Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trDiğer Nostaljik BilgisayarlarSinclairSinclair - GenelBeta Basic Turkce Kullanim Klavuzu paylasim. Duzeltilmis ufak boyutlu pdf
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Beta Basic Turkce Kullanim Klavuzu paylasim. Duzeltilmis ufak boyutlu pdf  (Okunma Sayısı 6189 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Haziran 13, 2009, 03:19:45 ÖÖ »

Arkadaslar, BetaBasic 3.0 kitabini 10 sayfada bir bilgisayari restart ede ede, USB portlarima kufur ederek, binbir zorlukla scanner ile taramayi basardim. Madem elimdeki nacizane bir kitabi paylastim bari dogru duzgun olsun diye dusundum. Fotograf makinesi ile olusturulan onceki versiyonda PDF'te sayfa siralari da karismis. Yeni versiyon hem nispeten daha duzgun kaliteli hem de boyutu cok daha ufak oldu. PDF yapmayi da basardim.

indirmek isteyenler icin link :

http://www.divshare.com/download/7643225-da9

Bu link bir sure sonra calismamaya baslayabilir. O yuzden eger bu dosyayi host etmek isteyen varsa lutfen hic cekinmeden kendi serverina alsin.
« Son Düzenleme: Haziran 13, 2009, 03:33:41 ÖÖ Gönderen: memrah » Logged

Alcofribas
Uzman

Who Dares Wins!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 13, 2009, 07:37:17 ÖÖ »

onceki versiyonda PDF'te sayfa siralari da karismis.

Orijinal JPEGleri çöpten çıkardım ve kontrol ettim. Sayfa sıraları JPEG hallerinde de karışıkmış. Yani orada ne ise PDF olarak da o çıkmış. Arşivcilikte birinci kural belgenin aslında hata olsa bile, özgünlüğünü korumak adına aslına müdahale edilmemesidir

Yeni hali güzel olmuş. Eline sağlık.

Bu link bir sure sonra calismamaya baslayabilir. O yuzden eger bu dosyayi host etmek isteyen varsa lutfen hic cekinmeden kendi serverina alsin.

Ben bu yeni halini blogdaki ile değiştirdim. İsteyen oradan alabilir.

http://www.amstradcpc.com/blog/?p=339

10 sayfada bir bilgisayari restart ede ede, USB portlarima kufur ederek, binbir zorlukla scanner ile taramayi basardim.

Demek ki sana kızarsak "ömür boyu bu USB sorununu çözeme inşallah, her yeni makinanda aynen devam etsin" diye beddua edeceğiz. Ya da bilmiyorum ama, belki birilerinden çoktan aldın bu bedduayı

Neyse, umarım en kısa sürede çözüm bulursun!

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 13, 2009, 07:44:39 ÖÖ »

@memrah

Bu USB sorunu da bir tür Kolon CD fenomeni haline gelecek galiba
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Haziran 13, 2009, 14:03:19 ÖS »

Demek ki sana kızarsak "ömür boyu bu USB sorununu çözeme inşallah, her yeni makinanda aynen devam etsin" diye beddua edeceğiz. Ya da bilmiyorum ama, belki birilerinden çoktan aldın bu bedduayı

Neyse, umarım en kısa sürede çözüm bulursun!

Evet cok feci bi beddua olur bu!
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: