Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriDemoSceneNightshift'te Abdurrahman Pala ve Tunç Dindaş Röportajları
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Nightshift'te Abdurrahman Pala ve Tunç Dindaş Röportajları  (Okunma Sayısı 12365 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daima Genç
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mart 01, 2007, 21:02:42 ÖS »

Selam,

Bu haftasonu Nightshift'te LW3D ile beraber, uzun zamandır hayalini kurduğumuz bir şeyin ilk adımını atıyoruz: Eski Commodore/Amiga dergilerinin yazarlarıyla röportajlar zincirinin!

İlk olarak aklımıza Tunç Dindaş (Commodore, Amiga Dünyası, Megamiga) ile röp. yapma fikri geldi (sanırım kendisinin bundan haberi yok henüz). Ardından LW3D bir şekilde 64'ler dergisinin sahibi Abdurrahman Pala ile irtibat kurup kendisini partiye davet edince röportajların sayısı ikiye çıktı!

Şimdi beraber soru hazırlamaya koyulduk. Ancak sizlerin de aklınızda olan, sormak istediğiniz, merak ettiğiniz vs. sorular olabilir diye düşünerek bu başlığı açmayı uygun gördüm. Zamanında Commodore, 64'ler, Amiga Dünyası, Megamiga gibi dergileri okuyanlar olarak (okumadıysanız da olur ) eğer aklınızda Abdurrahman Pala veya Tunç Dindaş'a sormak istediğiniz sorular varsa lütfen buraya yazın.

Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Mart 01, 2007, 21:09:53 ÖS »

Pala dediğinde hatırladım kim olduğunu resmi giriş kısmında dururdu.

"neden Türkiye'de oyun review'i yapan dergilerin editörlerinin sokaklardan toplanırcasına konularında bilgisiz olduklarını sorabilirsiniz"
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mart 01, 2007, 22:20:31 ÖS »

Aslında ben de yarın partiye ekipman ile (kamera/tripod/ışık) geleceğim, olur da bir wild falan çıkartırım belki diye.

Eğer bu röportajların olacağı saati söyleyebiliyorsanız, ben de röportajı kaydetmek isterim (tabii organizatörler izin verirse)...

Daima Genç
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mart 01, 2007, 23:12:55 ÖS »

Saati kesin olarak söyleyemeyeceğim. Kesin olan tek şey, benim parti mekanına cumartesi 16'dan önce gelemeyeceğim. Ayrıca ben de emektar ses kayıt cihazımı alıyorum yanıma. Güzel olacak
Yönetici
Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 02, 2007, 09:28:14 ÖÖ »

Abdurrahman Pala Bey'de artık üyelerimiz arasında... Kendisine bu başlık vesilesiyle hoşgeldiniz diyoruz.
CaiSSoN
Uzman

C64 Fan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Mart 02, 2007, 11:15:51 ÖÖ »

Apo abi'mi NeyNey?

Allah bee

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Mart 02, 2007, 11:27:06 ÖÖ »

aa bu süpriz bir gelişme. Hoşgeldin Apo Abi.

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 02, 2007, 12:43:46 ÖS »

"neden Türkiye'de oyun review'i yapan dergilerin editörlerinin sokaklardan toplanırcasına konularında bilgisiz olduklarını sorabilirsiniz"

Şamarlamanın kaldırılmasına şimdi üzüldüm doğrusu, bu yorum tam da şamarlık bana göre
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Mart 02, 2007, 13:56:54 ÖS »

Alıntı

kendim şaka olarak söylediğim için senin de dediğini şaka olarak alıyorum.

Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Mart 02, 2007, 14:50:51 ÖS »

Alıntı
neden Türkiye'de oyun review'i yapan dergilerin editörlerinin sokaklardan toplanırcasına konularında bilgisiz olduklarını sorabilirsiniz

bu lafımın yanlış anlaşıldığı düşünüyorum

lafım şu zamanki yayınlar içindi.

Yoksa Haşa ;;;;kim 64ler,gameshow,megamiga,amiga dünyası ve adını sayamadığım birçok dergiye dil uzatabilir bizim gibi bu zamanlara değer verenler olarak...

Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 02, 2007, 16:25:22 ÖS »

Ah be ah direkt aklima Fatma Abla ile Ali geldi(genelde onlar dururdu besiktas bilgisayarda , Abdurrahman Pala'yi cok nadir gorurdum bazen de ust katlarda olurdu ) , bohuuu ohuuuu zamani geriye alin ben disket cektirmek istioooom
CaiSSoN
Uzman

C64 Fan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Mart 02, 2007, 18:29:51 ÖS »

Ah be ah direkt aklima Fatma Abla ile Ali geldi(genelde onlar dururdu besiktas bilgisayarda , Abdurrahman Pala'yi cok nadir gorurdum bazen de ust katlarda olurdu ) , bohuuu ohuuuu zamani geriye alin ben disket cektirmek istioooom

ayıptır sölemesi o disklerin hepsi bende duruyo. Enürüme hediye etmiştim.. Fakat geçici bir süreliğine tekrar eve C64 kurduğum için onları geri aldım. Yani yine bende duruyo..

Yani zamanı geri almaya gerek yok . eheheheh

Tek parça: 100.000TL
Tek yüz:   250.000TL
Çift Yüz:  500.000TL

CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mart 02, 2007, 22:11:57 ÖS »

Yaw çocuklar demeyin Abdurrahman Pala filan.Ne zamandır ulaşmaya çalışıp bir türlü başaramadığım birkaç insandan biridir.
Asıl konu partiye gelememe olasılığım olduğu için oturup salya sümük ağlamak zorunda kalıp kalmayacağım ?   Ney

Bir garip COMMODORE fanatiği...
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: