Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Tabu'ya Dikkat !!!  (Okunma Sayısı 24869 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zeki ural
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mayıs 16, 2009, 21:25:38 ÖS »

ben de aranıza yeni katılmış ve tabu"nun huyunu suyunu bilen bir eski dost ve müşterisi olarak bir kelime yazdım.arkadaş çok sert konuşmuş bu
konuda,bir insanı tanımakda aslında bazan pahalıya mal olur insana ama tabu böyle bir insan kesinlikle değildir..kim müşterisiyle evinden getirdiği yemeğini paylaşır,hangi esnaf müşterisini güler yüzle karşılar ..Zamanında ondan bir kelime bişi öğrene bilmek için akşama kadar yanında oturduğum olurdu.ama en ufak bir şikayetini bile duymadım.hep kendinden birşeyler vermiş insanlara yüzüne bak anlarsın en hiddetli şekilde bile yanına gelen insanlar birden yumuşardı.harcadın kendini ustam hatırladıkça üzülürüm senin gibi insanları bulmak artık fosillerin arasında canlı dinazor dna"sı aramak gibi hayatım boyunca unutmadım daha unutmam çok şey öğrendim tabudan.....

zeki 78
mybee
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mayıs 16, 2009, 21:26:08 ÖS »

hahaha yahu nedir bu böyle
bendede var bir kaç arkadaşın cihazı "yedek parça vadıda bizmi takmadık" şakası bir yana düşünmesi bile ters kavram bence.zaten öyle bir psikolojisi var ki yenileri olsa onları yollayacağım ama oda yok sanırım tabuda aynı psikolojidedir

Def Leppard
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mayıs 16, 2009, 23:36:32 ÖS »

Benimde birkaç parça Tabu da malzemem var ama hiçbir zaman kendisinin dürüstlüğünden kişiliğinden şüphe etmedim. Tabu abiminde mutlaka kendine  göre nedenleri vardır vede bunları kendisi açıklamış bu şartlarda tamir yapmak elbette çok zor.  Devilish, Alpyre ve ben tabunun kulaklarını çok çınlatırız devilish bize  çok bahsetti. Hatta keşke kendisi samsunda olsa derdik, ben bilgisayar işiyle uğraştığım için bende yerde çok kocaman dükkan sanırım tabu abininde böyle bir ortama ihtiyacı var tamir işleri ancak böyle bir ortamda olabilir balkonda nasıl tamir yapılırki. Bu kadar çok elektronik bilgisi olan ve herşeyden öte devilish in tabiri ile de"tabu gerçekten baba biri" der  ve bende öyle biri olduğuna eminim , tabunu böyle bir konu ile isminin geçmesine üzüldüm , herhangi bir anket yapmaya da kesinlikle gerek yok olamazda. Umarım tabu abi pireye kızıp yorganda yakmaz ve kendisine tamir için bir yer bulur ve çok sevdiği  tamir işini sürdürür.

Amiga Repair Service
child_tea
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mayıs 17, 2009, 08:17:18 ÖÖ »

Alıntı
Umarım tabu abi pireye kızıp yorganda yakmaz ve kendisine tamir için bir yer bulur ve çok sevdiği  tamir işini sürdürür.

yönetici bunları uyarıyorsundur umarım.
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Mayıs 17, 2009, 11:35:09 ÖÖ »

"Pireye kızıp yorgan yakmak" bir deyimdir. Anlamı da:
"Önemsiz bir durum karşısında kızarak kendisine daha büyük zarar verecek davranışta bulunmak."

child_tea sen de buluttan nem kapıyosun ha...

Alper
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Mayıs 17, 2009, 11:41:21 ÖÖ »

herkes birseyler soylemis, tabu abimizin bozuk bir '1571' in uzerine yatmayacagini onu taniyan herkes bilir. umarim en kisa zamanda aleti sahibine geri gonderirde olay tatliya baglanir.

Retro Hincal Uluc
modelist
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Mayıs 17, 2009, 17:08:57 ÖS »

emanetin uzun zamandır tabuda olabilir bu cihazlara olan merakımız zaten hobi. Böyle bir konuda insanları gercekten kişikleri hakkında olumsuz yazılar yazmak benide üzdü tabu`yu yakından tanırım ikramını misafirperverligini görmüş biriyim tabudan emenetinede kefilim....
child_tea
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Mayıs 17, 2009, 20:02:21 ÖS »

Alıntı
LW3D,Dewilish,özkano,MeG,MagicAmiga,modelist,max_damage,Rtuk ve coze ye danışabilirler bana özelden kargo bilgisini girmeleri yeter,1 2 gece uykusuz kalıp halledim bari.
aman tabu lütfen 1-2 gece uykusuz kalma.
tamir falan etme benim aletimi. senden gelecek hiç bir yardımı kabul etmem bundan sonra. aletide yollama artık bana.
senin elinin değdiği hiç bir şeyi almam bundan sonra. yollarsan aynen kargoyla geri gelir sana.
tabu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Mayıs 17, 2009, 22:29:20 ÖS »

Forum karşısında özür dilerim senden çünki hata benim biliyorum.Geri göndermene gerek yok madem böyle bi karar aldın,forumdan sevdiğin birisine senin adınada yollayabilirim

Halen commodore ve amiga servisi...4000 cyberstormppc 604e\233mhz\060\66mhz\cybervision3D+A2000 gvp 040 combo\egs spectrum24+A3000 030\IV24\Retina z3+A1000+CD32+A600 2mb ram\4 gb hdd+CDTV+\pegasos2\spectrum heatsink\much more.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Mayıs 18, 2009, 11:13:22 ÖÖ »

Tabu bence bu akıllıca bir yaklaşım değil... Belli ki Child_tea için 1571 oldukça değerli ve özel bir cihaz..Bu nedenle eleştirisi bu kadar ağır oldu Bence aranızdaki bu anlaşmalığı özelden iyi niyetle çözün... Eğer cihazı tamir ettiysen, şu anda sorunu yoksa itiraz etsede child_tea'ye yollamalı ve kendisinden anlayış beklemelisin...

kaptan akgun
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Mayıs 18, 2009, 14:07:50 ÖS »

Arkadaşlar, biribirimizi kırmayalım
child_tea
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Mayıs 19, 2009, 01:42:14 ÖÖ »

Tabu, kendisi hakkında yaptığım ilk yorumları hakkedecek birisi değilmiş. Kendisinden özür diliyorum ilk ifadelerimden dolayı. Olay sadece beni bekletmesiydi. Onuda tatlıya bağladı kendisi.
solitude
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Mayıs 19, 2009, 07:21:46 ÖÖ »

Problemin çözülmesine sevindim.

CPC-C64-AMIGA
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Mayıs 19, 2009, 15:25:13 ÖS »

vay be, medeniyet böyle bişey demekki. ikinizi de tebrik ediyorum arkadaşlar. Kin tutmadığınız ve sorunu konuşarak çözebilme, hatta özür dileyebilme erdemini gösterebildiğiniz için.

coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Mayıs 19, 2009, 16:15:58 ÖS »

commodore.gen.tr'ye de bu yakisirdi ! tesekkurler arkadaslar.

Retro Hincal Uluc
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: