Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetBanjo-Kazooie severlere özel
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Banjo-Kazooie severlere özel  (Okunma Sayısı 3680 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 23, 2012, 16:27:47 ÖS »

Bu videolar neden bilmem aslında popüler konsollarda çıkmasına ve benim gözümde şimdiye kadar oynadığım en iyi platform serisi olmasına rağmen (Nuts&Bolts kastetmiyorum çünkü orjinal n64 serisindeki ruhu bulamadım) fazla bilenine rastlamadığım Banjo-Kazooie severlere gelsin . Youtube'da takılırken denk gelip beni gecenin bir yarısı keyiften çıldırtıp komşuları ayaklandırmama sebep olan videolar

Tamam eğlendim ama bir taraftan da düşündürdüler beni çünkü ülkemizde oyun oynayanlara olgunlaşmamış veya vasıfsız insanlar gözüyle bakanların da azımsanmayacak sayılarda olduğunu düşünürsek, adamların abartısız 40-50 kişilik orkestralar kurarak oyun müzikleri yorumlamaları bana inanılmaz geliyor. Acaba bizdeki klasik müzisyenlerine gidip böyle birşey teklif etsek tepkileri ne olur?  Ney

Bir garip COMMODORE fanatiği...
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Nisan 23, 2012, 18:14:47 ÖS »

Banjoo Kazooie, bizim ailecek en sevdiğimiz oyundur...Her yönüyle çok güzeldir. XBOX360'a çıkacaktı, ne oldu takip etmedim...Ama çok ses getirmediğine göre iyi birşey çıkmadı...

NEFRiT
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 23, 2012, 21:24:44 ÖS »

Nintendo japonyada çok tanınan bir marka, zaten japon kökenli.. Mutlaka bu insanlar nintendoya çıkacak bir oyun müziği yappmaktan büyük bir keyif almışlardır. Oyun bitiminde isimlerinin çıkması ...
CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 23, 2012, 23:19:50 ÖS »

Banjoo Kazooie, bizim ailecek en sevdiğimiz oyundur...Her yönüyle çok güzeldir. XBOX360'a çıkacaktı, ne oldu takip etmedim...Ama çok ses getirmediğine göre iyi birşey çıkmadı...

İşte xbox'a çıkan parantez içinde yazdığım nuts&bolts idi. Orjinal oyunla pek alakası olmadığı gibi karakterlerin sevimli tipleri de değiştirilmiş. Zaten daha çıkmadan da takip ediyordum ve orjinal oyunun kalitesinde birşeyler çıkmayacağından emindim çünkü rareware microsoft'a satılalı yıllar oldu. Yani artık adamakıllı birşeyler beklenemez. Yine de rareware benim en çok sevdiğim firmadır çünkü özelikle 1995-2001 arası banjo kazooie serisi, Conker's bad fur day, Donkey Kong serisi gibi oyun ötesi şeyler çıkaran adamlar bunlar. Yazdıklarımın hepsini çocuklar gibi kahkahalar atarak oyunuyorum ama banjo bambaşka

Nintendo japonyada çok tanınan bir marka, zaten japon kökenli.. Mutlaka bu insanlar nintendoya çıkacak bir oyun müziği yappmaktan büyük bir keyif almışlardır. Oyun bitiminde isimlerinin çıkması ...

Oyunun müziklerini yapan Grant Kirkhope isimli bir müzisyen ve oyun içi müzikler orkestral değil. Videodakiler oyunun müziklerini daha sonradan kendilerine göre yorumlayan müzisyenler.

Bir garip COMMODORE fanatiği...
NEFRiT
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Nisan 24, 2012, 10:32:24 ÖÖ »

Yinede oyun firmaları bazan müzikleri çok tanınan popüler sanatçılara / ekiplere yaptırabiliyor. Benim en sevdiğim oyun müziklerinden biri yada oyun bitiş müziği demeliyim aslında Metal Gear Solid için yapılmış olan Best is Yet to Come dır.

Yine japonya da pek çok oyunda müzik yazarlığı yapan Yoko Shimomura var, genellikle Squaresoft oyun firmassı bu isimle çalışıyor ve oyun müzik soundtracklarını Shimomura' ya yaptırıyor.

Aşağıdaki genç Yoko Shimomura'nın Kingdom Hearts için yazdığı bir notayı çalıyor:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: