Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetGittiGidiyor'da dikkatli olun...ekşi'den alıntılar.
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: GittiGidiyor'da dikkatli olun...ekşi'den alıntılar.  (Okunma Sayısı 41508 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : Ocak 26, 2007, 18:43:06 ÖS »

...BIRAKIN DA ÖZGÜR OLALIM... kavga dövüş sataşma bulaşma bunlar geri kalmışlıgın simgesi,boş şeyler,ömrünüzü yer farkına varmazsınız..yazık olur..zaten gercek amiga OYUN bu "D Ü N Y A" uyanın ve bakın bi etrafa gökyüzüne olanlara gezegene evrene..nerdeyiz diye düşünün...kavgayla bi yere varılmıyor..bakın stresi bizi 3 ncü şahısları bile etkiliyo..BUNA GEREK YOK DOSTLARIM..

A 500 HD8+ GVP
silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : Ocak 26, 2007, 18:45:15 ÖS »

Alıntı
silencer garip bir otorite kompleksi yapmisin kendine. surekli lw3d ile ugrasip duruyorsun. zaten bilmem kac siteden atildim ben cok asi bir delikanliyim triplerine girmendende bu belliydi. bunlari asman lazim. karma, modluk filan bunlar bos seyler. surekli moderatorlugu lw3d nin yuzune vurmaya calistin. halbuki lw3d hesabina bakarsan mod olmadigini gorursun. ama burasi senin bildigin sitelerden degil. o da bizim gibi bir kullanici. mod islemlerini yurutmesi icin ise yonetici hesabi var. Neden ? cunku lw3d herkesin esit oldugu bir ortam istiyor. moderatorum ben diye ortalarda dolasmak isteseydi nikinin altinda koca puntolarla yazardi zaten. orneklerini silsile halinde moderator bulunan diger amiga sitelerinde gorebilirsin. ama sunu anlaki lw3d nin moderator kimligi yok, burada hepimiz esitiz ve buraya karma toplamaya modluk taslamaya degil, birbirimize yardimci olmaya amiga deneyimlerimizi paylasmaya geldik.

Bazen sessizlik kalmak daha anlamlıdır.

Sustum
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Ocak 26, 2007, 18:55:04 ÖS »

...silencer üstüne alınma ben GENEL konusuyorum...

A 500 HD8+ GVP
CaiSSoN
Uzman

C64 Fan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Ocak 26, 2007, 19:07:36 ÖS »

Bakın ben yaptım, siz de yapmaya çalışın... inanın rahatlarsınız... felsefe şudur:

"sorunlularla uğraşma sorun sahibi olursun,
sorunluların sorunlarını halledersin bu sefer de sorunun kendisi olursun"

@dogudoruk: resimler için geleceğim ...

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Ocak 26, 2007, 21:47:48 ÖS »

Birdahaki toplantıda silencer da gelirse ne yaparız diye düşünmeye başladım arkadaşlar:

Arda: (birasının son yudumunu çeker, garsona döner) "bana bi bira getirsene"
silencer: "neden bu bencillik? neden sadece kendine söyledin? biz organizma değil miyiz? bira içmez miyiz? ya o garson? organizma değil mi?"

Sahnedeki solist şarkısını bitirir, hepimiz alkışlarız..
silencer: "Ooh, solist bey, yatırımınız alkışa tabi.. Bize gelince şamar... Siz de amma şakşakçıymışsınız ey koca kırmızıda geçen amiga camiası!"
caisson: "abi bendeki bir 64'ler dergisi.."
silencer: "sus caisson, alkışa oynama, dansöz gibi kıvırıyosun! peeh."

Lw3d ağzında zeytin varken konuşmaya kalkar:
"Şimdi arkadaşlar, bence newtek..."  (o sırada zeytin boğazına kaçar, öksürür)
silencer: "Susma söyle lw3d, söyle! Senin moderatörlüğün de bukadar işte.. Ancak susar, susturursun!"

Silencer: "Ben dünya kadar upload falan, releaserım, nekadar komodor aşkı release edersem o kadar düşman kazanıyorum, paylaşmaya bayılırım"
Herkes: sessizce dinler.

Dogudoruk: "Abi benim çişim geldi... ... silencer üstüne alınma genel konuştum"

her mesajımı atmadan önce acaba silencer takar mı bu mesaja diye paranoya oldum. silencer , rahatla sakin ol, bir bira daha iç, tylolhot iç, rahat uyu.

not. sarı ışıkta geçilir. kırmızıda geçilmez. sarıda durabilirsen durursun duramazsan duramazsın, geçersin ozaman. sarıda geçmeyi tabu haline getiren halkımızda sarı tepkisi oluştu, onun için bir dip not geçmek istemiştim, yani, silencer, GENEL konuştum, alınma yahu.
« Son Düzenleme: Ocak 26, 2007, 21:52:18 ÖS Gönderen: Arda » Logged

silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : Ocak 26, 2007, 22:51:58 ÖS »

valla geleceğim vardı ama
"Ben dünya kadar upload falan, releaserım, nekadar komodor aşkı release edersem o kadar düşman kazanıyorum, paylaşmaya bayılırım"
bu lafı dedikten sonra lütfen muhatab olmayalım bundan sonra diyeceğim geldi.

ben senin durumun konumun ve sevdiğin uğraşlar ile dalga geçtiğimi hatırlamıyorum.

arda en yakın zamanda üyeliğimi iptal ediyorum
sende kurtulursun.

ok mi?
CaiSSoN
Uzman

C64 Fan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #36 : Ocak 26, 2007, 23:50:27 ÖS »

Ya yapmicaktım, sakin duracaktım edecektim ama baktım arda kardeşimiz de çizmiş olayı, euhehueuheuheuhehueuheuheuehuehueeuheuhe

Sahnedeki solist şarkısını bitirir, hepimiz alkışlarız..
silencer: "Ooh, solist bey, yatırımınız alkışa tabi.. Bize gelince şamar... Siz de amma şakşakçıymışsınız ey koca kırmızıda geçen amiga camiası!"
caisson: "abi bendeki bir 64'ler dergisi.."
silencer: "sus caisson, alkışa oynama, dansöz gibi kıvırıyosun! peeh."

DUMUR!?!?!?

Lw3d ağzında zeytin varken konuşmaya kalkar:
"Şimdi arkadaşlar, bence newtek..."  (o sırada zeytin boğazına kaçar, öksürür)
silencer: "Susma söyle lw3d, söyle! Senin moderatörlüğün de bukadar işte.. Ancak susar, susturursun!"

mecaza değil mesaja bakmak lazım

Silencer: "Ben dünya kadar upload falan, releaserım, nekadar komodor aşkı release edersem o kadar düşman kazanıyorum, paylaşmaya bayılırım"
Herkes: sessizce dinler.

Tylolhot'u bir de ufak bardakça içiyosanız eğer, dozaj yüklenmesinden iyice maymun edip uyutuyo

her mesajımı atmadan önce acaba silencer takar mı bu mesaja diye paranoya oldum. silencer , rahatla sakin ol, bir bira daha iç, tylolhot iç, rahat uyu.

Arda
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Ocak 27, 2007, 00:28:41 ÖÖ »

Alıntı
arda en yakın zamanda üyeliğimi iptal ediyorum.sende kurtulursun.
sana bir kişi git dedi mi? Şaka da kaldıramıyorsun üstelik.

Dikkat forumdan atıldığın ya da ban'lendiğin yok. Kendi kendine, son derece masum bir şakayı bahane edip gittin. Sonra gidip başka forumlarda beni ordan da ban'lediler falan deme sakın. Kolleksiyon yapar gibi. Kendi kaçtığım forumlar koleksiyonu yapıyorsan olur.

Beni bu yıl bu kadar konuşturan adam olduğun için seni bu yılın troll'ü ilan ediyorum.

@caisson:
sabrına hayranım

edit:
Alıntı
Tylolhot'u bir de ufak bardakça içiyosanız eğer...
Passiflora da iyidir. Ama dozajı biraz yüksek tutun... Homeopatik olduğu için tamamen doğal (passiflora bir bitki). Düşünün ki 3 bardak çay içip böyle sakiin, dünya tatlısı biri oluyosunuz, torunları sırtınıza alıp atçılık falan oynuyosunuz. öyle işte.
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2007, 00:38:44 ÖÖ Gönderen: Arda » Logged

Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : Ocak 30, 2007, 02:04:12 ÖÖ »

Tekrar dönme ihtiyacı hissetim.

Şaka kelimesi ancak karşısındakine sempati hissetiren
onu güldüren bir anlam taşırsa şaka olarak kabul görebilir
eğer onun hakkında yerli yersiz espri yapmak ise bu aşağılamak
ve yermekten başka birşey değildir.

Ben senin bilgine ve yeteneklerine bir laf etmediğim halde
kendinde bu cüretti görmen ve benim yaptığım işleri
küçümsemen senin terbiye seviyeni gösteriyor.

Birde sonra forum olarak diyorsunuz kimse scene'e partiye gelmiyor
YAW ilk önce karşınızdakilere davranışlarınıza bir bakın?
Adam kalkmış bana Troll diyor varmı böyle birşey?
Aklı sıra Retro-Amiga esprisi yaptığını sanıyor.
Ya o esprilerden bir araba dolusu var bizde.
Ama karşımızdakine saygımız var.

Sanırım bazılarında olmayan şeyde bu...

Ben sadece kendime göre gerçekleri açık açık konuştuğum için
tepki görüyorum hemen hemen her forumda.
Yoksa Arkadaşın dediği gibi kovulduğum forumlar koleksiyonu falan yaptığım yok.

Bu forumda dergicilik yapmış arkadaşlar olduğu için dergi scan edene prim veriliyor dedim ben suçlu oldum o karma mesajları dizisinde.

Halbuki doğru bu...yalan diyebilecek var mı?

Ben paylaşım ağı sunumları revaçta olan bir siteye böyle sürekli sunum yollasam orda karmam yüksek olurdu.bu kadar basit.

Her konuda herkes ile tartışmaya gene doğruları söylemeye hazırım buyrun bakalım...

nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #39 : Ocak 30, 2007, 02:22:14 ÖÖ »

Birde sonra forum olarak diyorsunuz kimse scene'e partiye gelmiyor
YAW ilk önce karşınızdakilere davranışlarınıza bir bakın?

Su bolume kisa bi yorum yapmak istedim...

Forum olarak partiye gelin denmiyor (keske dense) daha cok ayni 3-4 kisi forumun geri kalanina "arkadaslar bu super bi olaydir, bu sevdiginiz makinelerde bugun guncel yapilan seyleri merak ediyorsaniz buyrun gelin cok iyi vakit gecireceksiniz" diyor. Forumun geri kalani da bu olaya degisik seviyelerde olumlu olumsuz tepkiler veriyor. olayi foruma maledemiyoruz henuz
CaiSSoN
Uzman

C64 Fan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #40 : Ocak 30, 2007, 09:58:12 ÖÖ »

Bu forumda dergicilik yapmış arkadaşlar olduğu için dergi scan edene prim veriliyor dedim ben suçlu oldum o karma mesajları dizisinde. Halbuki doğru bu...yalan diyebilecek var mı?

Sana göre doğru kardeşim. Kalkıp da konuşuyorsun ama benim ne prime ne alkışa ne de başka bişeye ihtiyacım yok, bilen bilir... Beni ayrıca burada kimse tanımıyordu, zaten çok az olan scener'lar arasında ben SADECE PAYLAŞMAK amacı ile bu olayın içerisine girdim. Ama gördüğüm kadarı ile o kadar konuşmadan, açıklamadan sonra "Kafaya oksijen ulaşamadığından ötürü" anlayamamışsın... Sağlık olsun biz seni böyle de severiz...

Ayrıca, madem seni ilgilendirmiyor, muhattap olmak istemiyorsun bir daha, sözünün eri olup basıp gitseydin (gittin zaten, muhattap olmayalım dedin, ama ne kadar sürdü???)

Burada biraz kendinle çelişmen olduğunu seziyorum. Problemin derinine inmek gerekir düşüncesindeyim bu tarz şeylerde. ilk olarak senin bu "delikanlıyım ben, otoriteye karşıyım, şuyum buyum, zaten böle forumlardan atılıyorum, vs vs vs" konuşmalarını bir kenara bırakman gerekiyor. Bu her genç arkadaşımızda var, ama zamanla geçiyor, hepimizde oldu (bende de oldu, geçti sonradan)

Ben sadece kendime göre gerçekleri açık açık konuştuğum için tepki görüyorum hemen hemen her forumda.

En basitinden bir film konusunda bile olay yarattın kardeşim. Yahu bırak, biraz sakin ol, iddaa etme, bazı şeyleri bilmediğini veya yanlış bildiğini kabul et, bu ayıp birşey değil. Çok farklı insanlar bir konu veya konular üzerinde senin bildiğinden çok daha fazla şey bilebilir... ya da bilmeyebilir... (Kendime göre doğruları biliyorum diyosun ya...) ama sen kalkıp da "video authoring, hakkında öyle basitçe konuşulacak bir konu değil, herkes o olay hakkında öyle konuşamaz" dersen, millet ağzını bırakır diğer organlarıyla güler sana...

Hal böyle olunca ve işi yokuşa sürünce ortam gerilir, ortam gerilince tartışmazlık çıkar, tartışmalar da beraberinde huzursuzluğu getirir. sonra alıngan birileri "tasımı tarağımı toplayıp gidiyorum, mümkünse bundan sonra muhattap olmayalım, siz de kurtulursunuz" der ve gider. Bakar ki içinde kalmış bişeyler, kendisinin haklı olduğunu sanar halen ve bazı şeyleri yeniden su yüzüne çıkarıp, haklı olduğunu kanıtlayana kadar (yenemediği kompleksleri, otorite sorunu vardır çünkü) konuşmak için geri döner ve "Her konuda herkes ile tartışmaya gene doğruları söylemeye hazırım buyrun bakalım..." mesajını atarak ultimatom verdiğini sanır.

Oysa ki atmış olduğu o mesaj, daha önceden atmış olduğu "gidiyorum, muhattap olmayalım, siz de kurtulursunuz" mesajının aslında boşa gittiğini gösteren ve bu kullanıcı hakkında beni "hmm, hakkında daha fazla düşünmemiz gerekiyor sanırım, sorunlu belli" cümlesini söylemeye iten aksiyondur.

"Ama olsun bu da bana yeter, insanlar benim hakkımda düşünsünler, esrarengiz olayım, beni konuşsunlar" takıntın da olabilir, bu şekilde düşünmemizi sağlayarak bile prim yapabilirsin. Vay be aslında düşününce gerçekten zekice. Eki eki...

Ben paylaşım ağı sunumları revaçta olan bir siteye böyle sürekli sunum yollasam orda karmam yüksek olurdu.bu kadar basit.

Zaten yolluyosun canım kardeşim, Sharevirus'de görüyorum seni, (13 kasım 2006'da katılıp ocak07'ye kadar 139 mesaj atmak da bunun göstergesidir, öptüm şeker  )ama orda karma sistemi yok. Canını heralde o sıkıyor olsa gerek, buldun burda hiçkimsenin önemsemediği karma denilen bir sistemi, yüklendikçe yükleniyorsun...

Son olarak, sana bir tavsiye. "Arınman gerekiyor bazı şeylerinden, bu şekilde hayat geçmeeez, birşeyleri kanıtlama derdine düşersen ohoooooooooo. Söz bak, sen kararını ver Tibet'e gidiş dönüş masraflarını ben karşılayacağım, bir yerde okumuştum, orada İYİ ARINDIRIYORLARMIŞ"

Hadi eyvallah...
« Son Düzenleme: Ocak 30, 2007, 10:10:23 ÖÖ Gönderen: CaiSSoN » Logged

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Ocak 30, 2007, 10:23:43 ÖÖ »

Konu başlığı ilgimi pek çekmediği için içeriğine bakmamıştım az öncesine kadar. Ama konu dışında derya gibi ve yer yer matrak bir içerik varmış doğrusu
Okurken de Silencer arkadaşımızı bir ara 'Ziyaretçi' olarak (account'u iptal mi etmişti) gördüm ve üzüldüm, son sayfada da tekrar (üyelik aktivasyonu yaptı sanırım) aktif gördüm.
Demek ki ilgisiz de olsa tüm başlıkları okumak lazım, ilginç bir camiayız doğrusu
Arda
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #42 : Ocak 30, 2007, 10:38:08 ÖÖ »

lütfen troll'ü beslemeyin...

