arkadaşlar merhaba.aranıza yeni katılıyorum.sizin varlığınızdan habersiz bir tek ben bu ps2 ye hdd bağlama olayını kafaya takmış gidiyorum derken çok geç buldum sizi erken kaybetmeyim yeter diyorum

.
bundan bir 15 gün önce ps2 ye hdd takmayı başarmıştım.ve fmcb 1.8 i mc ye kurmuştum.ordan yetmedi dün gece gece 2.5 sularında fhdb 1.94 ü kurup elle diğer programları hdd ye ekledikten sonra mc siz hdd yi başlattım ama tek kusuru mc olmayınca opl 0.8 de ve üzerinde yapılan ayarların kaydedilemediğini fark ettim ben de fhdb dursun dedim mc yi takmamla beraber eski 1.8 sürümümle devam ettim gece 3 sularında yattım.
bu sabah gittim bit pazarında gezerken bir adet hdd aparatlı ps2 gördüm ve pazarlıkla 34 tl ye aldım

.cebimdeki bozuklarıda verdim ondan 4 tl de 5 değil

.işte bu makinayı arkadaşım için almıştım o da istiyordu böyle bir şey.oturdum hemen baktım makinaya makina matrix çipli daha önce matrix makina görmediğim için zorlandım ama sağolsun tekrar belki bu sorunu sizde yaşamışınızdır derken bu konu altında fatihhazretleri adlı kullanıcı çip disable etmeyi önermiş hemen denedim ve oldu.sağolsun çok işime yaradı yoksa makinayı açıp çipi sökecektim ki videolarını internetten bulmuştum yani gözüm karaydı.
sonra(çipi disable edince) hdd de çıkan bütün engeller çözüldü(engel olarak çip varken hdd takınca makina siyah ekranda kitleniyordu) ve daha önceden ilk kalın kasamdaki hdd yi ona takıp oyunu oynayabildim.hatta fhdb ile oto boot attı,ben mc ile açılır zannediyordum.
bunları belki sorun yaşayacak arkadaşlara belki bir çözüm kolaylığı olur diye bırakıyorum ayrıca.
ve tüm postları okurken fark ettim.500 gb hdd destekler mi diye bir kaç yorum gördüm cevap vermek istiyorum.ps2 ye 500 gb hdd takılabiliyor.internette videoları var hatta çinden gelen sata hdd aparatları ile bağlayanlarda var.
bu arada aldığım yeni makinanın okuyucusu çalışmıyor

.ama olsun bu kadarı da çok güzel iş görecek.