Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetLebron POWER SUPPLY ve Satıcısı
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Lebron POWER SUPPLY ve Satıcısı  (Okunma Sayısı 4012 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hakanzade
Ziyaretçi
« : Kasım 30, 2012, 13:45:36 ÖS »

Şimdi geçenlerde site üzerinden sattığım arızalı PC'de kullanmak üzere aşağıdaki adı geçen firmadan Gittigidiyor üzerinden Lebron POWER SUPPLY almıştım ve bilgisayar PSU ile çalışmayınca anakart arızalıdır falan diyerek bi köşeye koymuştum. Geçen gün neyin nesidir diye içine bakayım dedim, şimdi aşağıdaki resimler sıfır kutusundan açılmış bir Lebron POWER SUPPLY'ın içidir. Yanık kavruk leş gibi devre. Anlıyoruz ki çinliler Piyasadan eski kasalardan çıkma PSU'lara sıfır kablo ve teneke kutu yapıp cilalayıp satıyorlar, Satıcısı olan Medyasarf Bilgisayar Gıda İç ve Dış Tic.Ltd.Şti.'ne gösterdim resimleri yok bizim değildir o resimler, Binlerce sattık herkes çok memnunlar demeler. Açın tezgahtan iki tane içine bakın efendim diyorum, 5 tane açtım içi pırıl pırıl demeler, falan. Sonuçta yalancı olduk. Buradan yazayimde en azından Google'a kaydolsunda başkası yanmasın.

Lebron POWER SUPPLY
Lebron PSU
Lebron Güç Kaynağı

Medyasarf Bilgisayar Çankaya / Ankara
Telefon : 0312 473 10 33

* 1.jpg (132.73 KB, 1024x768 - Görüntüleme: 1376 kez.)

* 2.jpg (118.87 KB, 1024x768 - Görüntüleme: 1551 kez.)

* 3.jpg (99.8 KB, 1024x768 - Görüntüleme: 1576 kez.)
byeni
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Kasım 30, 2012, 16:14:51 ÖS »

Senin adına üzüldüm,geçmiş olsun diyorum.Yalnız bir şey söylemek istiyorum her şeyde bence çinli'leri hemen suçlamayalım.En az 25 senedir bilgisayar piyasası içerisindeyim,parekende,toptan alış satış firmalarıyla çalıştım piyasada ne pislikler döndüğüne şahit oldum.Yurtiçindeki firmaların ithal ettikleri malları bozuk,hileli gösterip karşı firmalardan yenileri isteyip karlarına kar kattıklarını gördüm.Tamam çinlilerde de bu işleri yapanlar çok ama resimlerden gördüğüm kadarıyla bunu göze alabilecek bir çinli firma zannetmiyorum olsun bence bu işin sorumlusu yurtiçindeki firma veya başka eller.
Atacan
Deneyimli

Msx

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Aralık 01, 2012, 01:22:36 ÖÖ »

Geçmiş olsun... Ne hallerdeyiz malesef...

Saygılar....

'80 Doğumlu İzmir'li
atlantis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Aralık 01, 2012, 09:08:41 ÖÖ »

Türkiye'de kolay para kazanılabileceğinin bir örneği daha. Geçmiş olsun.

Truva Linux
http://www.truvalinux.org.tr
http://retromiga.blogspot.com
--------------------------------
Banana ARM Türkiye Destek Sitesi
https://www.bananapi.gen.tr
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: