Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: PS3 - Kişisel Değerlendirme  (Okunma Sayısı 22423 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Ağustos 12, 2008, 05:08:03 ÖÖ »

ps3 lerin icindeki harddisk 2.5' SATA degistirilebiliyor. bakin bu arkadas 20gb ps3'u 160gb'a upgrade etmis.

Ps2 uyumlulugu ise anladigim kadariyla biraz karisik. 20gb ve 60gb NTSC modeller hardware olarak destekliyor. 40gb'de destek yok. 80gb modeller ise software olarak destekliyor (ne kadar basarilidir bilemiyorum)

http://en.wikipedia.org/wiki/Ps3#Retail_configurations
« Son Düzenleme: Ağustos 12, 2008, 05:23:39 ÖÖ Gönderen: coze » Logged

Retro Hincal Uluc
muratovsky
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ağustos 17, 2008, 20:00:08 ÖS »

Az önce Metal Gear Solid 4 oyununu bitirdim, PS3'ün merakla beklenen oyunlarından biri olduğu için bitirmek için biraz uğraştım.

Oyun hakkında düşündüklerim;

Oyun 5 bölümden oluşuyor, 1. bölüm Ortadoğu'da, 2. bölüm Güney Amerika'da, 3. bölüm Doğu Avrupa'da, 4. bölüm Alaska'da ve 5. bölüm'de Liquid'in gemisinde geçiyor.

Oyunda oynadığımız karakter eski bölümlerde olduğu gibi Snake fakat yaşlanmış hali, bu yüzden oyundaki takma adı "old snake" olarak geçiyor.

Oyun tarz bakımından ve oynanabilirlilik bakımından MGS3'e benziyor. Bu sefer savaş verdiğiniz grup PMC(Private Military Company) askerleri ve onları kontrol eden Liquid adındaki kişi.

Gekko adındaki robotlar ile sık sık karşılaşıyorsunuz, oynarken insanı biraz zorluyor bunlar(ben RPG ile öldürüyorum bunları)

Her bölümde 1 tane yaratık çıkıyor onlarlada ilgilenmek zorunda kalıyorsunuz, hepsinin öldürme taktikleri var bunları bildikten sonra öldürmesi kolay oluyor.

Genel anlamda kapsamlı bir oyun silahlar konusunda detaylar var, nano teknoloji bu oyunada yansımış, aldığınız bazı silahlarda ID LOCK var bu kilitleri açmadan silahları kullanamıyorsunuz, tıpkı bilgisayar açılış şifresi gibi. (ID Lock olmayan silahlarda var tabiki mesela Kalaşnikof) Düşünebileceğiniz bilimum silah var tüfekten tutunda omuzdan atılan füzeye kadar...

Oyun oldukça uzun sürüyor oyunu oynaması ayrı, filmleri seyretmesi ayrı ben bölümü bitirince yastığı alıp yatıyorum filmi seyrediyorum bitince tekrar devam ediyorum   oyun ve sinema karışımı bir oyun diyebiliriz...

Oyunu alacak olan, merak edlen yer veya geçemediğiniz bir yer varsa yardımcı olmaya çalışırım.

------  **** ------

muratovsky
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ağustos 31, 2008, 17:33:58 ÖS »

Assasin's Creed oyununu bitirmiş buluyorum.

Konu: 3. Haçlı seferleri sırasında haşhaşin tarikatına bağlı bir suikastçiyi oynuyorsunuz(Altair) 9 tane suikasti yerine getirmek ile görevlisiniz.

Grafikler: Tek kelimeyle mükemmel, şu ana kadar oynadığım en güzel grafiklere saip oyun diyebilirim.

Oynayabilirlik: Çok farklı öldürme sahneleri var, oyun hızlı akıyor buna rağmen oyun uzun soluklu, oynayabilirlik güzel.

Gelişme: yapılan suikastler ve görevler birbirine benzediği için 3-4 suikast sonra sıkılma ihtimaliniz var.

Kötü yanı: PS3'te oynarken oyun bazen takılabiliyor, frame düşüşleri var...

Oyunun sonunda bir çok gizem sizi bekliyor, bunlar aslında bu oyunun devamı hakkında verilmiş bazı ipuçları var.

2. ve 3. bölümleri gelicekmiş, bekliyoruz.

Oyun hem PS3'te hem XBOX360'da hemde Windows'ta bulunmakta oyun arayan varsa denesin derim...

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: