Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)2 Blue ELF arasındaki fark nedir ?
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: 2 Blue ELF arasındaki fark nedir ?  (Okunma Sayısı 28864 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 22, 2014, 16:02:12 ÖS »

Arkadaşlar kabine bu tarz bir kart bakıyorum. İstediğim tüm oyunlar bu 2 kartta mevcut zaten birebir aynı gibiler ama ilanda yıl farkı var. Eskisi mi alınmalı, yenisi mi ? Hangisi sağlıklı olur ? Gelen cevaba göre sipariş geçicem.

BLUE ELF 2 GAME PCB-310 In 1 Blue Elf 2009

http://www.aliexpress.com/item/BLUE-ELF-2-GAME-PCB-310-In-1-Blue-Elf-2009-arcade-game-board-310-games/571657134.html

Blue ELF 2 2012

http://www.aliexpress.com/item/1PCS-of-Blue-ELF-2-2012-Arcade-Game-board-309-in-1/1881368076.html

mesa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2014, 16:21:12 ÖS »

Lionheart sor onda blueelf lerden var

Ps1 ps2 wii xbox 360 arcade kabin
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2014, 16:57:54 ÖS »

Birde bu var

http://m.aliexpress.com/item/880898125.html
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 22, 2014, 17:15:14 ÖS »

Onu düşünmüyorum.

Aparatı almaya ne zaman geleceksin pm'den yaz lütfen.

Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 22, 2014, 17:50:27 ÖS »

Blu-Elf 2 V.2009'un daha stabil olduğunu okumuştum ve youtube'da video incelemeler var.Onlara da göz atabilirsin.Son zamanlarda çok oyunlu kabinlerde her zaman Blu Elf 2 PCB'ler kullanıldığını gördüm.
yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 22, 2014, 20:29:38 ÖS »

ben söleyim  ikisinide aldım ben listede yazan oyunlar var oyunlar orjinalin aynısı ama pvc bourdda bir adet kart okuyucudaki karttan var onun içinde de oyunlar yüklü oyun oynaarken oyun sesleri pek orjinal sesdeki gibi birebir deil hareketi yaptıkdan sonra ses geliyor birde ses karışıklıgı var oyunda ama yinede güzel bir alet
Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 22, 2014, 20:48:07 ÖS »

@Orchid

Aslinda pc baglayarak mame kabin yapmayi da dusunebilirsin.Boyle bir cozumle daha fazla oyuna sahip olabilirsin.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ağustos 22, 2014, 22:18:11 ÖS »

@Orchid

Aslinda pc baglayarak mame kabin yapmayi da dusunebilirsin.Boyle bir cozumle daha fazla oyuna sahip olabilirsin.

Mame kabinim var ama araya pc sokmak istemedim diğer kabinde. Gelmesini bekliyorum Blue ELF'in.

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Yeni kabini haftasonu temizleyeceğim. Anca vakit olacak. Video koyarım.

prof955
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ağustos 25, 2014, 15:17:21 ÖS »

@Orchid

Neden düşünmüyorsun? Bende bundan var ben çok memnunum. Fikrini/nedenini merak ettim.

Blue elfi bir arkadaşta inceledim, bende bahsedilen sesin geç gelmesi durumunu gördüm insanı oynamaktan soğutuyor.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ağustos 25, 2014, 16:30:00 ÖS »

@Orchid

Neden düşünmüyorsun? Bende bundan var ben çok memnunum. Fikrini/nedenini merak ettim.

Blue elfi bir arkadaşta inceledim, bende bahsedilen sesin geç gelmesi durumunu gördüm insanı oynamaktan soğutuyor.

Sesin geç gelme durumu olursa üzülmem elden çıkartırım bu durumu belirterek ürünü.

İstediğim oyunlar arkadaşların önerdiği kartuşlarda olmadığı için bu modeli aldım. Tamamen kendi tercihim.

İlginiz için teşekkürler.

Axeseytan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ağustos 25, 2014, 18:24:48 ÖS »

Açıkcası bende bunlardan almayı istiyordum kabine. Ancak @yavuzg ile konuştuktan sonra vazgeçtim.
devilx
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Ağustos 29, 2014, 16:17:12 ÖS »

blue elf kullanmak yerine xbox1 al daha stabil.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Eylül 06, 2014, 12:36:41 ÖS »

Ürün geldi. Eve geçeyim bakıcam.

devilx
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Eylül 06, 2014, 14:18:29 ÖS »

Bence xbox'ın emulasyonu blue elfden daha iyi ve daha stabil
Akşam yeni kabine xbox kurmayı düşünüyorum.
Bir video paylaşırım.
« Son Düzenleme: Eylül 06, 2014, 16:30:28 ÖS Gönderen: devilx » Logged

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Eylül 06, 2014, 17:55:03 ÖS »

Bence xbox'ın emulasyonu blue elfden daha iyi ve daha stabil
Akşam yeni kabine xbox kurmayı düşünüyorum.
Bir video paylaşırım.

PC tabanlı sistem Xbox'dan da stabil ona bakıcak olursak. PC tabanlı sisteme PS2 emusu kur arcade kabinde oyna sıfır kasma hemde AA desteği cabası. Tavsiye ederim. Yanına Wii emulatorude kur hatta aklına ne gelirse kur yani dene sadece XBOX'a bağlı kalma emulatorler için.

Blue Elf'de Street Fighter III gibi oyunlar kasıyor ama yinede oyun sonu getirdim kasma aşırı değil ama farkediliyor. Ama ses sorunu yok. Frame rate'de düşüklük var. KOF'lar sorunsuz. Blue Elf'in üzerinde test switch'i var. Oyun listesinde joystick'i aktif etmeyi yazmamışlar ilk denemede buldum tahmin yürütüp. Start'a basılı tutup jeton atınca oyun listesinde gezinti aktif oluyor. Kabin kapalı iken test switch'i basıılı tutup kabini açarsanız cartridge'nin system settings ekranı geliyor. Ses ayarı, jeton ayarı, oyunlara özel ayarlar vb. KOF'lar da güzel max'lar çıkarttım kasma yok. Oyun listesinde SFIII'ün hepsi var diye aldım ama SFIII'ler kasınca umrumda bile olmadı bir oyunun eksik oluşu (Third Strike). Xbox 360'da online oynuyorum neyseki. İyi oyuncular var anamız ağlıyor parry yemekten.

KOF 2000'nin olması işime geldi bunda. Tüm KOF'lar var. Başka cartridge'lerde de KOF 2000 yok nedense.

O değilde neyi oynayacağımı şaşırdım PCB'ler bir yana. Diğer sistemler bir yana. Yola çıkıcam zaten bu gelene de zaman kalmayacak.

Video çekebilirsem YouTube'a sallarım ilk kabinden.

Bol retrolu günler. Arcade'e devam...

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: