Bence xbox'ın emulasyonu blue elfden daha iyi ve daha stabil
Akşam yeni kabine xbox kurmayı düşünüyorum.
Bir video paylaşırım.
PC tabanlı sistem Xbox'dan da stabil ona bakıcak olursak. PC tabanlı sisteme PS2 emusu kur arcade kabinde oyna sıfır kasma hemde AA desteği cabası. Tavsiye ederim. Yanına Wii emulatorude kur hatta aklına ne gelirse kur yani dene sadece XBOX'a bağlı kalma emulatorler için.
Blue Elf'de Street Fighter III gibi oyunlar kasıyor ama yinede oyun sonu getirdim kasma aşırı değil ama farkediliyor. Ama ses sorunu yok. Frame rate'de düşüklük var. KOF'lar sorunsuz. Blue Elf'in üzerinde test switch'i var. Oyun listesinde joystick'i aktif etmeyi yazmamışlar ilk denemede buldum tahmin yürütüp. Start'a basılı tutup jeton atınca oyun listesinde gezinti aktif oluyor. Kabin kapalı iken test switch'i basıılı tutup kabini açarsanız cartridge'nin system settings ekranı geliyor. Ses ayarı, jeton ayarı, oyunlara özel ayarlar vb. KOF'lar da güzel max'lar çıkarttım kasma yok. Oyun listesinde SFIII'ün hepsi var diye aldım ama SFIII'ler kasınca umrumda bile olmadı bir oyunun eksik oluşu (Third Strike). Xbox 360'da online oynuyorum neyseki. İyi oyuncular var anamız ağlıyor parry yemekten.
KOF 2000'nin olması işime geldi bunda. Tüm KOF'lar var. Başka cartridge'lerde de KOF 2000 yok nedense.
O değilde neyi oynayacağımı şaşırdım PCB'ler bir yana. Diğer sistemler bir yana. Yola çıkıcam zaten bu gelene de zaman kalmayacak.
Video çekebilirsem YouTube'a sallarım ilk kabinden.
Bol retrolu günler. Arcade'e devam...