Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Breakpoint 2009  (Okunma Sayısı 17916 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Nisan 13, 2009, 01:46:06 ÖÖ »

ne yapildi gecen sene crescent'a ?

Entry yokuşa sürüldü. Biraz kıl olduk aslında. Öncesinde biraz gecikeceğimizi söylemişti elemanlar, "ok, sorun yok" dendi. Sonra yok süre doldu dendi birkaç saat geçtiği için. Sonra araya tanıdıklar girdi, verilecek, verildi, yok tamam, jüri bakacak falan derken, yarışma başladı, olay geçti, entry güme gitti.

Elbette bizde de biraz rehavet vardı, bu yüzden pek şikayet etmedik, aramızda kalmıştı bu olay ama ben olayda önjürinin objektif davranmadığı, scene ruhu dahilinde yapıcı olmadığı izlenimine varmıştım. Amaç eğlenmek değil miydi ki?

Eklemeden geçemeyeceğim, impetigo'nun yaptığı müzik bence çok iyiydi ve büyük olasılıkla üst sıralarda kalırdı. alternatif ve akılda kalıcı bişeydi. O çabucak yaptım falan dese de üzerinde uğraşılmış bir parçaydı. Hatta sonrasında ASD'nin müzisyeni Leviathan'a dinlettik, o da bayılmıştı müziğe.

Bunun haricinde herşey öyle güzeldi ki, pek üzerinde durmadık.. Eğlencemize baktık işte... Zaten oraya gittikten sonra, yarışmadan da birçok kişiyle ürün üzerine muhabbete girilebiliyor.
« Son Düzenleme: Nisan 13, 2009, 01:53:30 ÖÖ Gönderen: Arda » Logged

coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Nisan 13, 2009, 18:31:52 ÖS »

crescent'a yazik olmus. ama tabi bu tip organizasyonlarda emir komuta zincirinde aksakliklar olabilir, diger gruplar icin boyle bir olay oldu mu ? herkes materyalini deadline'da verdi mi gorebildigin kadariyla ?

bu arada olan oldu, bp09 amiga composunu motosikletli punk amcalar kazandi. hmm bilemiyorum yorum yapmiycam.

1 - Jesus Christ Motocross  by Nature &  Traktor
2 -  Lightshaft  by Elude 

diger sonuclar ...

http://www.pouet.net/prod.php?which=52998

bu arada pc 4k birincisi elevated pc demo birincisinden daha guzel mi sanki ?

Retro Hincal Uluc
max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Nisan 13, 2009, 18:38:34 ÖS »

Bir ara sahnede bir kup seklinde bir konstruksiyon vardi.Neydi bu ? Isi bittigi vakte denk gelmistim yine.

Bu kadar mi ?
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Nisan 13, 2009, 18:54:24 ÖS »

hmm simdi maxcim kup seklinde konstruksiyon diyince hemen her demo akla gelebilir ama bence sen TBC'nin 1k'si untraceable'i gormusun.

yav bu arada bu pc demolarinin hic biri benim dandik shader 2.0 kartimda calismiyor. demoscene askina grafik karti alacaz simdi iyi mi ...

Retro Hincal Uluc
max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Nisan 13, 2009, 19:08:50 ÖS »

Evet o olabilir.

Bu kadar mi ?
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Nisan 13, 2009, 21:08:24 ÖS »

Bir ara sahnede bir kup seklinde bir konstruksiyon vardi.Neydi bu ? Isi bittigi vakte denk gelmistim yine.

Eğer enstalasyon olan "aygıt"tan bahsediyorsan o acaip birşey. ama daha tamamlanmamış, gösteri sırasında bozuldu, çok güldüm

üzerinde birbirine bağlı birkaç anakart, ve onlara bağlı onlarca sabit ışık ayrıca robot ışık var, hem kendiside olduğu yerde dönebiliyor. Bence sıradan bir disko ışığına benziyor, farkı üzerinde birkaç lcd ekran olması ve bir de büyük projeksiyon olması. çalışıyorken üzerindeki ışıklarla scroller geçirdi, anakartlardan birinde fractal çizdi onu da projeksiyondan perdeye, sağa sola yansıttı, güzeldi ama tam dönmeye başladı ki aniden göçtü, ekip elemanları geldi,

"birşey fazla güç çekince böyle oluyor, ama zaten neredeyse gösterinin sonuna varmıştık, şimdi bozuldu, biz tamir edelim bunu" dedi, aldılar götürdüler, güzel bir girişim. Bir espri göremedim.

max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Nisan 13, 2009, 21:33:01 ÖS »

Bir projeksiyon cihazi olupta demo oynatmis gibi dusundum ben de.Hatta coze untraceable deyince tamam dedim ,bunu oynatti sanirim.Ekranda bir sey gordum ve bitti ,ne diye merak ettim dogal olarak.

Bu kadar mi ?
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: