500$ lık 10" ekranlı bir laptop grafik işlemcisinden dahamı iyi ?
bu alet bahsettiğin laptoplara göre bir hayli portable (taşınabilir). 10 inçlik aleti taşısanız bile üzerinde street fightler oynanmaz. Çabuk yorulursunuz. gp32'de 2 hafta boyunca otobüste pokemon gold oynamıştım. Haydi bunu laptopta deneyin.
Pandora benim aradığım makine değil, ama iyi bir makine. Günlük kullanım için tasarlanmamış belli ki, biraz "meraklısına" bir makine. Kasarsanız herşeyi yapabilirsiniz üzerinde ama ne "kullanıcı dostu" ne de "aptal geçirmez" bir alet bu. Temel fonksiyonlarının biraz üzerinde kullanmak istediğinizde bilgisayar bilginizin "sıradan"ın üzerinde olması bekleniyor.
10 inçlik bir laptopta pil ömrü 2-3 saat seviyesindedir,
bu tür aletler iki kalem pille 10 saat dayanıyorlar ki "zurnanın zırt dediği yer" budur. Eğer laptopunuzda mame çalıştırmaya kalkarsanız pil ömrünüz 45 dakikaya düşer, bunda 4-5 saat gider...
Ha bu aletlerin tek iyi alternatifi yeni telefonlar. Ipod, Nokia N serisi vs. Burda da fiyat devreye giriyor, bu telefonların pandora'nın seviyesine yaklaşanları alınamayacak kadar tuzlu.
Pandora hakkında negatif bişey söylemem gerekiyorsa, buyrun: ortaklığın ilk ürünü olduğu için çok kısa ömürlü olacağını bekleyebiliriz. Bu üründen aldıkları dersleri değerlendirip çok kısa süre sonra tamamen yenilenmiş bir tasarım ya da aygıt ile ortaya çıkabilirler. Bu da aldığınız aletin öyle kalması anlamına geliyor. Üzerinde çalışacak yazılım yoksa platform o anda ölüyor. Çok tatsız bir olay bu inanın bana. ama tüketim çağı, katlanıyoruz işte.
Manuel çevirmeli ses hiç yakışmamış.
olur mu hiç, o en çok aranan özellik. Manuel kontroldeki rahatlığı elektronik kontrolle hiçbir zaman yaşayamazsın. İstediğin zaman, istediğin hızda anında ayarlarsın sesi.