyorum. hele dün geceki maçta tümerin 90+1'de oyuna sokulması beni iyice dellendirdi. görende 3-2 biz öndeyiz sanır. girdi ne yaptı tümer ? son şansımız bir serbest vuruşu dağlara taşlara gönderdi.

uğur boral, kazım kazım çok yetenekli çocuklar. keşke bir gökhan gönül'de olsaydı. kazım kazım henüz çok genç, tecrübesizliği bazı hareketlerinden belli oluyor. ama bu turnuva hepsi için iyi bir tecrübe oldu, artık bi daha ki sefere kupayı kaldırırlar.

Retro Hincal Uluc
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Haziran 26, 2008, 14:10:24 ÖS »

Mikrofon uzatılan kişi ister beğenin ister beğenmeyin bu ülkenin Başbakanı, Bu ülkenin Cumhurbaşkanı ve bu ülkenin Futbol Federasyonu başkanıysa, mikrofon uzatılmasının, siyasi bir nedenle yapılıp yapılmadığını test edecek bir laboratuarımız yok... Bu nedenle, bunun siyasi show için yapıldığını iddia eden birinin, iddiası bence siyasi bir yaklaşımdır. Bu şu andaki cumhurbaşkanı ya da başbakan içinde değil... Ahmet Necdet Sezere, Deniz Baykal'a, Devlet Bahçeliye'de uzatılsa, bunun altında bir sebep aramak bence anlamsızdır.

Tüm bunların ötesinde bu tür yaklaşımlar, konusu ve amacı siyaset olmayan topluluklarda ikilik çıkarır... Benim asıl dikkat çekmek istediğim ve dengeyi, adaleti korumaya çalıştığım nokta budur. Senin yazdıklarına, başka yazılacak siyasi yaklaşımların bir şekilde frenlenmesi içindir.

Forumda yazma hakkın tabii ki var... Bu forum senin...Senin olduğu kadarıyla diğerlerininde. Ama konumuz olmayan bir konuda tartışmanın uzaması ve bir sonuca varılamayacak olması bence sakıncalı bir durum...

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : Haziran 26, 2008, 14:12:04 ÖS »

Alıntı
rubin kazanda uefa kupasını kaldıran bir fatih tekke bu kadroda nasıl yok anlamıyorum.

benim bildiğim Fatih Tekke'nin uzun bir sakatlığı vardı... Kendi takımında da pek oynayamadı... ilginçtir Platini'de onu sormuş... formu ve sağlığı yerinde olsa Fatih Terim'in es geçemeyeceği bir oyuncu...

Leon
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #39 : Haziran 26, 2008, 14:26:03 ÖS »

Alıntı
Ama konumuz olmayan bir konuda tartışmanın uzaması ve bir sonuca varılamayacak olması bence sakıncalı bir durum...

Ben tek bir mesaj halinde tespit ve düsüncelerimi yazmistim. Tartismayi ben baslatmadim ve uzatmadim.

Oncelikle, ben salak degilim. Test laboratuari falan gerekmiyor parcalari birlestirmek icin. Yayin yapan kurulusun sahibi olan holding'te basbakanin damadi calisiyor. Bu kurulusun siyasi egilimi belli. Futbol Federasyonu baskani'nin da siyasi kimligi belli. Bakan, Basbakan ve Cumhurbaskani da malum. Türkiye'nin icinde bulundugu durum da malum. Iktidar partisi hakkinda bir kapatma davasi var. Ekonomik bir calkanti ucundan yasiyoruz, daha da siddetli yasamak uzereyiz.

Bir yerde siyasiler fazlasiyla one cikiyorsa, ortada sahiplenilecek bir basari olma ihtimali yüksektir. Bunu sadece suanki iktidar partisi yapiyor demiyorum. Digerleri de benzer bir davranis icine girerlerdi muhtemelen. Ama bu normal bir sey degil. Güzel bir sey de degil.

Mac biter bitmez stadda bulunan tüm devlet erkanina tek tek uzun uzun soz verilmesi ve iki haftadir milli takimla birlikte yatip kalkan yorumcularin sozlerinin kesilmesi neye benziyor biliyor musunuz? Bir milletvekili ya da bakan arabasi gececek diye sehrin trafigini durdurup saatlerce cile cektirmeye benziyor.

Milli takim cok mu konumuz peki? Bir Commodore forumunda.

Bu konuyu da daha fazla uzatmayacagim, ben anlayacagimi anladim zaten.

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #40 : Haziran 26, 2008, 14:45:41 ÖS »

Alıntı
Oncelikle, ben salak degilim. Test laboratuari falan gerekmiyor parcalari birlestirmek icin.

Ben salağım... Bunda bir mahsurda görmüyorum.

Bu yazışma sonunda, herkes sanırım anlayacağını anladı...

mybee
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #41 : Haziran 26, 2008, 14:59:02 ÖS »

alışmalısınız

annesini katleden bir kızın haberinin az sonra az sonra denilerek rating malzemesi yapılmasına

kendisi 10 000 ytl maaş alanların asgari ücret ülkemizde 200 ytl fazla düşürmek gerek demesine

her başarıda sisyasierin mimarı kendisiymiş gibi şov yapmasına

hastanelerde yer olmaması yüzünden ölenlere yada yalnış tedaviden gidenlere

her eğlencede patlayan silahların canlar almasına

her şeyin fiyatının %100 artıp enflasyonun %8 kalmasına

10 ytl lik teleon görüşmesine 30 ytl fatura gelmesine

ekmeğin lux tüketim maddeleri arasına girmesine

daha uzaaaaaaaaaaar gider
ama alışmalısınız

yoksa birbirinizi böyle üzer durursunuz

bunu yapmayın

kaptan akgun
Üye