Bence bu kadar eleştiri çok anlamsız, eğer o ürün çok pahalıysa, fahişse, piyasayı normalize etmek için hodri meydan buyurun siz söylediğiniz rakama o ürünü satın. Ama satan yok sadece yorum ve eleştiri var...
Satıcı 3000 liraya Pentium 2 anakart ve işlemci satıyor. Bende 150 lira alıyormusun? Yüzde 5 ine tekabul ediyor. Hodri meydan diyip kaçmayacaksan özelden yazın size resimlerini atayım.(ASUS P3V 4X modelide)
Satıcı ISA ethernet kartını 3000 liraya capture kartı olarak koymuş. Ben size 70 liraya bırakayım alıyorsanız
Hodri meydan bende söz ağızdan bir kere çıkar.Ve tekrar ediyorum P3 anakarta ben 3000 lira yazamam. Ben yazarsam damarlarımdan kanım çekilmiş gibi hissederim.
Forumda ikidir caner isimli kullanıcı yorumları bu başlık altında atılıyor.
Aramızdan biri mi diye soruluyor. Ortada başka caner göremedim. Yanıtlamak zorunda kaldım.
Kasıtlı ya da tesadüf yapanın niyetini bilmiyorum.
Gelelim foruma gelip yorum yapamayacak gibi açıklamalara. O ilanı açan zat beni gram ilgilendirmiyor nickimden bahsedilip "bizden mi" diyerek algı yaratılmasına cevap verdim. Tamamen şahsımla ilgilidir. Ben bunu yapsam insan içine çıkamam utanırım. Hele hele 100-200 liralık kazanç için insanların gözünün içine baka baka yalan söyleyemem.
Başka hiçbir yerde caner veya türevli nickim yoktur.