Isimlerimizin yanindaki yildizlar neyi sembolize ediyor? Gonderdigimiz toplam mesaj sayisi olmasa gerek ki Arda'nin 1 benim 3 tane var, gaddar'in da 3 tane var. Yoksa gencler daha mi az yildiz aliyor biz yaslilara gore?
benim henüz 9 şampiyonluğum var, bir kere daha kickoff şampiyonu olursam iki yıldızım olacak.
Sanırım o yıldızlar eski forum karma sisteminden kalma olsa gerek. Eskiden karma uygulaması vardı, herkes 1 yıldızdan başlıyor, yavaş yavaş artıyordu. Karma sisteminin iptalinden sonra üye olanlar default olarak 3 yıldızla başlamış olmalı. tabii külliyen uyduryor böylece hedef saptırıyor da olabilirim...
Bir diğer olasılık da bir dönem kavga sebebi olan "ulen benim 100 mesajım var, süper üyeyim" "ama baak, benim 200 mesajım var, ben şuradaki küçük dağları yarattım" olayı idi. Şimdi hatırlamıyorum ama o zamanlar belirli mesaj satısında bir ünvan alıyordunuz otomatik olarak. Sonra lw3d kızarak bunları basitçe "Üye" ve "Yeni Üye" olarak sınırladı. Bu ayarlamaları yaparken aralıkları düzgün ayarlayamamış ve yıldızlarda bir saçmalama olmuş olabilir. Yani 0-50 mesaj= 1 yıldız, 50-150 mesaj= 2, 150-500= 3 yıldız, 500-1000= 4 yıldız, 1000-1500= 2 yıldız, 1500+ = 1 yıldız olsun bunlara, çok konuşmasınlar... gibi
son bir varsayım, 1 yıldızlı ama bol mesajlı ekip kimsenin göremediği ve bilmediği özel bir gruba dahildirler. Bunlar kimsenin girmediği forumlarda, kimsenin duymadığı konularda tartışıp arge yapıyor olabilirler. bir nevi minik ergenekon.
edit: dediğim gibi sadece varsayım. forum yönetimi ile bir bağlantım yoktur. verdikleri altın kaplama görünümlü spectrum +3 kartondandı...