|
Retroman
|
 |
« : Haziran 12, 2014, 19:46:12 ÖS » |
|
Arkadaşlar Forumda son birkaç hadtadır retro listeler , koleksiyon fotoları paylaşılmakta bende araya kaynak yapmak istedim. Tek tek hepsini listelendirmektense fotograflandırmak daha kolayıma geliyor. Açılışı 1 foto ile yapayım günde bir foto ile tek tek zamanla biter. Sadece yaşanmışlıkları içeren şeyleri koleksiyonuma katıyorum. Her buldugumu dizeyim derken arşivcilik , istifçilik ,Meçhul Ağrı Dagı Kutu çalışması kesinlikle yok.Bu yüzden yeri gelir fazlalıklarımı elden çıkarır istedigim ana ürünleri alırım 1-)Benim için Bir Numaralı Retro Konsol Olan Süper Famicom ve Tayfaları http://www.ultraimg.com/images/R9U1L.jpg
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 14, 2014, 10:47:55 ÖÖ Gönderen: Retroman »
|
|
|
|
|
|
izmirmaster
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 12, 2014, 21:50:13 ÖS » |
|
beni aşırı kızdırsanda Fazlalıkları elinden çıkarmana lafım yok ama izmirin en kalabalık pahalı arşivi sende ağrı dahı kadar olmasada himalaya tepesi kadar vardır Her buldugumu dizeyim derken arşivcilik , istifçilik ,Meçhul Ağrı Dagı Kutu çalışması kesinlikle yok.Bu yüzden yeri gelir fazlalıklarımı elden çıkarır istedigim ana ürünleri alırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gergozen
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 13, 2014, 12:26:08 ÖS » |
|
Kutulu GG ürünleri muhteşem. Yalnız sanırım sizde de master gear converter yok. Neden yok ? Eskiden her yerde vardı ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shadow of the beast
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 13, 2014, 12:40:53 ÖS » |
|
süper bir arşiv. süper mega giga hatta ciga oyunların kutulu olması süper retromen. dünyanın en büyük arşivi sende.. buğün itibarıyla kutulu kitapçıklı toplama başlıyorum. yakında paylaşarım ..inan gözlerim kamaştı saygılar sevgiler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Retroman
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 13, 2014, 14:07:42 ÖS » |
|
Yalnız sanırım sizde de master gear converter yok. Neden yok ?
Murat dostum neden bende olmadıgını 30 küsür master gear conver sahibi birisi olarak shadow of the beast mustafa abiye sormamız lazım? dünyanın en büyük arşivi sende.. buğün itibarıyla kutulu kitapçıklı toplama başlıyorum.
Bende arşivcilik yok mustafa abi tekrar edeyim  Dünyayı bilmem ama izmirde en büyük arşiv asıl sende  Saygılar 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 13, 2014, 14:12:06 ÖS Gönderen: Retroman »
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 13, 2014, 14:16:42 ÖS » |
|
@Retroman : GameGear oyunların özel mi? takas yapmayı düşünürmüsün?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Retroman
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 13, 2014, 14:24:48 ÖS » |
|
@Retroman : GameGear oyunların özel mi? takas yapmayı düşünürmüsün?
Gökhan Abi Burada Paylaşacagım Fotolar Koleksiyon Ürünlerim vede Bu GG Dahil %80'nini Kesinlikle Satış yada Takas Yapmayı Düşünmüyorum.%20lik kısmınıda ilerleyen dönemlerde istedigim birşey olursa takas-satış olarak çevirebilirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Retroman
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 13, 2014, 14:33:53 ÖS » |
|
Buda Konami Firmasının DMG Serisi Nintendo Gameboyları Tabletop'a Çevirmek için Ürettigi HyperBoy .Bunu 3 Yıl Aradım Alabilmek için  .Işıklandırma ve Ses Çıkışı ile Harika Bir Ürün. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 13, 2014, 15:46:06 ÖS Gönderen: Retroman »
|
|
|
|
|
|
LW3D
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 13, 2014, 15:26:36 ÖS » |
|
HyperBoy çok ilginç bir ürünmüş... Benzer ürünleri gördüm ama bu hepsinden daha sağlam görünüyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Retroman
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 13, 2014, 16:20:07 ÖS » |
|
Aynen Alternatif Modellere Göre Çok Daha Saglam Mimari Var Hyperboy'un. Gameboy Demişken Biraz Oyun Kısmına Kayalım  Konsolda Super Famicom Handheld Cihazlarda ise Favorim Gameboy'dur. Gameboyda Olmazsa Olmaz Dedigim TAKARA Serisinin Dövüş Oyunlarıdır. Özellikle Kof 96 Harika Bir Port Olmuş.  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daruga_13
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 13, 2014, 18:31:04 ÖS » |
|
Retroman sahalara sonunda indi  Kids Gear ve oyunlar yaktı beni  Kutulu PANG haa oooooooo 
|
|
|
|
|
|
Aradığım Orjinal Sega Mega Drive/Genesis oyunları:Bölge kodu farketmez...
-Snowbros -Sunsetriders -Mega Turrican -Comix Zone -Teenage Mutant Hero Turtles The Hyperstone Heist Nes/Famicom oyunları: -Astyanax
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 13, 2014, 19:04:43 ÖS » |
|
O halde Gameboy'ları alabildiğime dua edeyim senden Süleyman.  Baksana satışa koymicam diyorsun artık birşey. Nereden bulacaz cihaz bilemedim şimdi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Retroman
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 14, 2014, 09:00:47 ÖÖ » |
|
O halde Gameboy'ları alabildiğime dua edeyim senden Süleyman.  Baksana satışa koymicam diyorsun artık birşey. Nereden bulacaz cihaz bilemedim şimdi.  Dostum Elimdeki Fazlalıkları Satmayacagım Demedim ama Burdakilerden Satmam Çok Zor İhtimal  Retroman sahalara sonunda indi  Kids Gear ve oyunlar yaktı beni  Kutulu PANG haa oooooooo  İndim Engin Vadi Dar Geldi  Kids Gear ı Yıllar Eskitemedi  Bu Aralar Elimdeki Orjinal Kutusuz Oyunları Kutulama İşlemine Başladım Engin Senin Hediye Gönderdigin Bubsy de Dahil Hepsi Cix Oldu    
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 14, 2014, 13:14:33 ÖS Gönderen: Retroman »
|
|
|
|
|
|
daruga_13
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 14, 2014, 13:16:44 ÖS » |
|
O halde Gameboy'ları alabildiğime dua edeyim senden Süleyman.  Baksana satışa koymicam diyorsun artık birşey. Nereden bulacaz cihaz bilemedim şimdi.  Dostum Elimdeki Fazlalıkları Satmayacagım Demedim ama Burdakilerden Satmam Çok Zor İhtimal  Retroman sahalara sonunda indi  Kids Gear ve oyunlar yaktı beni  Kutulu PANG haa oooooooo  İndim Engin Vadi Dar Geldi  Kids Gear ı Yıllar Eskitemedi  Bu Aralar Elimdeki Orjinal Kutusuz Oyunları Kutulama İşlemine Başladım Engin Senin Hediye Gönderdigin Bubsy de Dahil Hepsi Cix Oldu    Baskılar çok iyi olmuş,büyük şehirde yaşamanın verdiği avantajlar. Ne yazık ki ben bu avantajlara daha 2 sene kavuşamayacağım 
|
|
|
|
|
|
Aradığım Orjinal Sega Mega Drive/Genesis oyunları:Bölge kodu farketmez...
-Snowbros -Sunsetriders -Mega Turrican -Comix Zone -Teenage Mutant Hero Turtles The Hyperstone Heist Nes/Famicom oyunları: -Astyanax
|
|
|
|