Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetPİM? KİM ?? UKİM ??? Ptt'de neler oluyor.
Sayfa: 1 ... 12 13 [14]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: PİM? KİM ?? UKİM ??? Ptt'de neler oluyor.  (Okunma Sayısı 187665 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #195 : Mart 17, 2023, 13:53:48 ÖS »

Tabi herkes kendi yaşadığı soruna göre değerlendiriyor, bende de tam tersi kargom yurda giriş yaptıktan 2 gün sonra aras kargo teslim etti, kapının önüne gelip aradılar evde misiniz diye.

PTT de son iki aldığım üründe kapımda telefonla aramıştı ama önceki tecrüblerimde eve gelmeden veya kapıya kağıt yapıştırıp kargoyu teslim etmeden şubeye geri götürüyordu.

PTT çalışanına kaliteli bir kurum, ohh sabah 9 da sallana iş başı akşam 16:30 olmadan kapatıyoruz diyip paydos eden bir kurum. Herkesin rahat koşullarda çalışmasını istiyoruz tabiki ama kaliteyi çalışanına gösterip müşteriyi mağdur ettikten sonra bir anlamı yok, yetiştiremiyorsanız cumartesi de çalışın dağıtım yapın neden ben mağdur oluyorum ki.

Feandreu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #196 : Mart 18, 2023, 01:20:34 ÖÖ »

Aliexpress ürünlerinin gümrük işlerine bakan özel firma hakkındaki şikayetlere göz gezdirdim bugün, korkunç bir nam salmışlar. Cidden PTT'yi mumla aratacaklar gibi.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #197 : Mart 18, 2023, 11:23:53 ÖÖ »

Benim bir ürünüm dağıtıma çıkartılmadan geri gönderilmişti satıcıya. Bayağı bir konuşmam oldu, "dağıtıcının suçu, dağıtıma çıkartılmadan adreste bulunamadı notu düşülmüş" isterseniz PTT şikayet hattı veya Cumhurbaşkanlığı şikayet hattına yazın dediyip işin içinden çıktılar. Gerçi bunun benzeri bir durumu Amazon Almanya üzerinden aldığım bir üründe de yaşadım, 2 ay devam eden bu süreçte Amazon sonunda işin içinden çıkamadı ve para iadesi istemiyorum şeklindeki ifademe rağmen para iadesi yapıp dosyayı kapattılar (onlarla da 100 civarı internet veya telefon iletişimim olmuştu). Yani Amazon'a da çok güvenmeyin, yerel dağıtım şirketleri tam bir pislik yuvası (pislik yerine istediğiniz okkalı küfrü yapıştırın).
Sayfa: 1 ... 12 13 [14]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: