Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetrastgele fotograf başlığı
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 102   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: rastgele fotograf başlığı  (Okunma Sayısı 775150 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Şubat 28, 2009, 23:57:17 ÖS »

Cidden oyleymis ya. Adam nadir amiga cd'lerini bilgisayarda yakip ,printer'da bastigi cover ciktilarini da ekleyerek orjinal diye satiyormus ebay uzerinde Kahkaha Iyice tirstim simdi.

Bu kadar mi ?
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mart 28, 2009, 12:48:25 ÖS »

<a href="http://www.youtube.com/v/qHO8l-Bd1O4&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/qHO8l-Bd1O4&rel=0</a>

max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Nisan 16, 2009, 21:14:07 ÖS »

Iki neanderthal algilarinin otesinde bir teknoloji ile karsilasir...

Bu kadar mi ?
MeG
Deneyimli

Super Kahraman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Nisan 22, 2009, 09:16:51 ÖÖ »

Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Nisan 22, 2009, 10:34:09 ÖÖ »

@Arda : vaay izlediğim en güzel Jobs vs Gates videosuydu...
"You can run Windows, but you can't hide..." Kahkaha

Alper
Arda
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Nisan 30, 2009, 18:46:42 ÖS »

<a href="http://www.youtube.com/v/mpBG-nSRcrQ&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/mpBG-nSRcrQ&rel=0</a>

robotik ilerliyor tamam da, ürkütücü görünüyor yahu bilinç altımdaki "korku" sembolü olan şey nedir bilmiyorum ama garip sesler çıkaran siyah ince bacaklı şeyler kesinlikle işliyor...

max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Nisan 30, 2009, 19:08:45 ÖS »

Bir iki yil once izledigim zaman ben de ayni duygulari yasadim ,urpertici. Bu evrim ,bizim evrimimiz ,durdurulamaz

Bu kadar mi ?
max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Nisan 30, 2009, 19:40:46 ÖS »

Kendi sitelerinde bulunan butun videolari youtube yuklemisler.Benim ilk izledigim asil bu video ;

Bu kadar mi ?
Arda
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Nisan 30, 2009, 20:13:25 ÖS »

Kendi sitelerinde bulunan butun videolari youtube yuklemisler.Benim ilk izledigim asil bu video ;

eyvaah koşuyor lan bu.. böyle bişeyin seni kovaladığını düşünsene? hele bir de üzerinde tüfek falan olursa.. tırstım yahu, t1000 v0.1 alpha...

max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Nisan 30, 2009, 20:20:44 ÖS »

Sanirim amerikan ordusu icin oldurme yetisine sahip ,operator bagimisiz makinalarin uretilmesi gundemde.Kaynagi bulursam ilistiririm buraya.

Hem de ne kosmak ,tay gibi ,kic ata ata gidiyor

Bu kadar mi ?
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Nisan 30, 2009, 20:53:20 ÖS »

ya bu cok feci bisi olmus gercekten. elemanlar cok saglam bi denge modulu yazmislar.

bizim okulun robotik bolumundede boyle seyler yapiyorlar. ama japonlar tekerlekli mahluklar uzerinde calisiyorlar daha cok. yasli nufusa ev islerini yapacak hizmetci robotlar hesabi. yersen (arada birkac katanali robotda cikiyor tabi)

Retro Hincal Uluc
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Nisan 30, 2009, 23:59:49 ÖS »

Robotlar iyidir, ayak işlerini yaptırtırız... Ama günün birinde SkyNet diye bi kurum kurulursa korkmaya başlayın

@max_damage: İnsan hayatını kolaylaştırmak için robot yapmak yerine, öldürmek için robot tasarlamak da zaten ancak amarikalıların aklına gelirdi... 

Alper
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Mayıs 01, 2009, 00:01:45 ÖÖ »

Daha bu akşam seyrettim tekrar T3'ü televizyonda. Üstüne bu da tuz biber oldu.

Hafiften tırsmalımıyız acaba gerçekten?

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
screen
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Mayıs 01, 2009, 01:04:49 ÖÖ »

rasgele foto demişiniz rasgelede ben attım bi foto Kahkaha
max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Mayıs 01, 2009, 02:34:34 ÖÖ »

Alpyre ,aslinda amerikalilarin yaptigi cok insancil bir sey Bu dangalakligi dunya uzerinde yapabilecek tek tur biziz ne yazik ki.Hatta aklimda kaldigi kadariyla soyle bir tespit yapmis yazarin biri ,ozel bir yere koymus bizi ; Insan ,savasan turler arasinda kitle katliamcisi tek turdur. (bunun gibi bir seydi)

Tabii teorik olarak teknoloji gelistirebilecek her tur'un kendini en az bir kez yok olusun esigine getirecegi soyleniyor.Bu zeki olmanin bedeli gibi bir sey.Pek evrensel anlamda gecerliligi kanitlanmasa da teknoloji gelistirebilecek zekaya sadece "avci" turlerin ulasabilecegi var sayimi da var.Bastan lanetlendik yani.

Insan ,avlanip kan dokmeye basladigi gun bunun karsiliginda muazzam bir hediye alir ,daha efektif bir sindirim sistemi.Eskiden ot gibi zor sindirilir besinleri sindirmek icin kullanilan ve ne yazik ki enerji rezervinin buyuk kismini kullanan bu organ toplulugu daha kolay sindirlen "et" ile tanisinca daha az talepkar olur.Artik eskisi kadar kompleks ve enerji kullanimi yuksek bir organ degildir ,diger organlar icin kullanilabilir daha fazla enerji kalmistir.Ama et'e ulasmak ot'a ulasmak kadar kolay degildi.Avcilik toplayiciliktan daha karmasik teknikler gerektirdigi icin basit anlamda av'dan daha avantajli olmamiz gerekiyordu.

Dogal seleksiyon burada devreye giriyor,mumkun olan en hesapli evrimsel donanimi aliyoruz .Ne daha hizli kosabilmek icin evrimlesmis bacaklar ,ne daha iyi gorebilmek icin buyuk gozler ,ne de daha guclu olabilmek icin kilolarca kas.Icinde zekayi barindiran "beyin" bizim hediyemiz oluyor.Yasamak icin oldurmek zorunda olan insan bu sayede penceleri yerine mizrak kullaniyor ,pesinden kosmak yerine tuzak kuruyor.Bu gun ise vucudumuzda en fazla enerji tuketen organ beynimiz ,en onemli donanimimiz.Iste bize mizrak tasarlama yetisi veren o organ bu gun otonom olum makinalari tasarliyor.Aslinda degisen tek sey kapasitesi ,yapmak icin tasarlandigi seyi yapiyor hala.

Gozlerimiz hala kafa tasimizin onunde ,pek bariscil bir fizyolojik ozellik degil galiba ,avci gibi bakabilmek.Ayrica bir once ki etkili baskin tur olan dinazorlar ile kiyaslayinca da cok toy bir tur oldugumuz gercegi ortaya cikiyor.Zekiyiz evet.Ama durtulerimizi yok sayabilecek kadar deneyimlimiyiz ?

Zeka ,o yok etmek icin gelsti ,o yasatmak icin gelisti.Bu ironik durumun tek sebebi ise durtu dedigimiz baska bir gereklilik aslinda.Belki zekadan daha onemli ,belki daha baskin ama kesinlikle hukmedemedigimiz tek gercek.Genc turumuzun karanlik tarafi.Bence durtu denilen sey kendimizi yok edene kadar yakamizi birakmayacak.

Ama skynet ayridir yav.Candir ,cigerdir.Yaratma kompleksimizin olasi sonucudur ,gelecege dair milyonlarca olasiliktan biridir ,hayatimda gordugum en dangalakca dogum kontrol yonteminin prospektusudur ,fizik kurallarina aykiri zaman yolculuklarinin otobanidir ,biricik endoskeleton'un anasidir.Skynet acilarimizi dindirecek merhemdir

Saka bir yana 4. film geldi geliyor.Rapciler icin muzik klibi ceken bir yonetmenin elinden cikiyor olmasi beni olesiye korkutsa da ,jonathan mostow (bakin ,adinin bas harfini kucuk yazdim ,yerin dibine soktum adi herifi) gibi birinin elinin degmedigini bilmek rahatlatici.Bir fiyaskoya daha kalbim dayanmaz. Ben kendimi t-800 oncesi donemi izlemeye cok pis bir bicimde hazirladim ,statulerimi ,bustlerimi falan aldim ,skynet t-shirt'um var ,ps3 blu-ray oynatiyor ,abur cuburumuz hazir ,tv'nin tozunu aldim ,koltukari ayarladim ,ust katta ki komsulari oldurdum ,telefonun fisini cektim.Hazirim ,4'u bekliyorum !

Not : Arda bey ,T-1000 likit.Satasma yapmayalim lutfen.

Bu kadar mi ?
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 102   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: