|
devilx
|
 |
« : Eylül 07, 2014, 14:53:10 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 10, 2014, 12:25:52 ÖS Gönderen: devilx »
|
|
|
|
|
|
devilx
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 10, 2014, 12:19:39 ÖS » |
|
Video eklendi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
venturis
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 10, 2014, 12:32:22 ÖS » |
|
Eline sağlık devilx, xbox'un arcade olarak kullanmayı ben de seviyorum. Çok başarılı ve ucuz bir yöntem. Bende temiz güzel bir kabin bulursam Xbox'ı değerlendirmek istiyorum. Güle güle kullan,
|
|
|
|
|
|
Amiga500,snes,xbox,ps2hdd
|
|
|
|
devilx
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 10, 2014, 12:34:59 ÖS » |
|
Eline sağlık devilx, xbox'un arcade olarak kullanmayı ben de seviyorum. Çok başarılı ve ucuz bir yöntem. Bende temiz güzel bir kabin bulursam Xbox'ı değerlendirmek istiyorum. Güle güle kullan,
Teşekkur ederim. bu ara forumda kabim bolluğu var sende kap birtane 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 10, 2014, 13:03:54 ÖS » |
|
Xbox to JAMMA'nin sevmediğim olayı videoda belli. Eski kabininde de koyduğun SS'lerden bunu farkettim (ekranda 1P, 2P yazıları, disable edilemiyor sanırım) bu yüzden Xbox bulsam bile arcade sisteme çevirmeyi düşünmedim. Bu aralar pek harcama yapmıyorum ama elimdeki cihazların elimde kalmasını garantiledim. Neyse.  @Devilx sana yazamadım çünkü yoğunum bu aralar. @mesa'ya da cevap veremedim. Şehir dışına çıkmaktan oyuna vakit kalmıyor. Geliyorum burada da iş devamlı. @yavuzg'ye daha resim atıcam onuda yapamıyorum.  Video'da adımı kullanmışsın ama telif haklarını ihlal ettin farkında değilsin dava açıcam en kısa zamanda veya kabini ver kapatalım bu bahsi.  Hayırlı olsun. Baba kabin, baba oyun, online oynuyorum zorlu rakipler var Xbox Live'da ve maçlar çok heyecanlı geçiyor. Çıldırıyorlar mic'den nooooooo diye. Arcade makinesinde çıldırtıcan asıl yanındakini. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
devilx
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 10, 2014, 13:14:09 ÖS » |
|
Xbox to JAMMA'nin sevmediğim olayı videoda belli. Eski kabininde de koyduğun SS'lerden bunu farkettim (ekranda 1P, 2P yazıları, disable edilemiyor sanırım) bu yüzden Xbox bulsam bile arcade sisteme çevirmeyi düşünmedim. Bu aralar pek harcama yapmıyorum ama elimdeki cihazların elimde kalmasını garantiledim. Neyse.  @Devilx sana yazamadım çünkü yoğunum bu aralar. @mesa'ya da cevap veremedim. Şehir dışına çıkmaktan oyuna vakit kalmıyor. Geliyorum burada da iş devamlı. @yavuzg'ye daha resim atıcam onuda yapamıyorum.  Video'da adımı kullanmışsın ama telif haklarını ihlal ettin farkında değilsin dava açıcam en kısa zamanda veya kabini ver kapatalım bu bahsi.  Hayırlı olsun. Baba kabin, baba oyun, online oynuyorum zorlu rakipler var Xbox Live'da ve maçlar çok heyecanlı geçiyor. Çıldırıyorlar mic'den nooooooo diye. Arcade makinesinde çıldırtıcan asıl yanındakini. 
Mesajlara Dönmeyince anladımk zaten yoğun olduğunu. p1 olayını kapatabiliyorsun fakat kapatınca birinci oyuncu kontrolleri aduket yada şoryu cekmiyor. nu sorunu bende anlamadım. o nedenle timer açık tutuyorum. İsmini kullandım evet  Dava açsanda birşey çıkmaz çünkü akp'liyim  Yan yana kapışmak dileğiyle  noooooooo
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 10, 2014, 13:15:40 ÖS Gönderen: devilx »
|
|
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 10, 2014, 13:36:01 ÖS » |
|
Valla şu video da ayar oldum 2. HTPC ile uğraşana kadar diğer kabindeki HTPC'yi bağlayacağım yukarıdaki kabine. Street Fighter 3 Third Strike çekti canım çok fena. İş yerine getiricem sonunda konsollardan birini vur online'ın dibine maçıda bırakamam müşteri gelince tam rezillik.  Senin Naomi'de hayırlı olsun. Bu işi seven birisine gitmesine sevindim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
devilx
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 10, 2014, 13:45:09 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 10, 2014, 13:58:00 ÖS » |
|
Bu MaximusArcade, bundan sonra çıkan HyperSpin var ama bu tarz menülü sistemleri sevmiyorum. Oyunların videoları, resimlerini görmeye kasmam veya infolarına. Oyun kabinde sorunsuz oynasın o yeterli. Bunların temelide HTPC zaten veya kasada toplarsın isteğe bağlı. Otomatik açılır sistem yapıyorlar bu frontend'lere ben de yaparım ama pek işime gelmez. Desktop'ı görmem lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
devilx
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 10, 2014, 14:00:19 ÖS » |
|
Bu MaximusArcade, bundan sonra çıkan HyperSpin var ama bu tarz menülü sistemleri sevmiyorum. Oyunların videoları, resimlerini görmeye kasmam veya infolarına. Oyun kabinde sorunsuz oynasın o yeterli. Bunların temelide HTPC zaten veya kasada toplarsın isteğe bağlı. Otomatik açılır sistem yapıyorlar bu frontend'lere ben de yaparım ama pek işime gelmez. Desktop'ı görmem lazım.
Sende haklısın  . benim için görsel şölende önemli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 10, 2014, 16:47:30 ÖS » |
|
Bir video çektim ama yanlış anlaşılır diye sildim önceki Candy Cab videolarım tam tersi gibi oldu. Neyse düzgününü çeker koyarım foruma. Hala gülüyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
devilx
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 10, 2014, 16:52:43 ÖS » |
|
Bir video çektim ama yanlış anlaşılır diye sildim önceki Candy Cab videolarım tam tersi gibi oldu. Neyse düzgününü çeker koyarım foruma. Hala gülüyorum.  Merak ettim niye sildinki  bizde gülerdik . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesa
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 10, 2014, 21:13:35 ÖS » |
|
Devilx hayirlisi olsum gule gule kullan cok guzel bir cihaz xbox lada isi bitirmisin candy cab mak gercekten harika artik tabure sandalye alirsin artik 
|
|
|
|
|
|
Ps1 ps2 wii xbox 360 arcade kabin
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 10, 2014, 21:54:30 ÖS » |
|
@devilx, güzel olmuş düzenek tebrikler. bayılmışsın sesinden belli  arcade tüketir adamı  @orchid, xbox-to-jamma adaptörü normal xbox oyunlarını (emulatör değil) arcade kabinde zaman ayarlı oynatmak için yapıldığından ekranda 1P & 2P ve kalan zaman gözüküyor. Gerçekten ekrandan kaldırılamıyormu onlar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 10, 2014, 22:05:27 ÖS » |
|
@devilx, güzel olmuş düzenek tebrikler. bayılmışsın sesinden belli  arcade tüketir adamı  @orchid, xbox-to-jamma adaptörü normal xbox oyunlarını (emulatör değil) arcade kabinde zaman ayarlı oynatmak için yapıldığından ekranda 1P & 2P ve kalan zaman gözüküyor. Gerçekten ekrandan kaldırılamıyormu onlar? Abi adam tükenmiş ama bu sefer ben çıldırdım telefonda konuştuğumuz gibi değilim sapıttık iyice.  Donuk ses gitti hele bugün çektiğim videoyu görseler haha sakat işi. Arcade tüketmiyor bilakis iyi geliyor.  Sana resimleri atıcam kabinin yanına gidesim yok. Bugün oyun açayım dedim cihazı açtım videoyu çektim kapadım. Ama iyi geldi. Senin projeler bitsin öncelikle benim cihazların acelesi yok biliyorsun ne zaman müsaitsen o zaman yollarsın (MK4'ü R3.0 yapabilirsen kabinde oyunla uzun bir vakit geçir bilmiyorum tarzın mı değil mi ama seveni çok özellikle yurtdışında - TR'de pek tutulmadı nedense) istersen kışın yolla. Oyuna vakit yok. Yatıcam şimdi şaka gibi. 3'e kadar oturuyordum bir zamanlar.  Herkese iyi akşamlar retro severler. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|