Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetkalvyeden giriş yapılabilen pixel art programı
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: kalvyeden giriş yapılabilen pixel art programı  (Okunma Sayısı 4600 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ekim 23, 2008, 22:19:57 ÖS »

Merhaba, zoom yaptığımda, klavyedeki ok tuşlarına basarak birer pixsel hareket eden ve istediğim pikselin üztüne geldiğimle space enter v.b. tuşa basarak çizim yapabileceğim pc üstünde bir program var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ekim 23, 2008, 22:23:18 ÖS »

hangi platformda cizim yapmak icin ariyorsun? mesela c64 resimleri yapmak icin Vice icinde herhangi bir editor kullanip joystick ayarlarini ok tuslarina ayarlayarak bu istedigini yapabilirsin

pc icin boyle bir tool var mi bilmiyorum
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ekim 23, 2008, 22:26:03 ÖS »

aslında pc için arıyorum ama c64 için olan şeklide hoş olur tabi onuda denerim ama özellikle pc için lazım. Fareyle yapması zor

Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 23, 2008, 22:51:24 ÖS »

Endo eski bir tr-demoscene postunda ArtGem'den bahsetmişti. Darkblack de ilaç işini halletmiş. Program zaten üretilmediği, satılmadığı ve desteklenmediği için linkini vermekte mahsur yok sanırım. DeluxePaint tadı veriyormuş PC ortamında
Belki işini görür.

ArtGem ve ilacı
« Son Düzenleme: Ekim 23, 2008, 23:15:09 ÖS Gönderen: Alcofribas » Logged

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 24, 2008, 01:20:52 ÖÖ »

ArtGem, neredeyse her XP kurulumuna eklediğim standart programlardan biri olmuştu. Çiziktirmek için birebir. Taşıdığı retro ve DPaint havası tartışılmaz.

Bir de NewTek'in artık geliştirmediği Aura programı var ki bu da oldukça kaliteli bir program. Amiga'daki TVPaint'in ardılı olan bir program bu. İşin ilginci, 2.5 versiyonundan sonra başka bir yayımcı tarafından Mirage adı altında devam etti. Az önce programın akibetine bir baktım da TVPaint Animation adıyla devam etmekteymiş (asıl adına geri dönmüş yani).

http://en.wikipedia.org/wiki/TVPaint
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ekim 25, 2008, 00:22:02 ÖÖ »

grafx2 ile windows erişebilirlik seçenekleri yardımıyla tuşları mouse gibi yaptım inşallah tam olarak kullanabilirim, önerileriniz için teşekkürler...

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: