Google sonuçlarında kabin geometrisi olarak pek bir fark göremedim. İlk başlıkta görsel olsaydı daha iyi olurdu. Daha önceki kabinlerinin siyah ve kırmızı ranklerde olduğunu düşünerek Galaxian daha iyi olur diyorum.
fark var ama dediğin gibi az. ayrıca odadaki renk çeşitliği açısından sana katılıyorum.
niye 4 kabin yapmıyorsun?

yerim yok odada

bu kadar yani

belki bir kokteyl'lik yer daha çıkabilir...
Tereddütsüz; Galaga.
Galaxian da az oynamadım ama Galaga kadar heyecan verici bir oyun değil.
Bu arada Amiga'daki Galaga konversiyonu olan Deluxe Galaga da harika bir oyundur (PC'de de Warblade adında piyasaya sürüldü).
Oyunların her ikisi de zaten olacak kabinde. Yani JAMMA switcher kullanarak farklı PCB'leri (2,4 ve 6'lık modelleri mevcut) bir düğme ile "switch" edebiliyorsun (ki tabi işin elektronik kısmına gelebilirsem o da başlı başına iş zira ne Galaga ne de Galaxian JAMMA değil

)
bence 2 side güzel oyunlar ancak isim olarak galaxian daha bi cezbedici gibi geliyor bana o yüzden ben galaxian diyorum.
evet, sanırım marquee'si (tepedeki yazı) daha artistik gözüküyor...
Galaxian (Namco)
Aslında onun kabin grafikleri daha güzel ama tek sorun o kabinde joystick yok !!! Caponlar 2-way joystick yerine 2 tane buton koymuşlar...
Galaga benim için çok özeldir....Ama Galaxian da fena değil

Galaga bir devam oyun olmasına rağmen ağabey'ini gölgede bırakan tarzda oyunlardan. Zaten oyun o kadar başarılı ki siyaha boyanıp kenarına kıytırık bir sticker yapıştırılmış Ms. Pacman kabini kimseyi pek rahatsız etmemiş gibi...
Ama dediğim gibi, her iki oyun da olacak kabinde... En çok hangisini oynarım? Muhtemel Galaga olur

hastasıyım gemiyi önce kaptırıp sonra geri almaya

Öte yandan, Galaxian'ın da "tek atış (mermi hedefe ulaşmadan başka mermi atamıyorsun ya)" olayı insanı cezbediyor.
Neyse bakalım sonuçlar ne çıkacak