Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Wii hakkında bir kaç soru  (Okunma Sayısı 146008 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rom
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #105 : Kasım 26, 2014, 17:14:40 ÖS »

yalnızca online oyun için değil de homebrew browser ile direkt cihaz üzerinden emulatör kurup güncellemek kullanışlı birşey bence.

bilgi için teşekkür ederim. ben de sırf emülatör maksatlı lazım olur diye internet bağlantısı yapmak istemiştim.

homebrew'den yüklediğiniz emülatör oyunlarını remote ile oynayabiliyor musunuz? yoksa gamecube joypad'i mi gerekir?

Wolf-EyE
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #106 : Kasım 26, 2014, 17:19:07 ÖS »

Dostum bahsettiğim gibi emulatörleri sd card dan yükleyebilirsin

gamecube oyunları gamecube controller gerektiriyor,

diğer (en azından klullandığım) emulatörler için wiimote veya classic kontroller yeterli

onun ayarı var, 2 tuşlu, 4 tuşlu, hatta zapper olarak ayarlayıp wii zapper ile duck hunt bile oynayabiliyorsun

http://nevzat-m.deviantart.com/

Xbox 360 (E), Nintendo Wii (Siyah), Playstation 2 (Fat), PSP (3001)
maverick
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #107 : Kasım 26, 2014, 17:24:48 ÖS »

Mario Karting ve Just Dance serileri sorunsuz online oynanıyor. Diğerlerinde bir deneme yapmadım. Brick(Tuğla) riskinden dolayı kurcalamamak taraftarıyım. Zelda mükemmel(ötesi), Grand Slam Tenis, Wii Sport Resort, Wii Motion Play güzel. Çok var ama başka da aklıma gelmedi. Bu arada diğer oyunlar online için güncellemeyi öneriyormuş benim ufaklık eklemede bulundu

Ben genelde wii motion plus özelliği bulunan oyunları aradım, ama üçü beşi geçmediği için pek memnun kalamadım, yada ben bulamadım

| Amiga 1200 | C= 64 | PS1 | PSone | Commodore Dergileri |
rom
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #108 : Kasım 26, 2014, 17:25:07 ÖS »

Dostum bahsettiğim gibi emulatörleri sd card dan yükleyebilirsin

gamecube oyunları gamecube controller gerektiriyor,

diğer (en azından klullandığım) emulatörler için wiimote veya classic kontroller yeterli

onun ayarı var, 2 tuşlu, 4 tuşlu, hatta zapper olarak ayarlayıp wii zapper ile duck hunt bile oynayabiliyorsun

Çok teşekkürler. Aldığım cihaz softmodlu, ama içinde sanırım SD card yok. DVD yuvasına paralel kapağı açtığımda içinde sd card göremedim. Böyle bir ihtimal mümkün mü Softmod sonrası çıkarmış olabilirler mi? Yoksa ben mi bulamadım?

Wolf-EyE
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #109 : Kasım 26, 2014, 17:27:47 ÖS »

Hayır onu ayrı alıyorsun.. Normal bildiğin sd cart, 8-10 TL bişey zaten Oyunları hızlı okuması için biraz kaliteli bir marka olmasını tavsiye ederim..

rom
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #110 : Kasım 26, 2014, 17:35:48 ÖS »

Hayır onu ayrı alıyorsun.. Normal bildiğin sd cart, 8-10 TL bişey zaten Oyunları hızlı okuması için biraz kaliteli bir marka olmasını tavsiye ederim..

-oyun atmak için usb kullanıyorum. yalnız emulator ve homebrew'e uygulama yüklemek için illa ki sd card almam gerek di mi?

- diğer bir sorum sd card, sdhc mi oluyordu? şu linkteki gibi http://cdn2.hizlial.com/Media/197/10145835/171014583502t4.jpg

varol
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #111 : Kasım 26, 2014, 17:46:13 ÖS »

wii'nizin versiyonuna göre 32gb'a kadar sdhc destekler,

usb'den devam edebilirsiniz aşırı hızlı bişey olmasına da gerek yok 16'lık basit bir usb drive ile wii oyunlarını oynuyorum, emu'lar genelde sd karttan çalışmayı sever göz ününde bulundurun

sd kartsız homebrew channel nasıl çalışıyor onu pek aklım almadı hala ya, bilen varsa beri gelsin.
rom
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #112 : Kasım 26, 2014, 17:54:55 ÖS »

wii'nizin versiyonuna göre 32gb'a kadar sdhc destekler,

usb'den devam edebilirsiniz aşırı hızlı bişey olmasına da gerek yok 16'lık basit bir usb drive ile wii oyunlarını oynuyorum, emu'lar genelde sd karttan çalışmayı sever göz ününde bulundurun

sd kartsız homebrew channel nasıl çalışıyor onu pek aklım almadı hala ya, bilen varsa beri gelsin.

homebrew channel'a tıkladığımda sadece mavi ekran çıkıyor zaten
netteki tutorial'lardaki gibi benim homebrew channel'da wad manager, priiloader vb hiç bir şey yok. sadece mavi ekran var.

Wolf-EyE
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #113 : Kasım 26, 2014, 17:56:19 ÖS »

-oyun atmak için usb kullanıyorum. yalnız emulator ve homebrew'e uygulama yüklemek için illa ki sd card almam gerek di mi?

- diğer bir sorum sd card, sdhc mi oluyordu? şu linkteki gibi http://cdn2.hizlial.com/Media/197/10145835/171014583502t4.jpg

Emulator programını sd card a kuruyorsun, bunun nasıl olduğu interntte var, şimdi hatırlamıyroum.. apps diye bir klasör açıyordun sanırım. oyunları da bu klasörler içindeki rom klasörüne atıyorsun. kartı o aşağıdaki boşluğa takıyorsun, ana ekranda homebrew channle'a girdiğinde otomatik karşına çıkıyor emulatörler, ordan seçiyorsun..

Ben cihazı hiç intrnete ağlamadım, hep offline yaptım

varol
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #114 : Kasım 26, 2014, 18:03:24 ÖS »

bilgisayara modmii kurup acık kurcalamanız lazım sanırım. windows kullanıcısı iseniz eğer.
rom
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #115 : Kasım 26, 2014, 18:10:17 ÖS »

bilgisayara modmii kurup acık kurcalamanız lazım sanırım. windows kullanıcısı iseniz eğer.

Windows kullanıyorum. Cihazım zaten softmod'lu modmii uygulaması tam olarak ne işe yarıyor? Cihazda SD card olup olmadığına bakmam için mi modmii önerdiniz?

varol
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #116 : Kasım 26, 2014, 18:19:23 ÖS »

google'a modmii yazıp ilk 4 sonuca baksaydınız şimdi işe koyulmuştunuz bile

sd kart içinde olması gereken dosyaları koymanızı sağlayacak yazılım diyelim,
zaten çalıştırığınızda herşeyi sorarak sizi yazılım yönlendiriyor, onu da istemiyorum derseniz manual olarak homebrew channel ve geri kalanları sd karta atıp denemeniz gerekiyor, deneyip aramayın diye mod mii
Wolf-EyE
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #117 : Kasım 26, 2014, 18:20:28 ÖS »

hocam sd card'la demek istediğim şu.. dediğim gibi içine bakman yeterli

rom
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #118 : Kasım 26, 2014, 18:30:50 ÖS »

hocam sd card'la demek istediğim şu.. dediğim gibi içine bakman yeterli

Çok teşekkürler değerli Wolf-EyE ve değerli Varol.
Resimdeki sokete tekrar baktım benim wii'de gerçekten sd card yok.
Homebrew Channel'ı açtığımda neden bir şey çıkmadığı anlaşıldı.
Bir SD Card aldıktan sonra Modmii konusuna da girişeceğim.

1-SD Card içine attığınız emülator oyunlarında mesela PSX, N64 oyunlarında save imkanı oluyor mu acaba?
2-Emülator için de kullanacağım için 8 GB bir SD Card yeterli gelir mi sizce? (Wad dosyaları, Oyunlar fazla yer kaplar mı? Game Cube için ayrıca bir Usb Flash bellek kullanacağım. Diğer eski nesil konsollar için soruyorum.)

varol
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #119 : Kasım 26, 2014, 18:41:42 ÖS »

8 iyidir, ama neden 16 olmasın sonuçta rom koyulacak içine

bu arada n64 ve psx için fazla heveslenmemenizi öneririm

nes, snes, bilumum sega (saturn, dreamcast hariç) atari 2600, gameboy advance, pc engine gibi cihazlar inanılmaz başarılı ve tutarli iken, n64 ve psx kasıntılı ve pek çok oyun tatsız oynanmaz düzeyde.

nintendo'nun kendi sağladığı kanal olarak kurulan emulatörler var virtual console diye (nes, snes, n64, sega, pc engine gibi cihazların bazı oyunları) onlar problemsiz ve muhteşem

nintendo'nun sağladığı n64 oyunları listesine bir bakın virtual console wii diye gerisi hikaye diyebiliriz n64  için.

Sayfa: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 14   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: