Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga YayınlarıAmiga Oyunları - Blog Sayfam
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga Oyunları - Blog Sayfam  (Okunma Sayısı 28356 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aras
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 01, 2008, 11:44:48 ÖÖ »

Merhabalar,
Bu yaptığım blog sayfasında klasikleşmiş amiga oyunlarını tanıtmaya çalışıcam, siteye girip nasıl bulduğunuzu brudan yazarsanız sevinirim...
Site görsel olarak çok sade biliyorum en kısa zamanda başlık yerine güzel bir logo yapıcam...

http://amigaoyunlari.blogspot.com/
« Son Düzenleme: Eylül 01, 2008, 12:12:15 ÖS Gönderen: aras » Logged
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Eylül 01, 2008, 12:48:53 ÖS »

Valla Amiga ile ilgili hertürlü çalışmanın başımın üstünde yeri var. Bu günlerde boş vaktimde biz de sevdiğimiz oyunlarla ilgili yazılar gönderebilir miyiz? Editler koyarsın bloguna.

Blog güzel ama, arka plan beyaz beyaz boş olmuş gibi. Şık bir Amiga teması hazırlayabilirsin diye düşünüyorum.

Alper
aras
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 01, 2008, 13:35:55 ÖS »

tabi ki yazılarınızı koyabilirim...
evet görsellik konusunda haklısın... 10 gün kadar sonra hem güzel bir logo hemde arkaya uyumlu bir tema yapıcam... 2-3 günde birde bir oyun yazısı eklemeyi düşünüyorum...
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Eylül 01, 2008, 13:57:37 ÖS »

Aras kardeş, başarılarının devamını dilerim. Blog sayfan daha yolun en başında, ama iyi olacağa benziyor. Özellikle Super Frog için teşekkür ederim

Başarılar

Def Leppard
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Eylül 01, 2008, 14:35:39 ÖS »

merhaba,

sadelik her zaman güzeldir emeğine sağlık sana yardımcı olurmu bilmem ama şu sitede bir sürü oyun tanıtımı var ama ingilizce en azından bunları türkçeleştirip siteye koyabilirsin..
http://amigareviews.classicgaming.gamespy.com/amigaind.htm

Amiga Repair Service
mybee
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Eylül 01, 2008, 15:00:12 ÖS »

merhaba,

sadelik her zaman güzeldir emeğine sağlık sana yardımcı olurmu bilmem ama şu sitede bir sürü oyun tanıtımı var ama ingilizce en azından bunları türkçeleştirip siteye koyabilirsin..
http://amigareviews.classicgaming.gamespy.com/amigaind.htm

katılmıyorum bence yorumlarda kendisine ait olursa daha özel bir şey olur

Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 01, 2008, 17:01:22 ÖS »

Yorumların ve yazıların güzel olmuş, devamını beklerim.
aras
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Eylül 01, 2008, 18:57:37 ÖS »

yorum ve fikirleriniz için sağolun... bugün yada yarın bir oyun daha ekliyicem.
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Eylül 01, 2008, 20:59:50 ÖS »

Aras kardeş, başarılarının devamını dilerim. Blog sayfan daha yolun en başında, ama iyi olacağa benziyor. Özellikle Super Frog için teşekkür ederim

Araya bir not sıkıştırayım madem,
Superfrog sevenlere Sundown yolu göründü..
Allister Brimblebu yıl sundown'da..

buyrun davetiye:
http://pouet.net/prod.php?which=50903

DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Eylül 02, 2008, 12:14:52 ÖS »

aras, öncelikle aramıza hoşgeldin.Hala gizli kapaklı köşelerde Amiga için bir şeyler yapma isteğine sahip amigacıların aramıza katılması güzel bir olay.Yaptığın bloktan ötürü Seni tebrik ederim.

@mybee, bende sana katılmıyorum malesef.Amiga'nın binlerce oyunu var.Yani arkadaş blog'una eklemek istediği her oyun için kendi SADECE kendi yorumunu yazmaya kalkarsa sanırım baya baya uzuuun bir vaktini alacaktır.Ya da Türkçe olarak tanıtılan oyun sayısı sınırlı olacaktır.

Bence defleppard'ın dediği gibi Türkçe çeviri yapmak daha makul bir fikir.Haa çeviri yapılan oyunlardan kendi bildiklerine kendi yorumlarını katsa daha da güzel olur.Tabii yine Aras arkadaşımın bileceği iş.Benimki de sadece bir öneri.

mybee
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Eylül 02, 2008, 12:19:34 ÖS »

devil hepsi diye bir şeyde yok download verenler bile hepsi diyemiyor

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Eylül 02, 2008, 12:22:26 ÖS »

ee ben de özgün olması taraftarıyım. Ama bir veritabanına dönüşmek konusunda ciddiyse çeviri yapılabilir. Aslında o zaman da etik kurallar devreye giriyor. Birisinin yazısını çeviri de olsa izinsiz kullanmak pek de uygun değil.

DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Eylül 02, 2008, 12:31:09 ÖS »

ee ben de özgün olması taraftarıyım. Ama bir veritabanına dönüşmek konusunda ciddiyse çeviri yapılabilir. Aslında o zaman da etik kurallar devreye giriyor. Birisinin yazısını çeviri de olsa izinsiz kullanmak pek de uygun değil.

Zamanında izin alıyormuydu bilmem ama Commodore dergisi bile yeri geldiğinde öyle yapıyordu sanırım

Neyse canım benimki de mybee ile defleppard 'ın önerilerinin karışımıydı Kahkaha

aras
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Eylül 02, 2008, 13:17:55 ÖS »

Oyunları kendi yorumlarımla tanıtıyorum...Moonstone ve Superfrog'u tanıtırken ekran görüntülerini internetten buldum...ruff n tumble ın ise iki ekran görüntüsünü kendim koydum(ilerde tüm ekran görüntülerini kendim alcam). Sitede genel olarak oyun tanıtıcam fakat arada amiga hakkında bilgi vericem. Bunun için tabi ki yabancı kaynaklara başvurcam, fakat bire bir çevirme yerine yukarda denildiği gibi kendi yorumlarımla anlatmaya çalışıcam.

Tavsiyeleriniz ve desteğiniz için teşekkürler...
mybee
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Eylül 02, 2008, 15:40:31 ÖS »

aras
çok geniş düşünüyorsun bu düşüncelerin o daracık blog sayfasına sığmayabilir

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: