HERKEZİN BAYRAMINI TEBRİK EDERİM . Birde Müslüman mahallesinde salyongoz satmayınız burası hindistan değil hiç kimsede hayvanlara eziyet etmiyor kurban allah rızası için kesilir gidip biraz din öğrenin bilmiyorsanızda fikirlerinizi düşüncelerinizi daha uygun bir yerde belirtmeniz yerinde olucaktır . Siz tahminimce et yiyorsunuzdur balık tavuk dana eti vs vs kurban bayramında bayram tebrik mesajının altına gereksiz şeyler yazmanın ne anlamı var ? her neyse tekrardan herkezin kurban bayramını tebrik ediyorum.
Ben hayvanların kesilmediği demedim katledilmediği dedim dikkat ederseniz. Kimse hayvanlara eziyet etmiyor cümlenizi tekrar düşünmenizi isterim. Ne acemi kasaplar görüyoruz. Hatalı kesim işlemi yüzünden dakikalarca Can çekişen hayvanlarıda gördük. İşin şimdi biraz daha modernleşmesi
daha bilinçli insanların belirlenen yerlerde kesim yapması yüreğimize su serpiyor. ama bu kurallara yine uyulmayan çok yerde görüyoruz.
Ama bu yazdığımın salyangoz satmakla bir alakası olduğunu sanmıyorum. Olsa Olsa görüş belirtmek olur.
Diğer arkadaşların sorusuna da cevap vereyim ben %80 vejeteryanım Mümkün olduğu sürece et yemiyorum bu elbette benim kişisel tercihim siz yiyebilirsiniz. oda sizin tercihiniz.
Enteresan olan Kurbanla,Hindi'nin kıyaslanıyor olması. Benim hiç evime bütün Hindi Tavuk vs almadım bugüne kadar Hele ki Canlısını hiç almadım...