Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetbir aile nin 80 & 90 li yıların teknoloji sini şimdiki nesil kulanırsa
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: bir aile nin 80 & 90 li yıların teknoloji sini şimdiki nesil kulanırsa  (Okunma Sayısı 7506 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
amigateknik
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Mayıs 08, 2012, 13:47:37 ÖS »

bir aile nin 80 & 90 li yıların teknoloji sini şimdiki nesil kulanırsa

« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2012, 18:01:11 ÖS Gönderen: amigateknik » Logged

Amiga Teknik Servis
C64 & AMIGA SERİSİ & HER MARKA NOTEBOOK BAKIM VE TAMİRİ YAPILIR
Gsm:watsap 0544-6886266
mail
amigateknik@hotmail.com

web

https://www.instagram.com/amigateknik/

https://www.facebook.com/amigatekniksafak/

http://amigateknik.blogspot.com/
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 08, 2012, 17:56:08 ÖS »

Kilitlendim!
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mayıs 08, 2012, 19:14:16 ÖS »

ayleyemi ?

hades
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 08, 2012, 20:50:43 ÖS »

Buna benzer bir durum bizim evde yaşandı. Dolapta duran kasetleri, müzik setinde dinlemeye başlayınca çocuklar "vayy, süper" gibi laflar ettiler. Hatta oğlum CD'lerin modası geçti. Şimdi kaset zamanı dedi.
Haklılar aslında, pc'den, mp3 playerden müzik dinleyen bir nesil için ilk defa gördükleri bir sistem onların gözünde yeni sayılır.
Bir keresinde ise VHS videoya kaset takıp 1084'te izleyince çocuklar başından ayrılamamıştı.
cd, dvd, bluray, uydu alıcısı, plazma, hdtv vs.. sonu nereye varacak acaba?
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2012, 21:37:05 ÖS Gönderen: hades » Logged
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 08, 2012, 21:14:31 ÖS »

Acaba 30 yıl sonra aşağıdaki gibi bir muhabbet olacak mı, yoksa biz aykırı bir antika nesil miyiz, ara bir geçiş nesli, sürekli geçmişten bahseden...

"Yıllanmış PS3'ümü tozlu raflardan indirip bir köşeden bulduğum çizik bluray diski yerleştirdim. Çocuklar bir anda heyecanlandı, bu ne baba, çok güzel bir şeymiş bu diyerek şaşkınlıkla seyrettiler. Ben de onlara God Of War 3 oğlum bu, PEGI yaş sınırı 18+ ama ben 6 yaşındayken bitirmiştim, hey gidi günler..."
hakanzade
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Mayıs 08, 2012, 21:18:42 ÖS »

10 kelimelik cümleyi 10 kere okudum anlayana kadar göbeğim çatladı, ingilizcen varsa ingilizce yaz kardeş.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 08, 2012, 21:42:32 ÖS »

Google Translate'den Türkçe-İngilizce-Türkçe çeviri yaptım nafile. Google'ın semantik arama ve öneri özellikleri de çuvalladı. Herkese hayırlı salılar...
ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mayıs 09, 2012, 10:17:06 ÖÖ »

ilkler onemlı ps3 sonucta ılk olmadıgı ıcın bence asla bır c64 veya a-500 sınclaır vs vs yerını tadını vermeyecek onlar her zaman ılk olduklarından hep onde olacaklar retro manasında....

Commodore ve Amiga Dergisi Oyun Yazarı.

C64 Mini, A500 Mini, Playstation Classic, Playstation 2, Playstation 5
hakanzade
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Mayıs 09, 2012, 11:39:09 ÖÖ »

Hades bence bu işin sonu matrix'te biter, daha ötesi yok. Artık ensedenmi bağlanır, oturulan kısma jak'mı konur orasını bilemem.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Mayıs 09, 2012, 20:14:56 ÖS »

bizim iş yerinde bazen eski cihazlar ortalıkta duruyor...ZX81'i gören hiçbirşeye benzetemiyor, C64 tape'inin bilgisayara oyun/program yüklediğini söylediğimde yeni nesil arkadaşlar "amma attın be abi" diyorlar Kızım (7 yaşında) Ipod, PSP, PS3, bilgisayarı gözü kapalı kullanıyor. Teyp kasetini versem, yukarıdakinden farklı olacağını sanmam..

Bit pazarında çokça ansiklopedi görüyorum..Çoğumuzun evinde hala Meydan Larousse'ler, Britannica'lar duruyordur...Şimdiki herhangi bir gencin eline verseniz aradığı konuyu bulabileceği konusunda ciddi şüphelerim var... Gelecekte durum daha da kötü olacak..Eminim...Çünkü yazıda kalmayacak...

NEFRiT
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 10, 2012, 12:09:57 ÖS »

Yani bir nevi yeni teknoloji insanları APTAL mı yapıyor ?
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: