Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriHaber ve DuyurularSon Sensible Soccer Dosyaları :)
Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Son Sensible Soccer Dosyaları :)  (Okunma Sayısı 2681 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
max.damage
Üye

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : Ağustos 30, 2009, 16:01:29 ÖS »

Neyin muhabbeti yapiliyor burada ? Bu genc adam 2006 yilina ait bir oyunun imajini ariyor (93'un hic bir farki yok bu arada). Warez forumu mu burasi ? Oyuncehennemi.com gibi super kalifiye bir forum ve kalifiye insanlar varken niye burasi ? Bir de misyon yuklendi Gülümseme

Bu tarz saklama/koruma hadiseleri zaten profesyonel olusumlar tarafindan yapiliyor (bkz:Software Preservation Society). Kaldi ki burada bahsedilen seyin korumayla ,ulvi bir olayla alakasi yok. Sacmalik.

Bu kadar mi ?
Kyon
Üye

Argentina Youth

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Ağustos 30, 2009, 16:25:33 ÖS »

1.si bahsettiğin 2006 yılındaki sürümlerin zaten paylaşılması yasal fark ettiysen onlar demoları ve magazingincilere verilen inceleme sürümleri yani full versiyon bile değil Göz kırpan + SPS'yi çok iyi biliyorum merak etme neden biz türkler hiçbirşey yapamıyoruzda herşeyi yabancılar yapıyor ? sonra hepsi havalı tavırlarla hareket ediyorlar neden türkiyede bişey yapmak istediğimde birileri bir yabancı alternatifi var deyip önümü kesiyor ? saçma olduğunuda nerden çıkardın ? 91 yılından bir oyunu istedik diye 1 mblık warezci mi olduk ? torrent torrent oyun indirenlerde sorun yok yani ? çok doluyum şu anda iyi bir iş yapmaya çalışırken bu kadar üzerime gelinmeyi kesinlikle haketmiyorum
max.damage
Üye

Hell is other people.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Ağustos 30, 2009, 16:31:23 ÖS »

Mazlum edebiyati ,milliyetci ayagi yapma. Turkler kac tane oyun yapti ki ,koruma faslina katkilari olsun.Unutma ,senin milletin bilisim soz konusu olunca sifir'dir. Adi gecen insanlarin da kisisel basarisidir ,milliyetlerinin katkisi yoktur.

Senin dolu olman beni baglamaz ,hangi niyetle warez talebinde bulundugunda beni baglamaz.Dedigim gibi ,oyuncehennemi gibi forumlar senin icin daha uygun yerler ,orada gormek istedigin tepki ve seninle esdeger bir cok insan bulursun.

Bu kadar mi ?
Kyon
Üye

Argentina Youth

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Ağustos 30, 2009, 16:40:03 ÖS »

ben burda hiçbirşeyin edebiyatını yapmadım bugüne kadarda gelip böyle birşeyde dilenmedim halada warezcilik olarak nitelendiriyorsun birçok yabancı insan karşılıksız birçok işler yaptılar benim için hemde yeni tanımalarına rağmen . şu anda bu yazdıklarındanda utandım adeta kime yüklüyorsunki bilişimin sıfır olmasını bana mı ? bu kafayla gidilirsede farklı olacağını sanmam , emin ol o insanlarının milliyetinin de farkı önemi vardır . tüm forum seninle aynı düşüncedeyse ve beni pis bir warezci ve mazlum edebiyatçısı olarak görüyorsa forumdan üyeliğimi derhal silebilirsiniz , eğer yanlış bir yerdeysem 1 dk daha harcamak istemiyorum
mybee
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Ağustos 30, 2009, 17:57:45 ÖS »

kyon şimdi şöyle bir açıklama getireyim bende ne varsa orijinaldir çevremdekilerdede durum aynıdır benden sana gelse gelse kutuların birebir taranmışı gelir yada bir ikincisi varsa orijinalinide yollayabilirim ama benim elimdekilerin en yenisi 92 yapımıdır ve asla 80x86 türü platforma ait değillerdir malesef max.damage bazı noktalarda tartışması dahi yapılamayacak konulara işaret etmiş uslubu biraz sert olmuş ama durumuda özetlemiş

tabi ki birşeyler yapmak istiyorsun ama kalıcı olabilecek şeyler yapsan daha iyi olur bence yinede sen bilirsin elbette henüz bir şey bulamadım oyun kutuları konusunda çevrem hep kolleksiyoner sadece bir arkadaş var her türden oyunun arşivini yapan (kopya yok aralarında neticede bir kolleksiyon) tek ümidim o idi onu henüz göremedim

Kyon
Üye

Argentina Youth

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #35 : Ağustos 30, 2009, 17:59:28 ÖS »

"benden sana gelse gelse kutuların birebir taranmışı gelir"

heh tek istediğim bu işte ne daha azı nede daha fazlasınını istiyorum bundan :)sonunda anlatabildim sanırım
mybee
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #36 : Ağustos 30, 2009, 18:05:33 ÖS »

aradığın oyun isimlerini listele hepsine bakayım inşallah arkadaşta vardır

Kyon
Üye

Argentina Youth

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Ağustos 30, 2009, 18:07:09 ÖS »

1992    Sensible Soccer European Champions    Atari ST 2 Disks
1992    Sensible Soccer v1.1 1992/3 Edition    Atari ST 2 Disks
1993    Sensible Soccer European Champions    Game Gear Cartridge
1994    International Sensible Soccer World Champions    Atari ST 2 Disks
1994    International Sensible Soccer World Champions    Mega Drive Cartridge   
1994    International Sensible Soccer World Champions    Super Nintendo Cartridge
1994    International Sensible Soccer World Champions    PC
1995    Sensible World of Soccer 95/96    Amiga
1996    Sensible World of Soccer European Championship Edition    Amiga

kutu scanları olarak bunlar Gülümseme
mybee
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #38 : Ağustos 30, 2009, 18:11:12 ÖS »

tamam ben sorayım varsa tarattırıp yollattırırım sana inşallah şansın vardır

Kyon
Üye

Argentina Youth

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #39 : Ağustos 30, 2009, 18:13:49 ÖS »

tamamdır sağolasın Göz kırpan bu arkadaş disketlerde kopya koruması yok sanırım eksik disketler varsa onları dump etme ihtimalı yok mudur ? varsa onlarıda yazim ayrı olarak
mybee
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #40 : Ağustos 30, 2009, 18:20:10 ÖS »

aradıkların varsada klonlayıp dağıtacağını sanmam çünkü senelerce emek verilmiş bir arşiv ama bir ikincisi mevcutsa o anki psikolojisi gereği satabilir yada hediye edebilir

Kyon
Üye

Argentina Youth

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #41 : Ağustos 30, 2009, 18:34:04 ÖS »

hmm tamam o zaman kapaklarda olabilir bu arada 3 disklik normal swos varsa dünyada nerdeyse kimsede o yok jon hare de bile yok o versiyon hakkında bişeyler olabilirse inanılmaz mutlu olurum Gülümseme
Kyon
Üye

Argentina Youth

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #42 : Eylül 05, 2009, 02:56:45 ÖÖ »

bir haber var mı ? zamanım daralıyor da Üzgün
yatuyu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Eylül 05, 2009, 11:56:28 ÖÖ »

acil olan nedir?
Kyon
Üye

Argentina Youth

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #44 : Eylül 05, 2009, 12:40:29 ÖS »

acil ? acil diye birşey demedeim ancak yavaş yavaş bulunamayacağını düşünüyorum zaman hızlı ilerliyor
Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: