Merhaba Arkadaşlar
Önce kısa bir şekilde kendimi tanıtayım.Sonrada AmigA'ya olan sevdamın büyüklüğünden bahsedeyim.
Gerçek adım
KereM.SamSun'luyum ve SivaS'ta Çevre Mühendisliği öğrencisiyim.Artık uzatmaları oynuyorum.
İlgimi çeken forumlarda
DevilisH takma adını kullanırım.Anlamı "şeytani,şeytanca" olmasına rağmen sadece şeytanla direk bir temasım olmadı

Bu nicki 90'lı yıllarda irc.Superonline.Com'da kullanırdım.Oradan kalma bir alışkanlık.Aynı zamanda kelime anlamı ile olmasa bile benimle özdeşleştiğini düşünüyorum.
Ben,
Commodore 64 ile
AmigA'yla tanıştığımdan sonra tanıştım.Yani anlayacağınız önce kız arkadaş edindim, sonra kaptanla tanıştım.
1996 yılında ilk AmigA 500 ümü elde ettim.Sonra inanılmaz bir hayranlıkla A590 , C64ler , Printer , Ram kartlar , Disket Sürücüler , Kitaplar , Dergiler , AmigA 1200 , Oyunlar , Programlar ve aklınıza gelebilecek ve gelemeyecek bir çok şeyi aldım ve arşivledim.
Zamanında istemeyerek sattığım ve takas ettiğim bir kaç parça ürünün dışında kalan tüm arşivime gözüm gibi bakmaktayım.Şu anda da baya geniş bir donanım , yazılım ve kitap arşivim var ve giderekte büyütmeye kararlıyım.
Amiga 500 'üme A590 takınca ve o Almanca kullanma klavuzunu çözüp harika bir sistem kurunca AmigA 'ya olan hayranlığım giderek arttı.Hatta o kurduğum sistemi çok özlediğimi söyleyebilirim.
Uzun yıllardır Pc 'de kullanmama rağmen pc deki oyunları bir türlü sevemedim.Heralde 3.boyut bana fazla geliyor.AmigA 'da oyun oynamak ve programlarla uğraşmak bana pc kullanmaktan daha çok keyif veriyor.En sevdiğim oyunları saysam bitiremem ama bir kaç tane sıralarsam ; Kick off, Sensible World Of Soccer , Dyna Blaster ,...
Şimdi ise
Commodore ve
AmigA yı seven dostlarla birlikteyim.Umarım bu birliktelik hep baki kalır.Hep Güzel Kalır.
Kendinize iyi Bakın Arkadaşlar.
Hoşça kalın AmigA 'yla Kalın...