ne yapildi gecen sene crescent'a ?
Entry yokuşa sürüldü. Biraz kıl olduk aslında. Öncesinde biraz gecikeceğimizi söylemişti elemanlar, "ok, sorun yok" dendi. Sonra yok süre doldu dendi birkaç saat geçtiği için. Sonra araya tanıdıklar girdi, verilecek, verildi, yok tamam, jüri bakacak falan derken, yarışma başladı, olay geçti, entry güme gitti.
Elbette bizde de biraz rehavet vardı, bu yüzden pek şikayet etmedik, aramızda kalmıştı bu olay ama ben olayda önjürinin objektif davranmadığı, scene ruhu dahilinde yapıcı olmadığı izlenimine varmıştım. Amaç eğlenmek değil miydi ki?
Eklemeden geçemeyeceğim, impetigo'nun yaptığı müzik bence çok iyiydi ve büyük olasılıkla üst sıralarda kalırdı. alternatif ve akılda kalıcı bişeydi. O çabucak yaptım falan dese de üzerinde uğraşılmış bir parçaydı. Hatta sonrasında ASD'nin müzisyeni Leviathan'a dinlettik, o da bayılmıştı müziğe.
Bunun haricinde herşey öyle güzeldi ki, pek üzerinde durmadık.. Eğlencemize baktık işte... Zaten oraya gittikten sonra, yarışmadan da birçok kişiyle ürün üzerine muhabbete girilebiliyor.