Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Capcom Play System 2 (CPS2) - Street Fighter Zero 2 Tamiratı
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Capcom Play System 2 (CPS2) - Street Fighter Zero 2 Tamiratı  (Okunma Sayısı 18671 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
atlantis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Ekim 30, 2014, 10:49:08 ÖÖ »

Biz okurken fatal error veriyoruz. Sen sabırla sorunları çözüyorsun.
Efsanesin sen efsane. Kahkaha

Truva Linux
http://www.truvalinux.org.tr
http://retromiga.blogspot.com
--------------------------------
Banana ARM Türkiye Destek Sitesi
https://www.bananapi.gen.tr
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ekim 30, 2014, 15:39:23 ÖS »

Projeler çok kısa geldi üstad. Bir çırpıda bitti.

Şöyle daha çok uğraştıracak türde kartlar bulsaydın, iyi olurdu aslında Kahkaha

yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ekim 30, 2014, 15:47:27 ÖS »

:)yavuz hocam ben sana daha zor birkaç kart daha verimde benim için bi ugraş onlarla
RetroClub
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ekim 30, 2014, 19:42:41 ÖS »

Yavuz hocam anlaşılan takipçiler daha çok heyecan ve aksiyon istiyor Gitgide beklentileri yükseltiyorsun 
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Eylül 30, 2015, 11:28:16 ÖÖ »

Bomba saçma bir soru geliyor

CPS2'lerin üst katı yani yeşil kısmı bildiğim kadarıyla oyun. Peki oyun kopyalamak mümkün mü? bir tane CPS2'miz olsa diğer oyunları oynamak için üst tarafı almamız mı gerek?

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Eylül 30, 2015, 12:35:13 ÖS »

Alt taraf (A board) konsol üst taraf (B board) Dünya'nın en büyük oyun kartuşu diye düşünebilirsin

Sadece B board alabilirsin oyun değiştirmek için. Oyunun romlarını değiştirip farklı oyun yapmak da mümkün ama çok daha pahalıya geliyor.

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Eylül 30, 2015, 12:37:32 ÖS »

Tabi renkler önemli. Mavi (US) ve yeşil (JAP) uyumlu da gri (ASIA) soketi farklı

Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Eylül 30, 2015, 12:47:29 ÖS »

Abi Eline Sağlık Böyle Şeylerin Geri Dönüşümü Bütün Retrocular için Çok Önemli.
Asıl Soru Şu Bu Cihazları Bu Hale Nasıl Getiriyorlar Ah o Kırılan Kabin Dönemlerine Yetişemedik Patır Patır Yakacak Oldu Çoğu!

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Eylül 30, 2015, 14:31:21 ÖS »

Asıl Soru Şu Bu Cihazları Bu Hale Nasıl Getiriyorlar Ah o Kırılan Kabin Dönemlerine Yetişemedik Patır Patır Yakacak Oldu Çoğu!

Aslında anadoluya uzunca bir memleket gezisine çıksan neler bulursun neler. 20 sene depoda/kömürlükte bekleyen bu elektronik malzemeler yine iyi çalışıyor bakma sen...

CPS2'lerin üst katı yani yeşil kısmı bildiğim kadarıyla oyun. Peki oyun kopyalamak mümkün mü? bir tane CPS2'miz olsa diğer oyunları oynamak için üst tarafı almamız mı gerek?

Bu arada CPS2'ler "suicide battery" ile kopya koruması yapıldığından bugün çalışan CPS2'niz yarın bir anda çalışmaz hale gelecektir. Pillerinin değiştirilmesi lazım.

En kötüsü pilin bitip kripto anahtarının kaybolması değil (ki phoenix ROM imajları ile oyun kurtulabiliyor artık) pilin akıp board'un yollarını yemesi.

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Eylül 30, 2015, 15:19:17 ÖS »

İçerde bir kutuda CPS2 olması lazım ama üzerinde bir sürü ıvır zıvır var... Aldığımdan beri kutuda diğer arcade boardlarla duruyor... ne var ne yok bilmiyorum

joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Eylül 30, 2015, 15:26:36 ÖS »

Aldığımdan beri kutuda diğer arcade boardlarla duruyor... ne var ne yok bilmiyorum

Arcade board'lar içerisinde istediğim 1-2 tanesi varsa(tetris, chase hq, subset riders) hepsini tek tek ayıklayıp, kontrol edip, temizler güzelce istiflerim Kahkaha

Ufukta bir arcade kabin görünüyor galiba
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Eylül 30, 2015, 20:25:16 ÖS »

Hyper NeoGeo 64'ün anakartı da baya büyük diye biliyorum ürün yolda diye büyüklüğünü tam kestiremiyorum ama CPS boardlara yakın diye tahmin ediyorum.

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: