Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetShenmue efsanesi 3.bölüm destek talebi
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Shenmue efsanesi 3.bölüm destek talebi  (Okunma Sayısı 12682 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Haziran 16, 2015, 17:13:10 ÖS »

Bu habere çok sevindim.14 yıldır devamının yapılmasını beklediğim tek oyundu.Umarım beklentilerimizi karşılar.Shenmue 1 ve 2'de muhtemelen HD olarak PSN üzerinden satışa çıkacaktır.
ilhanüney
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Haziran 16, 2015, 19:07:47 ÖS »

Keşke Dreamcast için özel bir versiyonu da olsaydı.İşin yoksa bi tane PS4 al

Shenmue=Dreamcast

Al bendende okadar,zatan sevmiyorum ps4 u seganin sonunu getirdigi icin

...................SEGA.................
eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 16, 2015, 23:44:55 ÖS »

10.000$ lık 2 bağış seçeneği var biri Yu Suzuki ile beraber yemek ve çeşitli hediyeler 3 adet ile sınırlı biri de Ryo Hazuki nin oyunda ki deri ceketinin aynısı ve çeşitli hediyeler şeklinde 1 adet ile sınırlı vay vay vay. Kahkaha

Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Haziran 17, 2015, 12:59:17 ÖS »

5:54'ten itibaren izleyiniz: Kahkaha
<a href="http://www.youtube.com/v/WY1p8ZgvqYM&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/WY1p8ZgvqYM&rel=0</a>

Alper
prospektüs
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Haziran 17, 2015, 13:19:51 ÖS »

Sony, Shenmue 3 için hem parasal hem de yapım aşamasında destek oluyormuş. İlgiyi ölçmek için kickstarter açmışlar.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Haziran 17, 2015, 13:42:33 ÖS »

Bakalım 'birkaç milyon dolar' gibi komik (!) bir rakama güzel bir iş çıkarabilecekler mi yoksa MGS serisindeki gibi sadece belli bir kitleye hitap eden bir oyun mu çıkacak ortaya. Benim temennim astronomik rakamlar olmadan da güzel bir iş çıkması ve örnek olması, oyun endüstrisinde de bizdeki 'tarlada 30kuruş, İstanbul'da 5TL, hep aracılar kazanıyor' benzeri durumun oyunu hazırlayan kadro lehine dönmesi.
Texas
Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : Haziran 17, 2015, 14:10:48 ÖS »

Sony zaten bu oyun için her turlu desteğini sunmuştur bu projede dedikleri gibi ilgiyi ve oyuna olan isteği ölçmek içindir yoksa Shenmue gibi bir oyunu 5 yada 10 milyon dolara yapamassiniz.

Shenmue 1 oyunun 100 milyon dolar 2. Oyunun 60 milyon dolar maliyeti vardı hatırladığım kadarıyla zaten Sega nin sonunu getiren oyunlardan
ratlhead
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Temmuz 17, 2015, 22:13:29 ÖS »

Shenmue III Kickstarter kampanyası için son saatler arkadaşlar Ben ilk iki oyunu Dreamcast'te zamanında oynamış bir Shenmue-sever olarak naçizane desteğimi (PS4 fiziksel kopya) verdim, gönül isterdi ki maddi durumlar elversin 5000-10000$ destek verelim ama en azından damlaya damlaya göl olur prensibine bir katkıda bulunduğum için içim rahatladı Kahkaha Haberi olmayan veya kararsız olan arkadaşlara tekrar hatırlatmak istedim.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: