Yasal olarak aynen dediğin gibi ama bana verilen broşürde koskocaman şekilde "limitsiz 20mbit aylık 49 lira" şeklinde yazıyor. Bu ifade ay boyunca istersem 24 saat 20 mbit hızında internet hizmeti alabileceğim anlamına gelmez mi? Limitsizmiş çünkü.
Ayrıca sözleşmede "superonline sitesindeki adil kullanım kotası şartları geçerlidir" yazıyor ama sözleşmemde açık açık yazılı değil. Sonuçta internet siteleri istenildiği an müdahale edilebilen ve hergün değişebilen veri kaynakları. O gün hangi şartların geçerli olduğunu nasıl bileceğiz?
Broşürde öyle yazmış olması avantaj gibi görünüyor. Ama iş yine dönüp dolaşıp sözleşmeye gelecek. Sözleşmede böyle yazıyor ve siz o sözleşmeyi okudunuz(okusaydınız) ve imzaladınız diye saçmalayıp işin içinden çıkacaklardır.
Ama sanırım biraz çığırtkanlık yaparsan. Şikayet sitelerine yazıp. Böyle yapıp kandırdılar vb dersen. Belki sus payı olarak bazı ayarlamalar yapabilirler

Burda da yazmıştım sanırım.
Ttnet ten arayan bayan bana taahhüt yok kampanyaya geçebilirsiniz dedi. Sonradan öğrendim ki taahhüt var.
Zor bela o bayanla geçen aramızdaki konuşmaları, dinlemeleri konusunda ikna ettim.
Nereleriyle dinledilerse artık o bayanın taahhüt yok dediğini duymamışlar ve bana pişkin pişkin dinledik, beyfendi siz onay vermişsiniz demişlerdi.
Üstüne üstelik telefonla da iptal de etmediler anlaşmayı.
En sonunda telekoma bizzat giderek iptal ettirmiştim.