Winkle
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Ocak 30, 2007, 12:02:41 ÖS »

Silencer dostum ed2k ağında paylaştığın şeyler örneğin longplay videoları,HDDVD,Dvix vs.. retro bir forumda çok fazla istenilen beğeniyi bulamaz.Ne bileyim daha başka forumlarda istediğini bulabilirsin, copy-pasteciler için ideal bir kaynak olursun..Zira kimse sana "senin yaptığında iş mi?" gibisinden ibareler kullanmamış..Bence senin gergin konuşma üslubun  site sakinlerinde antipati oluşturuyor..Karakterin konusunda sana kimse birşey söylemiyor, söylemezlerde..hepside son derece delikanlı, sıkı adamlar..

CaiSSoN Hocamın yaptığı iş bu forumda benimde taktir ettiğim birşey, Haydar'ın Amiga dergilerini taraması gibi..Ben hep PC dergisi takip ettim 95-96'lardan beri.En son sayfalarındaki reklamlarda, Joy Bilgisayar'ın reklamını bile görünce bile mutlu oluyorduk, bırakın Amiga dergilerine sahip olmayı..Şimdi geçte olsa  bu dergileri bulup okuyabildim..(benim Amiga-C64 dergilerim hiç olmadı  )Sende yap senide istediğin ölçüde taktir edelim..bu kişisel bir mesele değilki.. CaiSSoN olur Silencer olur farketmez..Eğer elimizde ne scanner ne de taranacak dergimiz yoksa, arkadaşımızın motivasyonunu körüklemek için alkışlamak en doğru davranış değilmidir?

hilhan.deviantart.com
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : Ocak 30, 2007, 14:42:07 ÖS »

Alıntı
Kafaya oksijen ulaşamadığından ötürü" anlayamamışsın

Ben Arda ile senin terbiye konusunda yetersiz olduğunuzu düşünüyorum hala.

İster çıkarım ister yazarım foruma itirazınız mı var?

Sizin hakkınızda atıp tutulsun;sizinde cevap hakkınız doğar

Öyle oturup mesaj kasıyorsun caisson yani cevap hakkı doğruyorsun.

Alıntı
millet ağzını bırakır diğer organlarıyla güler sana...

Evet 256k ile divx dağıtmaya çalışıyorken böyle bir durum vardı.

Bana göre komplexi olanların kim olduğu çok açık görülüyor.
Oturup bu kadar cevap kasmaktan.

Alıntı
gidiyorum, muhattap olmayalım, siz de kurtulursunuz

istersem gene iptal ederim gene dönerim itirazın mı var kardeş?
sana mı düştü benim foruma girip çıkmam...

Genel olarak çoğunuzda bir coder'lık mazisi olduğu için benim bu korsan
telif hakkı acizi paylaşımlarıma zaten bir tepkiniz var...
Bu tepkilerin sonucu olarak zaten ismi lağzım olmayan arkadaş bana troll deme
cürettini gösteriyor.

Kimseye hakaret etmememe rağmen hala hakkımda yerli yersiz konuşuluyor olması
Forumda kimsenin özellikle yönetici arkadaşın gayet rahat gülerek forumu izlemesi
gerçekten çok şaşırtıcı.

onunda nedeni gayetbasit.Caisson geçen seferki partiye
katılmış ve LW3D ile muhabbete girmiş...sonuçta bir tanışma var bir kollama var
o dergi scanleri ile de...ben ne yapmışım saçma salak ed2k link yollamışım tapılması
gereken dergi scanleri hakkında atıp tutmuşum Arda bey'e dalaşmışım...

her yerde bu böyledir.
Arkadaşlar daha önceliklidir.
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: