ya evet bu hizla giderse iki bolum sonra dizi bitiyo

ben sahsen su an gelinen noktaya ikinci sezon sonunda filan gelirler diye beklerdim ... sanirim bu kisimlari eski diziyi hatirlayan fanlar biliyor diye kisa tutmuslar, bakalim devaminda eski diziden farkli neler olacak ?
hristiyanlik propagandasi olayiyla ise alakasini cozemedim. eger her kilise gordugumuz yerde 'propaganda !' diye duracaksak hic yabanci dizi seyretmeyeleim, malkocoglu izlemeye devam edelim ...
Ya evet biraz hızlı gelişti ve ben de buna acaip sevindim hani.. lafı uzatmamışlar, bu hızla giderse (ki hiç sanmıyorum) süper olur, millet deli gibi izler. Flashback'de de aynı şey olmuştu, önce gaz sonra fren yapıyorlar...
Propaganda elbette olacak beyler, 290 milyon kristiyan izliyor o diziyi. Ama bu bir propaganda filmi değil. Eğer propaganda nasıl yapılır merak ediyorsanız başka örnekler vereyim

Mesela Ararat'ı izleyin, ya da Salkım Hanımın Taneleri'ni, olmadı Z (ölümsüz), germinal vs. say say bitmez.
Propaganda olması için filmin içinde antitez olmaması gerekir. Fakat bu film komple antitez. Yani kitap diyor evrende bir tek insan var, evreni insan için yarattık, haydi hop uzaydan bişeyler geliyor, kitaptan haberleri yok. Bunun çatışmasını kurmak için din konusunu işlemek zorundalar. Sonunda elbette kitap üstün gelecek ama olsun

Dünya ateist popülasyonunun her geçen gün arttığını düşünürsek, ileride bir market oluşabilir ve aksini bekleyebiliriz belki ama şu anda para kazanılacak hedef kite inançlı insanlar...