dogudoruk: eger son mesajinda hitap ettigin kisi ben isem mesajimla ilgili biraz aciklama yapmam gerekiyor demektir. o mesajin en basinda senin birey olarak bunu ustune alinmamani soylemistim. Ama yine de mesajin senin hosbulduk basliginda atilmis olmasi sanirim benim tarafimdan yapilmis bi hata. bu hata icin senden ozur dilerim. amacim sana soyle veya boyle yap demek degildi.
malesef birazdan yazacagi birkac sey de hala seninle dogrudan ilgili degil ve bu baslik altinda devam ediyorum. onun icinde simdiden ozur
ancak turk amiga camiasi ile ilgili serzenisimin (uzulerek) arkasindayim. bu konuda benim cok da yapabilecegim sey yok birseyler onermek disinda. daha once de dedigim gibi ben amigaci degilim. bu forumdaki temel bulunma amacim c64 ve genel olarak yazilim ve donanim projeleri ile ilgili bilgilerimi paylasmak.
@devilish: dergi fikrinin seni heyecanlandirmasina cok sevindim. umarim bu heyecan gercekten ileride zevkle okuyacagimiz yayinlara veya web makalelerine donusur
@lw3d: ben de bu forumun gidisatindan cok memnunum ve seni bugune kadar gosterdigin duzeyli ve devamli adminliginden oturu de cani gonulden tebrik ediyorum. genel olarak kaliten ve yapiciligin foruma her yonden yansiyor.
ben amiga camiasi ile ilgili yorumlarimda iki seyi yapmaya calistim aslinda
1- ortada ciddi bir problem olduguna isaret etmek
2- bu problemi cozmek adina aklima gelen onerileri paylasmak
artik bu noktada kendini amigaci adleden herkesin sunu yapmasini umuyorum.
1- bahsettigim gibi bir problem olup olmadigini sorgulamak
2- problemin devaminin nereye varacagini ongormeye calismak
3- cozum onerilerini degerlendirmek veya baska alternatifler uretmek
4- alternatiflerden hangilerini uygulayabilecegini dusunup uygulamak
umuyorum ki bu yazdilarim kimseyi kisi olarak elestirmek istemedigimi ama herkesi kisi olarak bireysel bir dusunme ve sorgulama yoluna davet ettigimi gosteriyordur