Hayirli olsun. Zaman icinde tecrübelerini paylasirsan sevinirim. Ben de hesapli bir Android düsünüyorum ama henüz hic bir cihaz kalbimi calamadi.
2-3 ay sonra bu telefondan almayı düşünüyorum..
1 ay bile dayanamamissin yani 
Teşekkürler

@wizofwor
- Şu anda 1.5 , 2 dakikadır kendi gezgini (wi-fi) ile 100 commodore 64 games im 10 minutes videosunu izlemekteyim.
Görüntüde takılma vb olmadı..
Herhangi başka bir video açtım onda da data indirme ile ilgili sorundan takılmalar oldu. Bu bazen bilgisayarda da oluyor. Bazı videoları akıcı izlerken bazılarında veriyi hızlı indirmediği için kesilme oluyor.
- Facebook ta sorunlar var. Bazı videoları göstermedi. Youtube dan link verilmiş bir videoyu izleyebildim. (veri alma sorunu nedeni ile kesik kesik di)
Bilmiyorum belki farklı uygulama vb ile facebook sorunu çözülüyordur.
Videolarla çok ilgilenmediğim için bana göre pek sorun değil ama tabi video izleyenler için sıkıcı bir durum.
@Leon
Dokunmatiği iyi diyebilirim. Dikey ekran klavyede nerdeyse çok az hata ile istediğim kelimeyi hızlı bir şekilde yazabildim. Hatalarda algılamama sorunu değil bir yandaki tuşa basma nedeniyle oldu.
Ekran gayet net. Gündüz güneşte görüntüsü de bana göre yeterli. Işığı en sona getirirsen ekranı görebiliyorsun.
Çok nadir menude alta kaydırma yaparken sorun yapıyor gibi. Dokunmayı algılayamayıyor.
Bir kaç HD oyun denedim. Bazılarını çalıştıramadım. Bazıları sorunsuz çalışıyor.
(Video görüntüleme sorunları oluyor. Kaplamalar yarım çıkıyor vb.)
Hangi telefon modeli ile uyumlu olduğunu tam olarak anlayabilirsem sanırım
oyun konusunda bir sıkıntı olmayacak gibi.
Telefonun hızı gayet iyi. Hız olarak sanki bilgisayarda çalışıyormuş hissi veriyor.
Olumlu olumsuz yanlarını telefonu kullandıkça yazarım artık

++
- Wifi tether denedim (işyerinde edge ile)bilgisayarda sayfaların açılışı gayet iyiydi. Yüklediğim uygulamanın kullanımı da gayet basitti. Şifre koymamama rağmen telefondan onay istedi. Onayı verdikten sonra bağlandı.
- İşyerindeki wi-fi ile denedim. Proxy olduğu için ek bir program yükledim. (Proxy Droid). Ayarları yapınca sorunsuz şekilde telefondan nete bağlandım. ( Tabi filtreli olarak

)
- HD oyun oynarken Özellike savaş oyunları vb. telefon aşırı ısınıyor. ( Pes 2011 ve Asasin de sorun çıkmadı)
Hatta bir keresinde oğlum oynarken oyun kilitlenmişti. Telefona bir şey olmadı. Uygulamalardan seçip oyunu kapatabildim.
- Şarjını henüz anlayamadım. (Sürekli bilgisayara taktığım için) Ama sanırım hergün şarj etmek gerekecek gibi. Şarj yaparken de fazla ısınma yapıyor.