Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ASB... AMİGA SUPER BİT...  (Okunma Sayısı 8856 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 16, 2007, 15:40:27 ÖS »

ARKADAŞLAR parca sorunu malum ortada paypal mahkumuyeti,acık arttırma krizi,seller ın fiyat arttırması vs..bunlardan bıktıysanız sevgili (biz/dopus)kurmay başkanı mathman in yardımlarıyla ulaştıgım bu siteden paypalsız alış veriş yaptım..firma cok ilgili ve yardım sever bi firma direkt bag kuruyor ve sorunları cözmeye yardımcı oluyor..kargom 3 gün önce yollanmış..aldıgımda tekrar sizleri bilgilendiricem..bi ziyaret edin isterseniz..www.asb-computer.com

A 500 HD8+ GVP
silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Ocak 18, 2007, 21:01:45 ÖS »

saol doğu;

ben cd32 baktım ama bulamadım haliyle.
ebay mahkumluğu devam desene.

90$ fiyatlı + 50$ kargolu var ebay'de.
paypal aktif oldu ama para transferi nasıl oluyor acaba.
merak ettim.
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ocak 24, 2007, 14:42:39 ÖS »

ben bazı sitelerde cd32 ye cok rastladım a530turbo bulucam diye..tekrar karşılaşmam an meselesi..haberdar ederim mutlaka..

A 500 HD8+ GVP
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 25, 2007, 15:21:04 ÖS »

selam arkadaşlar uzun ugraşlar sonucu calıştıra bildigim paypal hesabımla yaptıgım alışverişten sonucu alabildim amerikan aldıgım ethernet kartım 1 hafta da evime kadar geldi .. bir adet te paypal harici direkt kredi kartımla ASB computure den aldıgım 128 ram kartımda eve teslim aldım..

A 500 HD8+ GVP
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ocak 25, 2007, 15:22:40 ÖS »

hayirli olsun, gule gule kullanirsin paypal guzel bir olaydir, her eve lazim.

Retro Hincal Uluc
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ocak 25, 2007, 16:19:17 ÖS »

coze dostum DATCA ya mutlaka bekliyorum tatile yemekler hala benden bu amerikalı bakalım ne diyecek bugün a530 için bi fiyar vericek umarım ucmaz...

A 500 HD8+ GVP
silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Ocak 25, 2007, 21:05:58 ÖS »

PAYPAL olayını anlatabilecek varmı?
Ben kredi kartının girişi ile extenced olayını bitirdim.
Gerisi nasıl işliyor.
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ocak 26, 2007, 04:03:21 ÖÖ »

diyelim ebay'den birsey aldin. Satici sana fatura gonderiyor (invoice) ebay'den bunu odemek istediginde zaten seni otomatik olarak paypal hesabina yonlendiriyor. oradan odemeyi yapiyorsun. odeme kredi kartindan cekiliyor. aslinda soyle oluyor, once gerekli ucret kredi kartindan cekilip paypaldaki dolar hesabina yatiyor (veya euro vs, fatura hangi birimdeyse) oradan saticiya transfer oluyor. bu iki islem tek hamlede otomatik gerceklesiyor. sende oyle saskin saskin bakiyorsun ekrana dolarlar giderken. bu arada ebay disinda bir odeme yapmak istersen, paypal da add funds diyip kredi kartindan paypal hesabina dolar yatiriyorsun. o para hesabina gecince send funds diyerek gondermek istedigin kisinin email adresini girerek parayi gonderiyorsun. gonderdigin kisi kesap durumuna gore belli bir miktar komisyon odemek durumunda olabiliyor. kisaca boyle.

Retro Hincal Uluc
silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Ocak 26, 2007, 04:07:08 ÖÖ »

hmm saol COZE...

cevap verenlerin çok olsun.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: