Arkadaşlar, paypala üye oldum ama kredi kartımı bir türlü tanıtamıyorum.(iş bankası maximum kart Visa,internet kullanımına açık ve kart benim üzerime)
Aşağıdaki hata mesajını veriyor.İngilizcem olmadığı için tam olarak bilmiyorum ama benden nüfus cüzdanı gibi belgelerin faksını istiyor heralde.
This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead.
If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.*
*Note:Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a delay of processing your faxed items.
Paypal hesabının kullanıcı adını ve soyadını değiştirip arkadaşımın HSBC MasterCard kartını tanıtmak istediğimde ise aşağıdaki mesajı veriyor.(üye ismi ile kartın sahibi aynı olsun diye bu işlemi denedim)
You have entered an invalid number or partial credit card or debit card number. Please check your entry and try again.
İki kart ile alakalı hiç bir bilgiyi yanlış girmedim.İki kartta internet kullanımına açıktır.
Bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.Hoşça kalın