Herkese selam,
WinUAE üzerinde 8 mb Fast Ram'li, AGA 68040 A1200 emule ediyorum. Üzerine OS 3.1 kurdum. MCP'den, Toolmanager'e faydalı commodity'lerin hepsini kurdum.
Fakat bir hafta öncesine kadar WHDLoad'dan bir türlü verim alamadım. Ya oyuna girip kitleniyor, ya hiç girmiyor Guru veriyor, ya oyuna giriyor fakat WB'ye dönerken kitleniyordu.
Pek çok deneme sonunda bulduğum bir yöntemle WHDLoad artık tüm oyunlarda sorunsuz çalışıyor. Faydalı olabileceğini düşündüğüm için açıklıyorum:
WHDLoad 16.8'i indirip installer'ıyla kurdum. Daha sonra whdLoad resmi sitesindeki "(older/beta versions)" linkinden 16.4'ü indirdim ve arşivin içinden C/WhdLoad dosyasını C: dekiyle değiştirdim. (16.8'i kurmuş oldum, fakat 16.4'ün komutuyla).
Bir haftadır 100'e yakın oyunda bu sistemi deniyorum, artık hiç bir sorun yok. Sebebi sanırım, 16.8 paketindeki RawDIC'in (v4.4), whdload 16.4'le daha stabil çalışması.
Son bir ipucu, en basit dosya paylaşım programlarından bile 16.4'ün key dosyasını temin edebilirsiniz, çünkü en güzel oyunlar bu key olmadan çalışmıyor (tabi bu güzel yazılımın hakkını sahibine ulaştırmak için kayıtlı kullanıcı olmanız çok daha iyi olur).
Ha bi de unutmadan söyliyim:
http://www.whdownload.com/ sitesinde inanılmaz bir oyun arşivi var.
Alper