Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Xbox 360 yardım ve birkaç soru  (Okunma Sayısı 2256 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
retrocu.6
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 21, 2019, 13:16:59 ÖS »

Merhabalr. Elime hediye olarak bir xbox 360 geçti lakin güç adaptörü yok. Araştırmalarım neticesinde 3 çeşit power soketi olduğunu öğrendim ve bendeki cihaz da jasper kasa. Acaba herhangi bir power soketi cihaza olur mu ve güvenle kullanabilir miyim? Watt değerinin farklı olması sorun yaratır mı? Bir de adaptörlerin power kabloları sıradan bilgisayarların power supplylarında bulunan power kablolarıyla aynı mı? Yoksa spesifik bi power kablosu mu var? Şimdiden teşekkür ederim.
oyuncu
Üye
**

hayat bir oyun ben ne yapayim.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 22, 2019, 01:16:50 ÖÖ »

jasper kasalarin adaptorleri 12 amper cikisli ve 150 watt tir.bu kasalara 14.2 amper cikisli falcon adaptorlerinin ucundaki plastik bolumlerden yatay olan kirilarak uydurulabilir watt cikisi 175 watt tir boyle kullananlar olsa bile microsoft bu yatay engeli farkli model cihazlarin adaptorleri birbiriyle uyusmasin diye koymustur.ilk cikan model xboxlarin adaptorleri takilinca cihaz power hatasi verir.falcon ve jasper arasindaki bu watt ve amper farki baslarda hata vermesede guc acisindan nazik olan xbox larda orta ve uzun vadede sorun yaratabilir.jasperler falconlara gore daha sorunsuz olduklarinda adaptorlerini bulmak daha zordur ama sagliklisi bunu kullanmaktir.power kablolari standart pc power kablosuyla ayni.
« Son Düzenleme: Ekim 22, 2019, 01:19:32 ÖÖ Gönderen: oyuncu » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: