Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Naomi / Atomiswave emulasyonu  (Okunma Sayısı 27823 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Haziran 27, 2014, 00:04:41 ÖÖ »

@yavuzg yine kanıma girdin sen varya. Kahkaha

Demin sipariş geçtim Atomiswave board'u ile oyununu. Arkadaş teslim alıcak benim yerime. İstanbul'a döndüğümde teslim alıcam o zamana kadar Allah kerim.

e abi fena değildi fiyatı... yani rumble fish oyunu nedir bilmem ama onun bile tek fiyatı yüksekti aliexpress/ebay v.s. yerlerde ki adam hem atomiswave hem oyunu satıyor o fiyata. bence düşeş...

Bir de arcadespareparts çinli minli ama son 3 senedir hiç yamuğunu görmedim. lionheart'da ordan board aldıi tertemiz çıktı boardlar...

Benim de çok kanıma girildi bu forumda olsun ben memnunum Kahkaha

Umarım sorunsuz çıkar da bol bol keyif alırsın. artık bi atomiswave kartuş kolleksiyonu olayına da girersin yavaştan...

Ben oradan CPS1 kart almıştım.Çok özenli bir şekilde paketleyip göndermişlerdi.Hiçbir sıkıntı da yaşamadım.

Arcade işi zaten aklımda ve kanımda vardı ama bunu ortaya çıkarmamı sağlayan Yavuz Abi oldu.

Bende yakında elimdeki kartlarla ilgili paylaşımlarda bulunacağım.Evlenip başka eve geçtim ama kartlarım ve diğer bütün retro eşya ve malzemelerim diğer evde kaldı.Yeni geçtiğim evde yer ayarlayınca onları da getireceğim. Onlarsız olmaz. Kahkaha

Sağlam site kesinlikle. Buraya çalışıcam artık öyle görünüyor. Düşeş şeyler düşerse ben yokken kapın hemen benim için geldiğimde hallederiz. Kahkaha

İstediğim zaman ayrı eve geçme durumu var ama şimdilik gerçekleştirmiyorum bunu. Geçtiğim an evi zaten oyun merkezi tarzı birşey haline getiririm. Yok yok abarttım sanırım. Kahkaha En azından bir odayı oyunlara ayırırım. Arcade kabinidir, konsollarıdır, Lan sistemli PC ağı vs. Güzel olur diye düşünüyorum. İmkanı olan herkes yapmalı bence.

Bu arada senide kaybettik. Haziran'da dünya evine giriyordun. Allah mesut etsin diyeyim.

Bir retrocuyu daha kurban verdik. Başımız sağolsun. Kahkaha

Teşekkür ederim kardeşim.

Aslında senin aldığın Atomiswave board için çok önceden ben niyetlenmiştim ama diğer kartları toplamaktan buna sıra gelmedi.Hayırlı olsun.Eğer oyun lazım olursa Aliexpress.com'da bir satıcıda görmüştüm.

Ben evlenmeden önce herşeyi açıkça söyledim Kahkaha Kabin konusunda biraz tartışsakta ısrarcı olunca kabul ettirdim.

Eski evde ki kabini getirmeyeceğim.Oraya gittiğimde ara sıra orada da oynarım. Yeni bir kabin almayı planlıyorum. Eğer bulamazsam eski evde ki kabini taşıyacağım.

Darısı başına. Atomiswave oyunlarını Aliexpress'den alıcam zaten başka yerde bulunmadığı gibi bulunsada fiyatlar uçuyor.

2. kabin iyiymiş. Evi atari salonuna çeviriceksin yani. Kahkaha Aslında kabinler ucuza düşse yan yana 3-4 kabin çok hoş olurdu. 

Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Haziran 27, 2014, 09:16:48 ÖÖ »

İmkanım olsa hiç düşünmem bir yer kiralarım ve kendi salonumu açar tek müşterisi de ben olurum. Kahkaha
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 27, 2014, 10:28:37 ÖÖ »

2 kabin sokabilen birtek ben varım sanırım Kahkaha yakın zamanda blue elf 512in1 alacagım bende Kahkaha

Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Haziran 27, 2014, 10:36:49 ÖÖ »

2 kabin sokabilen birtek ben varım sanırım Kahkaha yakın zamanda blue elf 512in1 alacagım bende Kahkaha

yavuzg'de de 2 kabin var. Hem de ikisi de ev yapımı. Kahkaha

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Haziran 27, 2014, 10:53:30 ÖÖ »

yavuzg'de de 2 kabin var. Hem de ikisi de ev yapımı. Kahkaha

işte onunki sonradan sokma degil onlar dogma büyeme evli arcade kabin Kahkaha

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Haziran 27, 2014, 11:41:48 ÖÖ »

işte onunki sonradan sokma degil onlar dogma büyeme evli arcade kabin Kahkaha

hah bravo, iyi tespit...

benim de sorunum onları "çıkartmak" olacak sanırım Kahkaha

yani sonuçta kiradayım, şimdilik evsahibi ve kira konusunda bir sıkıntı yok ama evi satın almaya kadar gider bu iş

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Haziran 29, 2014, 05:39:14 ÖÖ »

Gerçi diğer konu ile bu konuyu çorba yaptım ama buraya yazmayı uygun gördüm. Kahkaha

Metal Slug 6'da dahil DEMUL altında bulunan tüm sistemleri full speed oynayabiliyorum. Normalde forumlarda DirectX11 eklentisi ile oynayın diyorlar oyunları randıman alınması için ama tüm ayarları custom etmeme ve türlü türlü denemelerime rağmen sonuç başarısızdı, aşırı frame rate düşmesi oluyordu oyunlarda. ArcadeVGA sonuçta eski tarz donanımlı bir kart, birde şunu DirectX10 eklentisi ile birkaç ayar değiştirerek deneyim dedim ve tahmin ettiğim şey oldu. Oyunlar tam hızında kayıpsız stabil bir şekilde çalışıyor.

Yine her zamanki gibi acele edip Atomiswave board'unun kendisini aldım ama onuda artık bir şekilde değerlendiririm. Kahkaha

mesa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Haziran 29, 2014, 13:18:06 ÖS »

makaron ex 4.1  de var bıde onu dene

Ps1 ps2 wii xbox 360 arcade kabin
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Haziran 30, 2014, 05:37:41 ÖÖ »

makaron ex 4.1  de var bıde onu dene

Şuanlık sorun yok ama merak ettim. O yazılıma da bakıcam.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Temmuz 16, 2014, 11:48:12 ÖÖ »

Sistemin kendisi 3 hafta içinde geldi. Sırada oyunları alması var.

daruga_13
Deneyimli

Genesis Does What Nintendon't

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Temmuz 16, 2014, 23:35:20 ÖS »

Oyunlar da gelsin,takacan kartuşu vuracan kırbacı atomiscan'a Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Metal slug 6 ne oynanır bunda beee

Aradığım Orjinal Sega Mega Drive/Genesis oyunları:Bölge kodu farketmez...

-Snowbros
-Sunsetriders
-Mega Turrican
-Comix Zone
-Teenage Mutant Hero Turtles The   Hyperstone Heist
Nes/Famicom oyunları:
-Astyanax
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Temmuz 17, 2014, 00:16:45 ÖÖ »

Oyunlar da gelsin,takacan kartuşu vuracan kırbacı atomiscan'a Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Metal slug 6 ne oynanır bunda beee

Ağustos ayında sevkiyat çok olacak bu yüzden harcamalara dikkat etmem gerekiyor. Metal Slug 6 rulez. Kahkaha

Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Temmuz 17, 2014, 09:26:14 ÖÖ »

Kardeşim iyi günlerde kullan.Şimdi buna King of Fighters'da yakışır.  Kahkaha
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Temmuz 17, 2014, 13:05:14 ÖS »

Kardeşim iyi günlerde kullan.Şimdi buna King of Fighters'da yakışır.  Kahkaha

Sistemin toplam 12 oyunu mevcut diğer 11 oyun aklımda var döneyim Atomiswave party döner artık. Kahkaha

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Temmuz 21, 2014, 17:08:25 ÖS »

Board'u kabine bağladım ama coin error hatası veriyor. Birisi supergun'da bu sorunu coin butonuna basılı tutarak çözmüş ama butonu bıraktığı anda tekrarlıyormuş yine. Oyun çalıştıktan sonra sorun çıkartmıyor vs.

Benim kabinde bu olayı nasıl yapıcam anlamadım. 1 TL atarak oynuyorum oyunları çünkü.

Yardım bekliyorum.

http://www.neo-geo.com/forums/archive/index.php/t-124381.html

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: