Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)aliexpress arc. stick satıcı tavsiyesi
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: aliexpress arc. stick satıcı tavsiyesi  (Okunma Sayısı 12210 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
furkanaslan35
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 10, 2014, 14:51:35 ÖS »

Arkadaslar aliexpress sitesinden ilk defa sipariş vericem. Tek kol ve tuş takımından oluşan bi set almayı duşunuyorum. Ben burdan bunu aldim saticidan ve urunden memnun kaldim dediginiz satici ve urunun linkini benimle paylaşırsanız sevinirim.
eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 10, 2014, 15:32:25 ÖS »

Ben memnun kalmadığım bir alışverişimi de aktarayım, paramı geri aldım.
sorunlu olan alışveriş;
satıcı:All ELECTRONICS MALL
ürün:http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-1PCS-LOT-16pin-SPU-3200-Laser-Lens-SPU3200-Sega-Dreamcast-Optical-Pickup/1973106030.html

sorunsuz olan alışveriş;
satıcı:A+A+A+
ürün:http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-16pin-SPU-3200-Laser-Lens-SPU3200-Sega-Dreamcast-Optical-Pickup/1761491656.html

ancalimon
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 10, 2014, 15:35:08 ÖS »

aliexpress üzerinde vga üzerinden 15khze ve 50hze inebilen monitor bulabilir miyiz?
atlantis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Kasım 10, 2014, 15:42:40 ÖS »

A+A+A+ dan ben de raspi+fan+metal soğutucu aldım. Sorunsuz geldi.

Truva Linux
http://www.truvalinux.org.tr
http://retromiga.blogspot.com
--------------------------------
Banana ARM Türkiye Destek Sitesi
https://www.bananapi.gen.tr
furkanaslan35
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Kasım 10, 2014, 20:42:52 ÖS »

Arcade stick alan yok mu peki arkadaşlar?
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Mart 12, 2016, 00:13:05 ÖÖ »

Aliexpress'de bedava gönderisi olan bir üründe epacket diye bir seçenek var ve 2.5 USD ödersem en geç 15 günde elimde olacağını iddia ediyor. Gerçekten böyle bir seçenek var mı? deneyen var mı?

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 12, 2016, 00:35:44 ÖÖ »

Aliexpress'de bedava gönderisi olan bir üründe epacket diye bir seçenek var ve 2.5 USD ödersem en geç 15 günde elimde olacağını iddia ediyor. Gerçekten böyle bir seçenek var mı? deneyen var mı?

Türkiye'ye de başlamış mı o? Ben e-packet Amerika'ya diye biliyordum... Adresin Amerika falan diye seçili kalmış olmasın?

Aquromi
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 10, 2017, 22:11:46 ÖS »

Türkiye'ye de başlamış mı o? Ben e-packet Amerika'ya diye biliyordum... Adresin Amerika falan diye seçili kalmış olmasın?

E o kadar çok satış yapıyorlar ki Alibaba ve Aliexpress toplamında doğal olarak e-paket seçeneğini Türkiye için de başlattı çoğu satıcı. Ben en son Amiga 500 tipi joystick alırken kullandım örneğin. Yalnız bu ay bir şeyler alacak olan varsa aklınızda bulunsun;
şu sayfadaki kodlardan birini girerek -15$ ödeyebilir veya en azından ücretsiz kargo yaptırabilirsiniz e-paket de olsa.
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Mart 10, 2017, 22:29:11 ÖS »

@Aquromi : foruma ilk mesajı faydalı olmak adına atılmış, üye çok azdır hoşgeldiniz...teşekkürler

Gerçekten hızlı geliyor mu ürünler?

i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Mart 10, 2017, 23:16:02 ÖS »

@Aquromi : Ben biraz bakındım ama ePacket seçeneği olan bir ürün göremedim. Örnek ürün linki verebilir misin?

ePacket için bahsi geçen gönderi süreleri hali hazırda China post air mail ile de gerçekleşiyor aslında.

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 11, 2017, 00:18:20 ÖÖ »

Palavra. 2.5 dolarını alıyor sonra 2 ayda gelen en yavaş posta ile gönderiyorlar. Sen takipli normal kargo ile iste 2.5 doların cebinde kalsın abi

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mart 11, 2017, 00:20:18 ÖÖ »

@LW3d, mesaj tarihini kabaca mart görünce ben de atlamışım 1 senelik mesajına da cevap yazmış olduk

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Mart 11, 2017, 00:23:55 ÖÖ »

Better late than never

i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Mart 11, 2017, 00:26:50 ÖÖ »

Bu arada ben bir tane örnek ürün buldum,

https://www.aliexpress.com/item/8-Bit-Classic-Video-Game-Consoles-Built-in-121-For-FC-Games-To-TV-Player-Double/32779513412.html

Takipsiz diyor ve china post air mail'den daha pahalı. min teslimat süresi kısa ancak max süre daha uzun. (24-37'ye karşılık 20-40)

Bu çinlilerin shipping ücretlendirmesine hastayım. 3d printer alasım geldi, gümrük vergisini ödeme durumunda özel kargoların insafına kalmayayım diye EMS tercih edeyim diyorum EMS Fedex/DHL vesaireden kat kat pahalı fiyatlandırılmış. Gerçekten mi pahalı yoksa müşteri tercih etmesin diye mi böyle anlamadım.

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: