Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetNintendo Wii kurtları buraya :)
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Nintendo Wii kurtları buraya :)  (Okunma Sayısı 37129 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tazy
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Ocak 15, 2016, 23:21:02 ÖS »

arkadaşlar cihazı soft mot yaptım ama boş olduğum bir gün size video çekip atayım
bende çalıştıramadım uzun sure cıhazı harici hdd den ama şimdi alaha şükür cayır cayır oynuyor

ps1,ps,ps3,ps4 - nintendo wii - xbox360( xbox classıc emülatorlü ) - saga saturn - sega dreamcast - arcade cabinet - pc( i7 4930 k 16gb ram ati radeon r290 3 gb ekran kartı 2 tb hdd zalman kasa )
tazy
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Ocak 15, 2016, 23:24:30 ÖS »

wii de sadece gamecube oyunları oynansa keske tam bir cümbüş makınası genesiten tutun ki atariyi destekliyor yaomanız gereken birtane gamecube kolu edinmeniz

ps1,ps,ps3,ps4 - nintendo wii - xbox360( xbox classıc emülatorlü ) - saga saturn - sega dreamcast - arcade cabinet - pc( i7 4930 k 16gb ram ati radeon r290 3 gb ekran kartı 2 tb hdd zalman kasa )
Olcay ANAÇ
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Ocak 16, 2016, 05:28:44 ÖÖ »

Harddisk harici değil ise tek usb kablo yetmiyor olabilir. Y tipi kablolardan kullanmayı dene. Bir ihtimal de cios'lar update vesaire ile ezilmiş olabilir. Syscheck isminde homebrew program var, onunla kontrol edebilirsin.

Daha önce hiç çalışıyor muydu?
Hard disc harici. USB kablo yetmiyor olabilir derken ,Y tipi kablo dediğiniz tam olarak nedir acaba ?  Yok hiç çalışmadı. Zaten yeni modladım cihazı.
Selamlar ...
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Ocak 16, 2016, 10:04:32 ÖÖ »

@Olcay ANAÇ bazı HDD'ler tek usb kablo ile beslendiğinde düzgün çalışmayabiliyor. Bu tür HDD için, 2 usb li olan kablolardan kullanıyorsun. 
Wii nin 2 portuna bu kabloları takıyorsun.
Birisi data ve güç, diğeri ek güç sağlıyor HDD' e

Ama bence, sen o tutorial dekileri uygula.
Ben de yeni başlamıştım wii ye, o işlemleri yaptığımda.

Gözün korkmasın. Yazılanları bire bir uygularsan, gayet basit gelecek işlemleri yapması.

Sağolsun, Özay her detayı açıkça belirtmiş

Olcay ANAÇ
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Ocak 16, 2016, 12:06:28 ÖS »

@Olcay ANAÇ bazı HDD'ler tek usb kablo ile beslendiğinde düzgün çalışmayabiliyor. Bu tür HDD için, 2 usb li olan kablolardan kullanıyorsun. 
Wii nin 2 portuna bu kabloları takıyorsun.
Birisi data ve güç, diğeri ek güç sağlıyor HDD' e

Ama bence, sen o tutorial dekileri uygula.
Ben de yeni başlamıştım wii ye, o işlemleri yaptığımda.

Gözün korkmasın. Yazılanları bire bir uygularsan, gayet basit gelecek işlemleri yapması.

Sağolsun, Özay her detayı açıkça belirtmiş

Teşekkürler. Peki hdd yerine oyunu yine wii backup manager la dvd ye kopyalasam olur mu ? Eğer softmod u doğru yaptıysam dvd üzerinden kopya oyun çalışır. Çalışırsa da sorunun hdd de olduğunu anlamış oluruz. Mu acaba ?
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Ocak 16, 2016, 12:07:33 ÖS »

Ben dvd ye oyun atıp hiç çalıştırmadım.

Denemekte fayda var

maverick
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Ocak 16, 2016, 12:11:24 ÖS »

Monster Hunter Tri 'yi bir türlü çalıştıramadım, yöntemini bilen var mıdır? (Ayarlar falan nette anlatılıyor ama uyguladığım yöntemler de bir işe yaramadı.)

| Amiga 1200 | C= 64 | PS1 | PSone | Commodore Dergileri |
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Ocak 16, 2016, 12:27:04 ÖS »

Yanlış hatırlamıyorsam Hermes cIOS 223 ile çalışıyordu Monster Hunter Tri.

Alıntı
* Hermes cIOS Installer çalıştır, IOS236 seç, 202 slotuna 60 seçerek kurulum yap.
* Hermes cIOS Installer çalıştır, IOS236 seç, 222 slotuna 38 seçerek kurulum yap.
* Hermes cIOS Installer çalıştır, IOS236 seç, 223 slotuna 37 seçerek kurulum yap.
* Hermes cIOS Installer çalıştır, IOS236 seç, 224 slotuna 57 seçerek kurulum yap.

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
Olcay ANAÇ
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Ocak 16, 2016, 14:08:46 ÖS »

Y Usb kablo siparişini verdim. Oyunu da Dvd 'ye yazdırdım. Akşam denicem bakalım ne olacak ?
İyi Günler Olsun...
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #39 : Ocak 16, 2016, 15:39:30 ÖS »

DVD derken? Ney

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #40 : Ocak 16, 2016, 19:24:19 ÖS »

Bu arada benim harici diskten kastım kendi güç kabloları alan içinde 3.5'luk disk olan usb disklerdi. Bunlarda Y kabloya gerek olmuyor. Bazı yeni taşınabilir harddisklerde ikinci usb güç kablosuna ihtiyaç olabiliyor.

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
Olcay ANAÇ
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Ocak 17, 2016, 05:02:52 ÖÖ »

Bu arada benim harici diskten kastım kendi güç kabloları alan içinde 3.5'luk disk olan usb disklerdi. Bunlarda Y kabloya gerek olmuyor. Bazı yeni taşınabilir harddisklerde ikinci usb güç kablosuna ihtiyaç olabiliyor.
Bakalım deniyim bilgi vericem yine. 👍
Olcay ANAÇ
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Ocak 17, 2016, 22:53:22 ÖS »

Harddisk harici değil ise tek usb kablo yetmiyor olabilir. Y tipi kablolardan kullanmayı dene. Bir ihtimal de cios'lar update vesaire ile ezilmiş olabilir. Syscheck isminde homebrew program var, onunla kontrol edebilirsin.

Mrb Tekrar ;
Syscheck ile kontrol ettim fakat bi sorun bulamadı.
Softmod dan sonra Homebrew da ''Configurable USB Loader-Play from USB drive'' isimli bir kanal geldi. Bu kanala girince de

ERROR
Custom IOS 249 is a stub
Pleace reinstall it.

diye bir uyarı veriyor.Sıkıntı burayla ilgili sanırım.Yanlış bişey yapmak istemediğimden herhangi bişey yapmadım.
Teşekkürler tekrar...
tazy
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Ocak 17, 2016, 23:20:16 ÖS »

Mrb Tekrar ;
Syscheck ile kontrol ettim fakat bi sorun bulamadı.
Softmod dan sonra Homebrew da ''Configurable USB Loader-Play from USB drive'' isimli bir kanal geldi. Bu kanala girince de

ERROR
Custom IOS 249 is a stub
Pleace reinstall it.

diye bir uyarı veriyor.Sıkıntı burayla ilgili sanırım.Yanlış bişey yapmak istemediğimden herhangi bişey yapmadım.
Teşekkürler tekrar...

sizin kullandığınız emülasyon programı nedir wii için nintendo becup mu ?

i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #44 : Ocak 17, 2016, 23:30:37 ÖS »

Cios kurulumu yapmamışsın. Sadece exploit ile homebrew channel'i ve homebrew programları yüklemişsin şu aşamada. Cios kurulumu yapman lazım. Bahsi geçen tutorial'lerde bu aşamadan sonrasını yapman lazım.

Küçük ihtimal, 249'a değil başka bir slot'a cios yüklediysen ilgili programlarda bunu seçmen lazım. (syscheck raporunda çıkarmıştır zaten, cios yüklenmesi muhtemel slotlar 222,223,249, 250)

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: