Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel Sohbetebay - your case will automatically closed
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: ebay - your case will automatically closed  (Okunma Sayısı 4588 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
wizofwor
Genel Yönetici

Gosub ile gidilen yerden goto ile dönen adam

Üyelik Bilgileri WWW
« : Temmuz 02, 2014, 21:10:11 ÖS »

3 ay önce sipariş verdiğim tracking numbersız ürün hala gelmedi. 2 Haziranda case açmıştım satıcı yeniden kargoya vereceğini söyledi. Hala bekliyorum. Ancak bu gün e-bay'den mesaj geldi. Eğer escalate etmezsem şikayetim bu gün kapanacakmış. Sistem nasıl işliyor? Ne yapmak lazım?

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 02, 2014, 22:18:55 ÖS »

şikayet etmezsen hakkını kaybedebilirsin. şikayet et, satıcıya da bas 0 yıldız öğrensin...

Cydonian
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 02, 2014, 22:35:28 ÖS »

3 ay önce sipariş verdiğim tracking numbersız ürün hala gelmedi. 2 Haziranda case açmıştım satıcı yeniden kargoya vereceğini söyledi. Hala bekliyorum. Ancak bu gün e-bay'den mesaj geldi. Eğer escalate etmezsem şikayetim bu gün kapanacakmış. Sistem nasıl işliyor? Ne yapmak lazım?

bence de case'i escalate et ve paranı iade iste (full refund), sonra 1-2 hafta daha bekle, eğer ürün gene gelmezse o zaman düşük puan ver derim, ama belki sorun satıcıdan değil postadandır. genelde tracking numbersız paket olursa bazen gönderenin ülkesinde bazen de bizim ülkede pakedi birileri çalıyor, günahları boyunlarına artık kim yürütüyorsa...
o yüzden ben çin'den sipariş vermeden önce satıcıya "senden birkaç ürün sipariş geçicem, ne kadarlık siparişe ücretsiz tracking number" veriyorsun diye soruyorum, bazısı 25$ bazısı 30$ diyor, sonra birkaç ürünü aynı satıcıdan denk getirip tracking number ile göndertiyorum. ya da bazısı ekstra 3$ verirsen tracking number ile gönderirim diyor. bilgi olsun diye yazdım.
« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2014, 22:40:59 ÖS Gönderen: Cydonian » Logged

It is difficult to say what is impossible, for the dream of yesterday is the hope of today and the reality of tomorrow.
wizofwor
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Temmuz 02, 2014, 22:59:37 ÖS »

İlk defa trackingsiz alışveriş yapıyorum. Onda da başıma bu geldi. Aslında satıcı dealex2011 güvenilir birine benziyor. 85 bin satışı var. Ama risk almamak için mecbur escalate ettim.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 03, 2014, 13:24:10 ÖS »

Millet birbirini çarpma peşinde. Elin yabancısıda bunu yapıyor. Hiç acıma şikayet et zaman kaybetmeden paranı geri al ve ona göre yorumuda basarsın artık -1000 verip. Böyle kansızlara denk gelince yüzüne şekil veresim geliyor. Benim başıma gelmiş gibi sinirledim elim ayağım titriyor.

wizofwor
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Temmuz 04, 2014, 19:59:43 ÖS »

Para İdemi aldım. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 05, 2014, 11:23:02 ÖÖ »

En iyisi olmuş. Hayırlı olsun.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: