Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Atomisvawe to naomi  (Okunma Sayısı 12121 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tazy
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Kasım 16, 2014, 21:59:20 ÖS »

her ikisi de sega dreamcast tabanlı nispeten yeni denilebilecek arcade sistemler. naomi sega'nın, atomiswave de sammy'nin. bu yüzden oyunlar "kod" olarak her iki sisteme de uygundur fakat paketlenmeleri farklı.

bunun ötesinde bir bilgim yok maalesef...
yavuzg hocam size özelden mesaj atacaktım atamadım merak ettiğim bişiler vardı size sormak istediğim

Bu konuyla ilgiliyse buradan devam edebiliriz ya da yeni konu açabilirsin...

Bu konuyla ilgili yavuz hocam ben bu makinalardan aldim yolcunetten kendisi de sevdigim bir abimdir
Q6600 islemci 2gb ram 9400gt 1gb 128bit ekran karti temin ettim
Naomi ve taito bazi oyinlari directx 11 istiyormus ben bu oyunlari kasmadan bu sistemde oynayabilirmiyim ? Ve taitonun shadow samurai 3d var bilirsin masa ustinde oynuyorum masa ustu pc biraz fazla i7 4930k 16gb ram 7970 ekran kart var emulator yapacagim sistemde de masa üstündeki pc ile rahat oynayabilirmiyim?  Yardim edersen sevinirim bu konuya yeni girdim 1ay falan oldu elimdeki makinayi kemdimcede degistirdim 

ps1,ps,ps3,ps4 - nintendo wii - xbox360( xbox classıc emülatorlü ) - saga saturn - sega dreamcast - arcade cabinet - pc( i7 4930 k 16gb ram ati radeon r290 3 gb ekran kartı 2 tb hdd zalman kasa )
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Kasım 16, 2014, 22:41:40 ÖS »

tazy,

sorduğun sorunun bu konuyla direk bir alakası yok bence. Yazılan her mesajda konuyu açan kişiye email gidiyor, rahatsız olmaması açısından bence başka konu açmalısın...

soruna gelince, emulasyon pek hazzettiğim bir şey değil. Özellikle de 1995 sonrası arcade oyunların emulasyonları zaten çok başarılı değil...

Kişisel fikrim, 1500-2000 dolarlık bir PC donanımına yatırım yaptıktan sonra bile yetersiz performanslı bir emulasyon oynayacağıma kabinime gerçek arcade donanımı koymayı tercih ederim (örn. Naomi)

MAME ve benzer emulasyon çözümleri bence "eldeki eski PC'yi değerlendirmek" amacını aştığında yapılan yatırımın geri dönüşü pek de tatminkar olamıyor maalesef...

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: