Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: By DevilisH  (Okunma Sayısı 5229 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 02, 2006, 04:33:34 ÖÖ »

Merhaba Arkadaşlar

Önce kısa bir şekilde kendimi tanıtayım.Sonrada AmigA'ya olan sevdamın büyüklüğünden bahsedeyim.
Gerçek adım KereM.SamSun'luyum ve SivaS'ta Çevre Mühendisliği öğrencisiyim.Artık uzatmaları oynuyorum.
İlgimi çeken forumlarda DevilisH takma adını kullanırım.Anlamı "şeytani,şeytanca" olmasına rağmen sadece şeytanla direk bir temasım olmadı Bu nicki 90'lı yıllarda irc.Superonline.Com'da kullanırdım.Oradan kalma bir alışkanlık.Aynı zamanda kelime anlamı ile olmasa bile benimle özdeşleştiğini düşünüyorum.

Ben, Commodore 64 ile AmigA'yla tanıştığımdan sonra tanıştım.Yani anlayacağınız önce kız arkadaş edindim, sonra kaptanla tanıştım.

1996 yılında ilk AmigA 500 ümü elde ettim.Sonra inanılmaz bir hayranlıkla A590 , C64ler , Printer , Ram kartlar , Disket Sürücüler , Kitaplar , Dergiler , AmigA 1200 , Oyunlar , Programlar ve aklınıza gelebilecek ve gelemeyecek bir çok şeyi aldım ve arşivledim.

Zamanında istemeyerek sattığım ve takas ettiğim bir kaç parça ürünün dışında kalan tüm arşivime gözüm gibi bakmaktayım.Şu anda da baya geniş bir donanım , yazılım ve kitap arşivim var ve giderekte büyütmeye kararlıyım.

Amiga 500 'üme A590 takınca ve o Almanca kullanma klavuzunu çözüp harika bir sistem kurunca AmigA 'ya olan hayranlığım giderek arttı.Hatta o kurduğum sistemi çok özlediğimi söyleyebilirim.

Uzun yıllardır Pc 'de kullanmama rağmen pc deki oyunları bir türlü sevemedim.Heralde 3.boyut bana fazla geliyor.AmigA 'da oyun oynamak ve programlarla uğraşmak bana pc kullanmaktan daha çok keyif veriyor.En sevdiğim oyunları saysam bitiremem ama bir kaç tane sıralarsam ; Kick off, Sensible World Of Soccer , Dyna Blaster ,...

Şimdi ise Commodore ve AmigA yı seven dostlarla birlikteyim.Umarım bu birliktelik hep baki kalır.Hep Güzel Kalır.

Kendinize iyi Bakın Arkadaşlar.

Hoşça kalın AmigA 'yla Kalın...
« Son Düzenleme: Kasım 02, 2006, 04:35:14 ÖÖ Gönderen: DevilisH » Logged
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Kasım 02, 2006, 10:47:50 ÖÖ »

Hoşgeldin Kerem. Bir ara elindeki donanımların listesinide alalım Belki lazım olur

DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 03, 2006, 04:14:53 ÖÖ »

LW3D Hocam, sendeki arşivin yanında bendeki arşiv devede kulak bile kalmaz.özkanla sendeki arşivi satışa çıkartsak piyasada millet şunu arıyorum bunu arıyorum diye kıvranmaz yav

Ama neyse ileride forumda bir "Kirli Çıkılar" diye bir bölüm olursa bende bir kaç sayfa yazarım heralde

Hoşça kalın
ozkano
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Kasım 03, 2006, 08:09:18 ÖÖ »

gökhan arşivden bana birşeyler verecekte nazlamıyor şimdi listeyi burda vermiyeyim gökhan biliyor  Karizmatik

A500,A500+,A600,A1000,A1200,A2000,A3000,A4000,CDTV,CD32,A1,MacMini,R2HV,C64,48K,Ps,Ps2,Ps3
Xbox,Xbox360,Nes,Snes,N64,N64Ique,Gamecube,Wii,PcEngine,PcEngineGT,PcEngineDUO,TurboGrafx,NeoGeoAES
NeogeoCD,NeoGeoMVS,NeoGeoPocket,MegaDrive,SegaCD,MultiMega,Saturn,Dreamcast,Jaguar,Lynx,Cps1
Cps2,System11
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: