Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga 500 plus sorunu  (Okunma Sayısı 29305 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Mayıs 22, 2009, 20:40:10 ÖS »

Arda senin mesajına dikkat etmemişim ben. Çok zekice gerçekten.

İşin komik yanı arkadaşın bunu ciddiye alıp yaptım pembe çıktı demesi.

Canım da çok balık çekti şimdi durup duruken.

Badsector
Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Mayıs 22, 2009, 21:04:53 ÖS »

yazdığım mesajlar başından sonuna test amaçlıdır. Yayında ve yapımda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

Bir sonraki bulmacada buluşmak üzere Çoktan tamir edildi a500+
inanmayanlar için resimde koyabilirim.
max.damage
Deneyimli

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Mayıs 23, 2009, 00:43:15 ÖÖ »

Bak bak bak...bir de test ediyor Kahkaha Low Level Format diyelim ,belki yazilimsaldir.

Bu kadar mi ?
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Mayıs 23, 2009, 01:47:42 ÖÖ »

yazdığım mesajlar başından sonuna test amaçlıdır. Yayında ve yapımda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.

Bir sonraki bulmacada buluşmak üzere Çoktan tamir edildi a500+
inanmayanlar için resimde koyabilirim.

Forumdakileri bilgisizlikle yardım etmemekle suçlayıp sonrasında hiç bir şey söylememiş gibi devam ediyorsun. İlginç.

Badsector
Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : Mayıs 23, 2009, 03:19:06 ÖÖ »

Mesajı kitleyebilirsiniz şu an için hiç bir problem yoktur.
Paylaşımcı ve iğneleyici kesim bulunmuştur.
ayrıca spunky'nin tüm dediklerine katılıyorum.
Sizi kendi halinize bırakmak en iyisi  Karizmatik

spunky bunu demiş :   ( Bende arkadaşa sonuna kadar katılıyorum )
Forumda hiç bir mesajım yok, olan biteni daha dikkatli takip ederseniz iyi olur. Türk amiga ve commodore forumlarındaki gereksiz kısıtlayıcı kurallar ve bazı arkadaşların kendilerini ahlak ve edep bekçisi sayması sebebi ile olur olmaz akıl vermeye çalışmaları sebebi ile yıllardır hiç bir türk amiga ve commodore forumunu takip etmiyorum ve görünen o ki bu böyle devam edecek. bu mesajda hoşunuza gitmeyeceğ için bunuda silersiniz. iyigünler.
« Son Düzenleme: Mayıs 23, 2009, 03:22:03 ÖÖ Gönderen: Badsector » Logged
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : Mayıs 23, 2009, 03:40:40 ÖÖ »

bad sector, problemin ne bilmiyorum ama kendini sil, mümkünse dünya yüzeyinden de silin git. Hangi motivasyonla bunu yapıyorsun bilmiyorum ama evet başardın, zıvanadan çıktım.

Lw3d, karar senin tabii, ama bu başlığı ve onun yanında numune çıkan bu arkadaşı toptan uçur da tarihe bile yazılmadan yok olsunlar. Foruma girişte kenevir mi dağıtıyorsunuz napıyosunuz, her gelen uçuyor kardeşim...
« Son Düzenleme: Mayıs 23, 2009, 04:03:47 ÖÖ Gönderen: Arda » Logged

haydar_abi
Uzman

İlla ki Amiga

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Mayıs 23, 2009, 09:21:42 ÖÖ »

Tam da doktordan daha bilgili hasta vakası!

Amiga fanatiği.... 
Amigalıktan çıkmış Amigalar....

Amiga 1200 + Vampire V1200
LG 24MA53 TVMonitör
Amiga 500 Plus +TerribleFire030 64MB+16 GB CF
Amiga 2000
Amiga 500 + 1MB Çip + 9.5 mb FastRAM + Internal GOTEK + 4GB CF HDD
2 Casper M989A Monitor
Commodore64
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Mayıs 23, 2009, 11:09:13 ÖÖ »

Arda, dikkat ettin mi bilmiyorum ama bir Amiga kullanıcısı daha kaybettik

Forum konusunda bana en çok komik gelen, sanki herkes burada olmak zorundaymış, onları kazanmak için elimizden geleni yapmak zorundaymışız gibi bir hava var..." tüm xxxx forumlar böyle, o nedenle gelmiyorum", "beğenmedim gidiyorum..." git kardeşim, sana kim gel dedi ki.. hiç girme, kayıtta olma...Hoşuna gitmediyse, bir dakika durma... Hoşuna gitse bile bu kafa yapısıyla burda durma zaten... Paramı alıyoruz sizden, bir tahütümüz mü var? Uyarsa muhabbete takılır, adam gibi insanlarla tanışma ayrıcalığı elde edersin, hoşuna gitmezse, geyiğini, çocukça rüzgara karşı yarışlarını başka yerde devam ettirirsin. Bizim tedavi edici bir misyonumuz ne yazık ki yok...

Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Mayıs 23, 2009, 11:52:45 ÖÖ »

Forum konusunda bana en çok komik gelen, sanki herkes burada olmak zorundaymış, onları kazanmak için elimizden geleni yapmak zorundaymışız gibi bir hava var..." tüm xxxx forumlar böyle, o nedenle gelmiyorum", "beğenmedim gidiyorum..." git kardeşim, sana kim gel dedi ki.. hiç girme, kayıtta olma...Hoşuna gitmediyse, bir dakika durma... Hoşuna gitse bile bu kafa yapısıyla burda durma zaten... Paramı alıyoruz sizden, bir tahütümüz mü var? Uyarsa muhabbete takılır, adam gibi insanlarla tanışma ayrıcalığı elde edersin, hoşuna gitmezse, geyiğini, çocukça rüzgara karşı yarışlarını başka yerde devam ettirirsin. Bizim tedavi edici bir misyonumuz ne yazık ki yok...
Hocam henüz yeniyim bu konuda söz söylemek haddimemi bilemiyorum ama.
Bedsector 'ün tutumu bana çok yanlış geldi.
Bir topik açmışsın yardım istemişsin iyi güzel, ama forum sakinlerinin hepsi emrine amadeymiş gibi burasıda şöyle kimse yardım etmiyor vb diyerek forumdakilere bir nevi hakaret ediyorsun. Hadi tamam bunuda yaptın ama sonrasında özür dilemek yerine hiç bir şey söylememiş gibi davranıyorsun.

Hocam senin yaklaşımına da hak veriyorum hata yapan herkese hatasını düzeltmesi için şans verilmeli onu tekrar kazanmak için bir şeyler yapılmalı. Ama bunun için, karşı tarafında bir şeyler yapması çabalaması gerekmiyor mu?

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #39 : Mayıs 23, 2009, 12:33:33 ÖS »

Alıntı
Hocam senin yaklaşımına da hak veriyorum hata yapan herkese hatasını düzeltmesi için şans verilmeli onu tekrar kazanmak için bir şeyler yapılmalı. Ama bunun için, karşı tarafında bir şeyler yapması çabalaması gerekmiyor mu?

@cdemir, forumda henüz yenisiniz...Biraz takip ettiğinizde bizi daha iyi anlayacaksınız... Eğer hatalar düzeltmek içindir düşüncesinde olmasak, badsector 3. mesajını attığında forumdan atılmıştı. Bildiğim kadarıyla zaten kendisi ayrıldı...

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #40 : Mayıs 23, 2009, 12:40:12 ÖS »

biz bu yartığı hiçbir zaman kazanamadık ki kaybedelim adam manyak, daha geldiği gibi "ben ve siz ötekiler" olarak ikiye ayırdı, daha kimse birşey söylememişken "biz ötekiler"i yargıladı, infaz etti. Artık küçükken topu inşaata kaçtı da her yeni tanıdığı insana şüpheyle mi bakıyor, bütün dünya ona karşı birleşti, o kendini yanlız savaşçı mı sanıyor bilemiyorum. Biz ötekileri de kendince testler ediyor, yok sen faydalısın, sen değilsin, sen düşmansın. Bu büyük terbiyesizlik, koskoca adamın ettiği laflara bak.

Ama her ne durumdayda bir an önce yardım almalı. Ayrıca bu forumda kalacak gibiyse benim psikolog masraflarımı da üstlenmelidir.

Gerçekten de 'yapay zeka'dan ümitliyim. Böylece ufak bir operasyonla 'doğal avanaklığın' önüne geçebiliriz. Varsa karısına,çocuğuna sabır diliyorum.
« Son Düzenleme: Mayıs 23, 2009, 12:43:30 ÖS Gönderen: Arda » Logged

Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #41 : Mayıs 23, 2009, 13:24:56 ÖS »

Belli ki çok fazla LOST seyretmiş. "The Others" ile bozmuş kafayı.

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Mayıs 23, 2009, 13:34:07 ÖS »

Alıntı

@cdemir, forumda henüz yenisiniz...Biraz takip ettiğinizde bizi daha iyi anlayacaksınız... Eğer hatalar düzeltmek içindir düşüncesinde olmasak, badsector 3. mesajını attığında forumdan atılmıştı. Bildiğim kadarıyla zaten kendisi ayrıldı...

Hocam sanırım yanlış anlaşıldım. Ben sizin tutumunuzu eleştirmedim.
Siz yapmanız gerekeni fazlasıyla yaptınız. Gerekli toleransı fazlasıyla gösterdiniz zaten
Ama karşı taraf bu iyi niyete hiç karşılık vermedi(bence).
Bana göre ;
Badsector kusura bakmayın biraz gergindim o yüzden böyle bir mesaj attım diyebilseydi sanırım forumdaki diğer arkadaşlarında tutumları farklı olurdu. Benin görüşlerim bunlar.

Hocam birde yeri değil ama C64 C128 için Geos boot ve Geos programlarının linkerinin verildiği bir site buldum. Bu siteyi C64 yazılım bölümünde paylaşmamnda bir sakınca var mı ?
Sormamın nedeni ise forumda Geos ile ilgili hiç bir paylaşımın yapılmamış olması nedeniyle, Acaba Geos ile ilgili dosya paylaşımı yasakmı diye düşündüm.

coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #43 : Mayıs 23, 2009, 13:39:57 ÖS »

cdemir, genel olarak forumda copyright'i olan dosyalarin paylasilmasina sicak bakmiyoruz. Ama GEOS cok eski bir sistem oldugundan suresi gecmis olabilir, veya public domain'e gecmis olabilir. Yasal durumunu inceleyip tabiki linkleri ekleyebilirsin GEOS ile ilgili bir paylasim yapilmamis olmasi genel ilgi eksikliginden kaynaklaniyor bence

Retro Hincal Uluc
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Mayıs 23, 2009, 14:26:30 ÖS »

cdemir, genel olarak forumda copyright'i olan dosyalarin paylasilmasina sicak bakmiyoruz. Ama GEOS cok eski bir sistem oldugundan suresi gecmis olabilir, veya public domain'e gecmis olabilir. Yasal durumunu inceleyip tabiki linkleri ekleyebilirsin GEOS ile ilgili bir paylasim yapilmamis olmasi genel ilgi eksikliginden kaynaklaniyor bence

Hocam peki yasal olup olmadığını süresinin geçip geçmediğini nerden öğrenebilirim

Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: