|
Cengiz Demir
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 27, 2013, 20:15:40 ÖS » |
|
Bilgi için teşekkürler Atacan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atacan
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 28, 2013, 22:37:07 ÖS » |
|
Bugün İzmir'de ugradığım bi Elektronikçi'de wii vardı Beyaz motionplus 2kontroler ve nunchuck ile birlikte tam set 250tl ilgilenen varsa adres veririm...
|
|
|
|
|
|
Saygılar....
'80 Doğumlu İzmir'li
|
|
|
|
Cengiz Demir
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 29, 2013, 16:07:25 ÖS » |
|
Atacan Bilecik' teyim. Oralardan almak sorun olur benim için. Ayrıca hala almaya kesin olarak karar vermiş değilim. Bilgi için teşekküerler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atacan
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 01, 2013, 00:17:57 ÖÖ » |
|
Hiç düşünme derim, bence Wii yoksa birşeyler eksiktir.
Temizini bulduğun an imkanın varsa kaçırma derim.
|
|
|
|
|
|
Saygılar....
'80 Doğumlu İzmir'li
|
|
|
|
Cengiz Demir
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 01, 2013, 11:20:21 ÖÖ » |
|
Bakalım kısmetse olacak artık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tazy
|
 |
« Yanıtla #20 : Ocak 12, 2016, 07:57:19 ÖÖ » |
|
sanırım konuyu hortlatmış olcağım ama wii hakkında bilgili abilerimiz yada kardeşlerimizin tavsiyelerine ihtiyacım var wii sofd md yaptım gamecube oyunlarınıda açıyorum ama sıkıntı şurada hariciden oynayamıyorum veya 4 gb üzerindeki sd kartlara yuklediğimde error fatal hatası vermekte bunun sebebi neden olabilir acaba ?
|
|
|
|
|
|
ps1,ps,ps3,ps4 - nintendo wii - xbox360( xbox classıc emülatorlü ) - saga saturn - sega dreamcast - arcade cabinet - pc( i7 4930 k 16gb ram ati radeon r290 3 gb ekran kartı 2 tb hdd zalman kasa )
|
|
|
|
tazy
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 14, 2016, 05:12:46 ÖÖ » |
|
sonunda hallettim bende nintendont diye bir programla ve hdd den çoğu oyunu açtım açamadıklarım sanırım bozulmuş oyun dosyaları sanırım
|
|
|
|
|
|
ps1,ps,ps3,ps4 - nintendo wii - xbox360( xbox classıc emülatorlü ) - saga saturn - sega dreamcast - arcade cabinet - pc( i7 4930 k 16gb ram ati radeon r290 3 gb ekran kartı 2 tb hdd zalman kasa )
|
|
|
|
AmonR
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 14, 2016, 15:46:11 ÖS » |
|
@tazy, Sorununuzu halletmenize sevindim. Peki Gamcube oyunlarını harici HDD'den oynatmak için Wii'ye Nintendont programını kurmak dışında bir işlem gerçekleştirdiniz mi? Yani soft-mod'lu herhangi bir Wii'ye Nintendont programını kurmak Gamecube oyunlarını oynayabilmek için yeterli oluyor mu acaba?
|
|
|
|
|
|
Sinclair: ZX Spectrum +2 Sega: Saturn, Dreamcast Microsoft: XBOX Sony: PS1, PSP ve sonunda PS2 Nintendo: GBA, DS Lite ve sonunda Wii Handhelds: GP2X, Dingoo A320, Samsung Galaxy S Wi-Fi 5" mini android tablet
|
|
|
|
Olcay ANAÇ
|
 |
« Yanıtla #23 : Ocak 14, 2016, 21:28:56 ÖS » |
|
Mrb ; Hdd den aldığınız hata ''USB Device not found. Switchin to channel list mode'' hatası mıydı acaba ? Ben de bu hatayı alıyorum. Cihazı soft mode yaptım. fakat ne yapsam Hdd'yi taktığımda bu hatadan kurtulamadım. Sizin de aldığınız hata bu ise Nintendont yazılımı ile bunu nasıl çözdüğünüzden bahseder misiniz ? Yada çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Bu arada iso formatlı oyunları Wii Backup Manager ile Hdd 'ye atıyorum tabii ki. Selamlar... sonunda hallettim bende nintendont diye bir programla ve hdd den çoğu oyunu açtım açamadıklarım sanırım bozulmuş oyun dosyaları sanırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pspsexer
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #24 : Ocak 15, 2016, 01:45:38 ÖÖ » |
|
Evet arkadaslar wii de gamecube oyunlarini oynamak wii yi ayri bir boyuta tasiyor..softmodlu wii niz varsa izmir ici gamecube oyunlarini oynamanizi saglayabilirim...ve evet bende ki wii 139 tl gamecube girisleri mevcuf
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simon (Özay Turay)
|
 |
« Yanıtla #25 : Ocak 15, 2016, 20:41:23 ÖS » |
|
Mrb ; Hdd den aldığınız hata ''USB Device not found. Switchin to channel list mode'' hatası mıydı acaba ? Ben de bu hatayı alıyorum. Cihazı soft mode yaptım. fakat ne yapsam Hdd'yi taktığımda bu hatadan kurtulamadım. Bu hatayı bazen konsolu yeniden başlattığımda HDD devreye giremezse alıyorum ben ama her seferinde alıyorsan ya yanlış USB portunu kullanıyorsundur ya da HDD'ni beğenmiyordur Wii. Başka HDD ile denedin mi?
|
|
|
|
|
|
https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.comRetro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200 Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
|
|
|
|
Olcay ANAÇ
|
 |
« Yanıtla #26 : Ocak 15, 2016, 20:48:13 ÖS » |
|
Mrb ; Hdd den aldığınız hata ''USB Device not found. Switchin to channel list mode'' hatası mıydı acaba ? Ben de bu hatayı alıyorum. Cihazı soft mode yaptım. fakat ne yapsam Hdd'yi taktığımda bu hatadan kurtulamadım. Bu hatayı bazen konsolu yeniden başlattığımda HDD devreye giremezse alıyorum ben ama her seferinde alıyorsan ya yanlış USB portunu kullanıyorsundur ya da HDD'ni beğenmiyordur Wii. Başka HDD ile denedin mi? İki portunda denedim. Takmam gereken dış tarafa yakın olan sanırım zaten. Bir hdd ile birde flash disc ile denedim fakat değişen bişey olmadı. Hdd seagate. Flashdisc ise kingston marka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olcay ANAÇ
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 15, 2016, 21:52:28 ÖS » |
|
Evet wbfs klasörü oluşuyor. Linke bi göz attım ama benim gibi başlangıç seviyesindekiler için biraz ileri seviye. Bakalım bişey anlayabilecek miyim ?😉
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i_r_on
|
 |
« Yanıtla #29 : Ocak 15, 2016, 22:19:55 ÖS » |
|
Harddisk harici değil ise tek usb kablo yetmiyor olabilir. Y tipi kablolardan kullanmayı dene. Bir ihtimal de cios'lar update vesaire ile ezilmiş olabilir. Syscheck isminde homebrew program var, onunla kontrol edebilirsin.
Daha önce hiç çalışıyor muydu?
|
|
|
|
|
|
Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001> twitter | blog
|
|
|
|