Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga EmülasyonPSPUAE nasıl kullanılır? Öneriler vs..
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: PSPUAE nasıl kullanılır? Öneriler vs..  (Okunma Sayısı 9105 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Şubat 28, 2008, 15:53:37 ÖS »

PSPUAE'nin yeni sürümü yayınlanmış. Denemeyi düşünüyorum ama denemeden forumdaki arkadaşlardan öneri ve fikir alayım dedim...

Öncelikle nasıl kuruluyor? Kullanılıyor?
sonra dikkat etmek gereken, önerileriniz var mı?

PSP için başka hangi emulatörleri önerirsiniz? PSP'nizde olmazsa olmaz neler var

Leon
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Şubat 28, 2008, 19:22:37 ÖS »

Kurulumu readme dosyasinda yazmasi lazim. Tabi PSP'nin homebrew yazilimlari destekleyen bir firmware'e sahip olmasi gerek. Klasörü ve adf dosyalarini direk hafiza kartina kopyaliyoruz hatirladigim kadariyla (klasör adini unuttum ama). Sonra menüde PSPUAE ikonunu calistirinca cihaz restart ediyor. Ama ben performansi begenmemistim, yeni sürümü bilemiyorum. Artik PSP'm olmadigi icin de deneyemiyorum

Efika | Amiga CD32 | 3 x C64, 2 x 1530, 1 x 1531 | Amstrad CPC64 | Amstrad CPC6128 | C64-DTV | Atari 2600 | Atari 2600 Jr. | Atari 800XL | Atari Paddle | Vestel MSX  | Sony Hitbit MSX | A500 | A500 Plus | A590 | A1200 Blizzard 1230-IV | CASIO VL-1 TONE | CASIO VL-10 | Mac Mini G4 @1,42Ggz
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ağustos 09, 2010, 00:38:34 ÖÖ »

PSPUAE'nin yeni sürümü yayınlanmış. Denemeyi düşünüyorum ama denemeden forumdaki arkadaşlardan öneri ve fikir alayım dedim...

Öncelikle nasıl kuruluyor? Kullanılıyor?
sonra dikkat etmek gereken, önerileriniz var mı?

PSP için başka hangi emulatörleri önerirsiniz? PSP'nizde olmazsa olmaz neler var

Uzuun zaman geçmiş muhabbetten.
Ben de nihayet biraz şansla birlikte psp sahibi oldum. (Blackberry takas yaptım

LW3D, bu konuda bir gelişme var mıdır?
Öneri vs.?

Blasterreal
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ağustos 09, 2010, 08:41:30 ÖÖ »

PSP Firmware kırık olmalı. Kırık olan psp'nin hafıza kartı altındaki GAME/ kalsörü alına pspUAE kopyalanmalı en önemlisi Kick13.rom,Kick20.rom,Kick31.rom Dosyalarının üçüde Rom klösöründe olmalı. Benim hatırladıgım böyle ancak performanslı degil. seslerde büyük oranda sorunlar çıkmakta eger düzeltmediler ise

Amiga 1200
ACA 1221 28 MHz 64 MB RAM Maprom
Amiga OS 3.9
------------
Mac Mini 1.42 GHZ 1GB RAM ATİ 9200 32MB 160GB HDD
Morphos 3.9
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ağustos 09, 2010, 11:02:17 ÖÖ »

PSP Firmware kırık olmalı. Kırık olan psp'nin hafıza kartı altındaki GAME/ kalsörü alına pspUAE kopyalanmalı en önemlisi Kick13.rom,Kick20.rom,Kick31.rom Dosyalarının üçüde Rom klösöründe olmalı. Benim hatırladıgım böyle ancak performanslı degil. seslerde büyük oranda sorunlar çıkmakta eger düzeltmediler ise
Bu hafta işim az olursa, testleri yapıp sonuçları buraya yazacağım.

Jax
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 09, 2010, 22:06:52 ÖS »

Ben sürekli deniyorum. PSPUAE 0,85 BETA çıktı en son. ama hala sorunları var. Adam gibi bir emulator yapmadılar gitti şu güzelim PSP ye.
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Ağustos 11, 2010, 14:03:42 ÖS »

Evet haklısın dostum. Ben de 0.72 de bol bol deneme yaptım. %100 olmasa da, %80 emule edilebiliyor diyebilirim. Biraz daha sabredelim olacaktır.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: